Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 11:38:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето"
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето" (Прочетена 123431 пъти)
cherry_tea
Професор
Публикации: 364
Отг: Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето"
«
Отговор #345 -:
януари 22, 2009, 16:51:22 »
Gabito
, как си сега? По-спокойно ли е положението?
Другите девойки в клуба - някакви проблясъци?
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #346 -:
януари 22, 2009, 17:29:13 »
Да бе да, останала самичка - глупости.
Виж колко хора има тук, барабар и аз
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #347 -:
януари 23, 2009, 10:09:13 »
аз си записах час при гинеколожката в понеделник да видим какво ще каже тя и ще докладвам
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #348 -:
януари 23, 2009, 10:37:45 »
Цитат на: echy_ в януари 23, 2009, 10:09:13
аз си записах час при гинеколожката в понеделник да видим какво ще каже тя и ще докладвам
Ечи искаш да провериш дали всичко е наред за започване на бебеправенето ли? Че нещо съм изпуснала
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #349 -:
януари 23, 2009, 10:59:21 »
Цитат на: Gergancheto в януари 23, 2009, 10:37:45
Ечи искаш да провериш дали всичко е наред за започване на бебеправенето ли? Че нещо съм изпуснала
нещо такова. аз пия противозачатъчни заради поликистозните ми яйчници. и ще трябва да видим какво ще трябва да се прави че да не пия противозачатъчни( а аз ако не ги пия повече от месец се появяват гадните кисти) и в същото време да нямам кисти и да се местим в другата тема.
Активен
Gabito
Любопитен
Усмихни се !!!
«
Отговор #350 -:
януари 24, 2009, 20:36:05 »
При мен всичко си е постарому. Опитвам се да не мисля по този въпрос, за да не се побърквам.
Ечи, стискам палци всичко да е наред и да ни напуснеш. Момичетааааа, хайде бегом към другите темички...
Активен
Gergancheto
«
Отговор #351 -:
януари 26, 2009, 08:44:22 »
Gabi
само едно изречение малко извън темата, имам едни много близки приятели, заедмо са от 3 години и тя много искаше да се оженят с всичките му церемоний и т.н, той не искаше сватба. Сега когато тя няколко месеца въобще не говори за това, даже плануват бебе, той й падна на колене с пръстен и предложение за брак
Тъй че след разказаното исках да ти кажа точно да спреш да му говори за това, естесвено хубаво е да си поставиш някаква граници, в смисъл колко точно време си готова да чакаш да реши (примерно година, две...?) и ако мине пак почваш да му пилиш на главата
Но като казвам да не говориш означава, не само да спреш да му казваш "айде да си имаме бебе" ами и да спреш да се умиляваш пред бебешки дрехи, колички и чужди бебета
Стискам ти палци да не се налага да чакаш дълго и господинчото да се реши
Активен
Gabito
Любопитен
Усмихни се !!!
«
Отговор #352 -:
януари 26, 2009, 14:22:31 »
Гери, благодаря за подкрепата. Аз точно с тази "стратегия" съм започнала от няколко дни. Дори му намекнах, че вече и аз съм се разубедила, а пък той скочи "Как така, нали много искаше, какво стана та се отказа...". Надявам се тази стратегия да помогне, ама малко ме е страх времето да не превърне лъжата в истина
.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #353 -:
януари 27, 2009, 16:46:19 »
и аз да се отчета след вчерашния ми преглед. кистите ги няма, яйчнците и матката са добри и когато решим спираме хапчетата и почваме с много
. че има вероятност след месец два без хапвета пак ад се появат кисти и пак с лечението отначало. но докторката ме посъветва да пия един месец фолиева киселина и чак след това да спираме и да се местим в другата тема.
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #354 -:
януари 27, 2009, 16:55:27 »
Цитат на: echy_ в януари 27, 2009, 16:46:19
и аз да се отчета след вчерашния ми преглед. кистите ги няма, яйчнците и матката са добри и когато решим спираме хапчетата и почваме с много
. че има вероятност след месец два без хапвета пак ад се появат кисти и пак с лечението отначало. но докторката ме посъветва да пия един месец фолиева киселина и чак след това да спираме и да се местим в другата тема.
Ехх, супер, много хубаво
На мен доки ми беше казала, че е добре 6 месеца
да пия фолиева киселина, и то така като смятам, ако дай боже всичко е наред и смятаме да се местим в другата тема след сватбата, май трябва да я мятам вече фолиевата киселина
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364
«
Отговор #355 -:
януари 27, 2009, 17:25:46 »
Еchy_
, това са страхотни новини.
Кой знае - може да ми хареса да съм с теб в един клуб и да те последвам в следващия
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #356 -:
януари 27, 2009, 18:13:14 »
Браво echy_ много се радвам за теб, аз си пия витамини комплекс някакъв и фолиева киселина още от сега, после трябва да минавам преглед и аз, исках да те питам каква марка хапчета си пила и не трябва ли да се почива известно време след като ги спреш, така съм чувала само, може би в твоя случай не трябва, за да не се появят пак проблемите
Поздравления обаче, дано всичко е наред и скоро да те гоним от тук
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #357 -:
януари 28, 2009, 08:45:04 »
Cinderella, от 2 години пия Диане 35 без прекъсване. преди това, 10 години пиех различни Диане, Микрогинон и още някакви ( всеки лекар различно ми изписваше) и с почивки през 1 година, но сегашната ми лекарка каза че това е грешно, защото тъкмо ми свикне организма на един ритъм и като ги спра го стресирам, кистите пак се появат и се почва пак всичко отначало. И аз си мислех че трябва да има някакъв период в който да се "изчисти" организма от противозачатъчните, но ми каза да дестваме веднага след като ги спра, защото има голяма вероятност(склонна съм) пак да се появат. а ти колко месеца по рано почна с фолиевата?
cherry_tea, кой знае
ще се радвам ако е така.
bubka, те различните лекари различно казват. при тези които не са го планували им го изписват когато разберат и го пият до третия месец на бременноста, поне така ми каза на ме.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #358 -:
януари 28, 2009, 09:09:29 »
echy, много се радвам че нещата при теб се развиват положително. Надявам се скоро да се похвалиш и с други новини
Фолиевата киселина не мисля, че трябва да се пие точно определено време преди бебеправенето. Тя не се натрупва в организма и все пак е витамин (постъпва в организма и чрез храната).
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #359 -:
януари 28, 2009, 16:59:32 »
echy
противно на ширещото се мнение за изчистване след противозачатъчните и моята лекарка ми каза, че 1. няма нужда от почивки всяка година, защото новите препарати са достатъчно изчистени и леки и 2. няма нужда от друго пазене след като се спрат, а напротив, желателно е веднага да се почне с бебеправенето, защото в повечето случаи яйчниците работят дори по усилено след спирането на хапчетата и един вид може да се използва момента
Стискам ти палци всичко да ти е наред!
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26