Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 01, 2025, 22:36:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Отдушник!  (Прочетена 145341 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 05, 2008, 16:55:12 »

Mtel нямат обхват вече 4 часа, направо е ужасно, може ли такива работи !!!!!??????????? angry angry angry angry angry angry
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 05, 2008, 17:00:58 »

Валентинка, казваш ,ч е не ти се живее под наем, защо тогава не направите нещо по въпроса...----Нашите за 3 год. и вече си имат апартамент(е на изплащане , но.....все пак техен) Даже мама се вихри сега с обзавеждането--хванали са я лудите---хихи....
Де да знам--мн ми е странно като няко каже "аз съм от 20 години там и нямаме дори апартамент"----баща ми е обикновен човек без висше образование и намери страхотна работа------издържа цяло семейство, и изплаща апартамент---де да знам, а е от 6 години в Испания......Аз си мисля че човек може да е щастлив навсякъде----всички си мислят че тук е по-добре и когато се върнат се почва с претенциите и оплакването....На мен ако не ми харесва някъде не бих стояла и за минута....

Направихме- купихме си страхоотен апартамент в София, който вече е готов и ни чеака  girl_wink и един малък в Стара Загора, който вече е изплатен blush
точно поради тази причина, ми омръзна да живея под наем. До сега нямах много избор, защото бя студентка...вече имам и не се връщам, за да "почвам с претенциите и оплакването...." В живота човек не винаги има възможност да прави, това което иска ("На мен ако не ми харесва някъде не бих стояла и за минута")
« Последна редакция: февруари 05, 2008, 17:08:03 от Valentinka » Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #77 -: февруари 05, 2008, 17:17:11 »

Права си....Но трябваше да започнеш с това, че в планувате да живеете в Сф.....Просто на теб не ти харесва там-----и това е.....Всеки решава, но винаги има избор......
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 05, 2008, 17:31:24 »

Права си....Но трябваше да започнеш с това, ше в планувате да живеете в Сф.....Просто на теб не ти харесва там-----и това е.....Всеки решава, но винаги има избор......

Ами да, не ми харесва и аз с това започнах... girl_impossible Girl_hide, май не си ме дочела girl_wink blum
ми не беше планувано да е в София, а в България и нямаше определена дата, а "един ден", но изведнъж много ни стегна шапката...Вярно, е че сум могла да зарежа студентството shok или да се прибера точно след това...но все пак като съм отишла веднъж...като е гарга, да е рошава girl_wink
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ

« Отговор #79 -: февруари 05, 2008, 17:34:02 »

Ами....значи ще ми ставаш съжителка(или както се казва)..хихии..и ще идвап на софийските форумски срещи.... blum
А за Франция....нз защо така , но много познати не я харесват тая Франция-------нещо и има на тази страна----- crazy
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 05, 2008, 17:45:44 »

Да, аз определено говоря за Франция, не за чужбина. Тук си страшно огрничен в развитието си, на много нива. Не е дуржава, в която можеш да спестяваш пари и да си кажеш, че поне заради това си струва. Много високи данъци и много данъци и удръжки и за какво? За да си живеят клошарите и "доброволните "безработни на спокойствие. Ти ако си нямаш работа -блъскаий като луд. А още по-страшно е като си отвориш собствена фирма, както направи милото. Тогава те съсипват  insane и в един момент почваш да се чудиш дали си заслужава.
Както и да е. В момента съм в процес на усилено търсене на робота и така. ще се радвам да идвам на софийските форумски срещи....  blum
« Последна редакция: февруари 05, 2008, 17:48:07 от Valentinka » Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ

« Отговор #81 -: февруари 05, 2008, 17:54:21 »

хехе......е как ...то аз още не съм ходила....но след изпитие---запретвам ръкави да организирам-----А на теб успех с търсенето----и аз сега си търся нещо--но с моето учене не мога да се хвана за постоянно.....Аз си търсия нещо определно де--искам да започна към някоя проектантска фирма---за да практикувам AutoCad. Но нещо не се справям с търсенето---
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: февруари 05, 2008, 17:59:00 »

и мойто мило се е заровило в този AutoCad, но в друга област smile, не много лесно май:)
« Последна редакция: февруари 05, 2008, 18:00:42 от Valentinka » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: февруари 05, 2008, 18:05:44 »

Момичета аз все си мисля че тази тема не е къде да живеем в Блъгария или чужбина а е всеки да сподели душевното си състоянието и да "изкрещи" тревогите си и мъките
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ

« Отговор #84 -: февруари 05, 2008, 18:07:07 »

хаха, ние това правим...
Ами то е лесно, но понеже съм първи курс е малко трудно без познати-----иначе чертая на един мъж разни неща-----но от време на врем----иначе мн добро заплащане предлагат----ами ако не сега-3-4 курс със сигурност.....
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: февруари 05, 2008, 18:13:15 »

Момичета аз все си мисля че тази тема не е къде да живеем в Блъгария или чужбина а е всеки да сподели душевното си състоянието и да "изкрещи" тревогите си и мъките

gucci, ми на мен това ми е най-голямата тревога в момента give_rose
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #86 -: февруари 05, 2008, 20:27:19 »

И аз да се присъединя...Сестра ми е във Франция-учи.Имам други близки роднини във Франция и Италия.Не знам какво друго да ви кажа,освен ЛИПСВАТ МИ  cray Писна ми да ги гледам само на снимки  cray Искам да си ги виждам на живо...Догодина за сватбата ни (живот и здраве) ще хвърля колкото трябва усилия,за да дойдат всички.Стискайте ми палци!
Колкото до ученето-мама много искаше да отида във Франция да следвам,но моят живот е тук,или по-точно смисълът на моя живот,т.е.семейството ми.Затова реших,че за мен са най-подходящи стажовете и обмените,които хем не ме откъсват за дълго от близките ми,хем са страхотен начин за създаване на контакти,събиране на полезен опит и учене  good good Ако някой като мен не иска да следва в чужбина,но иска да събере опит,горещо препоръчвам този вариант  good good
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 06, 2008, 09:53:42 »

Току-що се връщам от комадировка, ей хора, бе как живеете в тая София??? аз дори не успявам да се наспа, а трафика nea писна ми да гледам напудренки физиономийки на обслужващ персонал (в Радисън примерно) в една такава тълпа от разнородни лица си личи по всичко кои са българи и кои чужденци - поне на чужденците лицемерието им утива, ние и това не го умеем като хората!!!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #88 -: февруари 06, 2008, 10:25:43 »

Оф, не е честно всички важни събития да ти се струпват накуп! girl_impossible Защо все така става при мен не знам! girl_impossible Някаква гадна закономерност!  angry  diablo
В работата се случи важната случка, която чакаме от година- да имаме шанс да работим съвместно със световноизвестна фирма. И сега-жална ми майка!Напрежение и гадост!  shok
В същото време текат финални организации покрай сватбата!
В същия момент се появява интервю за работата, за която мечатеш от студент- по специалността, в голяма фирма, с висока заплата. И направо-само нервички да имаш! shok
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: февруари 06, 2008, 10:34:47 »

Ава това са положителни неща и въпреки нервите са индикатор, че нещата при теб се развиват.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: