Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 22:44:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Отдушник!
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Отдушник! (Прочетена 141444 пъти)
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Отг: Отдушник!
«
Отговор #210 -:
януари 29, 2009, 21:00:54 »
Танче
Не се ядосвай мила,дано наистина утре е на работа,защото е тъпо да те лъже<по точно той себе си лъже първо>,защото колкото и да ти е неприятно,ти не вярвам да го убиеш за това,че се вижда с майка му.
Да ви кажа при мен такива неща няма,милото има само един познат дето не ми е много приятен и за 5 години едва наскоро измежду другото разбра,че човека не ми е от най-любимите,а повярвайте аз не си мълча и беше много учуден,как толкова години съм правила някои компромиси. Но съм ги направила защото не искам заради мен те да си развалят приятелството,а точно това щеше да стане,заради някаква моя прищявка
Иначе не го спирам да излиза с приятели,нито той мен,но се стараем когато и двамата имаме свободен ден да го прекараме заедно,независимо от факта ,че примерно аз ще съм единственото момиче,или той единственото момче в компанията-приятелите ни свикнаха с това и се съобразяват
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #211 -:
януари 30, 2009, 12:58:42 »
Охх, вчера дирекно го питах дал наистина е на работа или ще е с майка му и по-добре д ами каже, вместо д аме лъже, отрече, и каза, че мога да гопроверя, наистина мога, но не съм го направила, не сме се и чували днес, той не звъни, аз също, да видим като се прибере какво ще стане, то рано или късно всяка лъжа излиза наяве, така че...
А иначе не се ядосвам вече, хванах куките вчера и си оплетах един шал и ми мина, та така!!!
Активен
ina_lemon
«
Отговор #212 -:
януари 30, 2009, 13:04:21 »
Проблема би бил в това, че те лъже, или че ще е с майка си... Или и двете? А и какво лошо има да е с жената, все пак доколкото разбрах тя не е в Бг.Не мога да схвана цялата драма май.....
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
«
Отговор #213 -:
януари 30, 2009, 13:15:02 »
Цитат на: ina_lemon в януари 30, 2009, 13:04:21
Проблема би бил в това, че те лъже, или че ще е с майка си... Или и двете? А и какво лошо има да е с жената, все пак доколкото разбрах тя не е в Бг.Не мога да схвана цялата драма май.....
Че ме лъже, за да се види с майка си!
Но вече няма значение!!!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #214 -:
януари 30, 2009, 13:21:58 »
Танче, хубавото е че сега имаш нов шал
!!! Страшен вдъхновител си намерила!
Хайде, не му се сърди. Каквато и да е - майка му е. Ти май си го стресирала човека и той се притеснява от реакцията му.
Активен
ina_lemon
«
Отговор #215 -:
януари 30, 2009, 13:22:24 »
Ами на човека не му е приятно сигурно, че вие не се разбирате ... Лоша работа, ама то май ако каже ,че ще се вижда с нея ще има проблем с теб и ако не каже пак.Ти как би постъпила на негово място.Майка му е все пак.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #216 -:
януари 30, 2009, 13:33:05 »
Танче
много си права, че всяка лъжа излиза наяве рано или късно. Моя мъж пък си ги признава дори без да го питам.
Ох и аз да се разпиша тук та да ми олекне. На мен днес ми е супер скапано
, то не е само от днес, а от известно време, но вече явно нервичките ми не издържат. Просто напоследък с бебето и почти никаквата помощ от към бащата(защото само на него разчитам) и това, че всяка свободна минута пък той ме занимава с неговата персона много ме дразни. Т.е . обгрижвам го и него, чак ми се струва, че ревнува понякога от бебето
. Той си се прибира и ме вижда, че я го държа, я реве, не ме пита аз как съм, яла ли съм и т.н. битовизми. Сутринта ме издразниха всички, по различни поводи и нямам никакво настроение. Кой ли ден ще ми падне пердето и ще станем на кълбета просто незнам
. Веднъж да стане хубаво времето и да изляза навън, че направо ме хващат лудите. Пък и от онзи ден разбрах, че ми кроят разни планове за работа по между другото(нали аз нямам нужда от сън и почивка, пък и без това по цял ден си вея парцалките по кафета
) и нещо ми е доста нервно, защото сега определено не ми се занимава с това. Все пак съм по майчинство и искам това време да си изкарвам с детето, а си имам и собствени планове, който все още не ми остава време да осъществя.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
«
Отговор #217 -:
януари 30, 2009, 14:19:20 »
Цитат на: danieIa в януари 30, 2009, 13:21:58
Танче, хубавото е че сега имаш нов шал
!!! Страшен вдъхновител си намерила!
Хайде, не му се сърди. Каквато и да е - майка му е. Ти май си го стресирала човека и той се притеснява от реакцията му.
Ами така е! майка му е, но ако всички майки бяха като нея няаше да има нито праник на майката, нито песнички за майката!!!
Цитат на: ina_lemon в януари 30, 2009, 13:22:24
Ами на човека не му е приятно сигурно, че вие не се разбирате ... Лоша работа, ама то май ако каже ,че ще се вижда с нея ще има проблем с теб и ако не каже пак.Ти как би постъпила на негово място.Майка му е все пак.
Там е работата, че аз с нея не съм се карала, просто тя вдинмомент май откачи, ревнува ли,що ли, не я анам!! И чесно казано не ме интересува, като не иска д аме вижда да не ме вижда!!! Лошото е че му пълни главата с глупости от типа, че той не е длъжен да ми помага за детето и н.т. и затова се ядосвам!
Да, ще се ядосам, ако ми каже,че ще се вижда с нея, но много по-малк, ако ме лъже!!!
Алекс,
напълно те разбирам, горе главата, нещата ще с еоправят! Спокойно, просто има доста нови неща, с които трябва да се свикне!!!
И моя мъж беше така, докатао свикне, че е баща и съпруг едновременно и че това, че имаме бебе, не значи, че го обичам по-малко мина доста време, много глупости направи и каза, доста мои нерви си отидоха, но май вече влезе в релси, време му беше мина повече от година
Активен
anonimna2
Регистриран
Публикации: 0
«
Отговор #218 -:
февруари 27, 2009, 16:55:33 »
Здравейте момечета!
Искам да споделя с вас в каква ужасна ситуация изпаднах.
Аз, мъжа ми и свекър ми работим в една фирма.Свекър ми се скара с прекият си началник и управителя го изгони от работа. След това управителя като че ли размисли и му каза да си пусне неплатена отпуска и ако се отвори место ще го върне (същевременно назначиха друг човек на неговото место). Така минаха 3 месеца и все му дават надежди. И колегите му (в това число и мъжа ми) ходиха да се застъпват за него, чак и свекърва ми дойде да говори с управителя... Аз разговарях няколко пъти с неговите преки началници, но те си прехвърляха топката от един на друг. В къщи мъжа ми нищо не казва по въпроса.Свекърва ми и свекър ми странят от нас и въобще не казват какво става по въпроса с работата. Въобще много гадна ситуация, аз съм между чука и наковалнята. Застъпвам се за човек без да знам даже какво точно се е случило, и какви са му уговорките с управителя. Капака беше тази сутрин когато колежката ми след среща с шефа влезна в стаята и ми се развика, че тя си била изяла гамото заради свекър ми?Аз недоумяваща я попитах какво се е случило, а тя започна да пише дисциплинарна заповед за уволнението му без да каже нищо... Чувствам се ужасно... Един път заради свекър ми, защото въпреки че не се разбираме (ние живеем отделно), все пак сме едно семейство. Втори път заради мъжа ми, защото и той милия се чуди как да постъпи. И трети път заради колежката ми .Аз никога не бях я виждала в такава светлина. От година и повече работим с нея и я имам за много близка, а в същото време ми е сърдита. Незнам какво да направя. Чувствам се безсилна. Гадно ми става, защото фирмата е голяма и администрацията също, а имам чувството че това се коментира от всички вече... Как да постъпя? Знам ,че неможе хем агнето да е цяло, хем и вълка да е сит, но... Кажете си мнението! Вие как бихте постъпеили на мое място?
Активен
Mrs.™
«
Отговор #219 -:
февруари 27, 2009, 19:02:02 »
Като начало бих привикала всички<мъж,свекър и свекърва> и щях да поискам да знам какво става,защо става и т.н. Защото не може ти да си залагаш главата,в момент в които да си намериш работа не е толкова лесно,а някой да се държи детински и да те отбягва-вярно свекър ти е,ама пък той дали ще си 'клати' стола заради теб,при положение че дори не иска да говори с теб. А и не е малък,шефа ти също-щом са го уволнили значи е имало причина и щом не го връщат на работа-значи така е трябвало да стане. Моето мнение е да говорите с тях. Колкото до колежката ти-не схванах много тя защо се сърди и не мога да коментирам.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #220 -:
март 12, 2009, 17:22:14 »
Аз съм бясна от няколко дни и с вчерашното отношение на мъжа ми към мен, чашата преля. След уговорки, успях да го убедя ,че е необходимо да отиде до Айова , за да види какво става с цяалата истерия покрай наследството на баща му и алчната му мащеха. Дочухме ,че разпродава неща от къщата и накрая го вразумих да отиде и да смени ключалките накъщата и да получи инфо какво е разпродала и за колко. Та срещнахме се с нея , тя даже ни покани да влезем вътр , даде ключовете, обаче почна да плюе по покойния си мъж. Нарече го "кучи син", как тя му се одала и се грижела за него 15 години, а той какво и оставил като подарък, символично го замервала с боклук, когато отишла да го изхвърля и куп другиобидни неща. Аз направо се учудих на спокойствието на мъжа ми , как не стана да и удари шамар. Направо , още не мога да повярвам, че това го казва тя, от което си правя изводи , че тя въобще никога не го е обичала и ,чесе омъжила за него само за парите. както и да е вчера най-сетне си тръгнахме и пътя от Айова до Колорадо е около 12ч, съответно и отегчителен. Аз играх на скрабъл на телефона ми, изчетох списанията , които имах, опитах се да говоря с мъжа ми, обаче той само с да и не и незнам отговаря. Накрая реших да се поровя в едно кашонче с негови детски вещи , намерих и някои любовни писма , когато е бил 14 годишен, взех да чета на глас някои от тях. Беше забавно , но явно само за мен, защото той ми се скара, как така съм му се ровела из личните вещи и , че съм го притеснявала с тези писма. Честно казано , така се вбесих,че през оставащите 5 часа дума не пророних. И сега не си говорим. Аз толкова неща съм му показвала и откривала за себе си , а той , че съм открила някакви си детски писма. няма да му говоря и днес.
Активен
Данитка
«
Отговор #221 -:
март 12, 2009, 17:53:32 »
Мири не се ядосвай
Аз наистина се учудвам на слонското търпение на мъжа ти,аз ако съм била съм щяла да направя въпросната женица трудна за рисуване,ама ....
Всеки си знае,иначе това,че му е станало неприятно е многооо тъпо,щом ти се разкривала пред него,проблем не би трябвало да има
Само спокойно
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #222 -:
март 12, 2009, 21:08:46 »
Мири, първо искам да те предупредя, че може да ти прозвуча доста крайно, но е добре да има повече гледни точки и се надявам да откриеш дори и малко истина в думите ми.
За майката на съпруга ти- все пак тя му е майка и каквато и да е (защото все пак знаем само твоята гледна точка) ще си остане такава. Проблема е между нея и сина й и предполагам, че само те двамата могат да оправят нещата между себе си. Поведението ти предполагам просто тласка съпруга ти между чука и наковалника, а това не е добро място.А има ли замесени пари винаги е сложно.
А относно писмата- ами и аз бих се разсърдила, ако някой (било то и съпруга ми) намери такива неща и почне да ми ги чете на глас. Ами имам си лично пространство и факта, че съм омъжена за този човек не означава, че той трябва да рови из нещата ми и после да ги чете.Най-малкото бих попитала първо дали да ги разгледам или да ги чета. Същото е като да ти четата майлите, смс или каквото и да е. Нямам нищо против това но някак си не ми се вижда редно и аз самата нито съпруга ми го правим. Не му се сърди моля те, просто е бил изнервен от ситуацията около къщата, и е реагирал остро.Сега повече от всякога има нужда от теб- не го лишавай от това.
Прегръдки и успех
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #223 -:
март 12, 2009, 21:56:24 »
Gery79, Данитка, ама за писмата може би си права, просто бях страшно отегчена 12 часа в колатаи вече се чудех какво да правя. А иначе , въпросната женица не му е майка, тя е втората съпруга на баща му и затова се ядосвам, майка му е била прекрасен човек, но за съжаление нямам щастието да я познавам. Просто се ядосах на думите и , защото този човек не заслужава посмъртно да му се петни името, защото е направил много за нея и и е оставил много , но нали знаеш , човешкото око е ненаситно. Но както казват тук, what goes , comes around. Аз съм възпитана по съвсем друг начин и затова се очудвам на всичките неща, които видях , откакто свекър ми почина.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #224 -:
април 01, 2009, 16:50:10 »
Айде и аз да помрънкам малко в тая темичка, че човек като си излее мъката му олеква...
Нещо покрай постоянната смяна на работните си места и лиспата на пари мъжа ми яко се е изнервил... Естествено аз не съм му виновна за да си го изкарва на мен. Не знам, но ужасно много ме дразни! Понякога се чудя дали не сбърках с решението да се оженим толкова набързо ... голям грях е това дето го казвам, ама толкова не ми е писвало никога от него!
Онзи ден ходи с майка си да пазарува в Била с купони от фирмата на баща му и всеки месец хората купуват два ориза, две бутилки олио, две буци сирене и т.н., та милото ми донася един плик с багаж и аз почнах да подреждам в хладилника и видях че е взел от твърдото сирене и го попитах защо е взел такова, не съм се заяждала, просто знам че така ще си мухляса защото не ядем такова и той като се озъби срещу мен "тии как може да си толкова претенциозна и глезена"
При което направо издивях, аз?! Глезена?! Детоо ходя на лекции с по 0.40лв. колко за кафе, дори да умирам от глад, аз дето два лева да имам в себе си ще купя боб или леща, а няма да си купя нещо за закуска, дето си купих кожено яке за 10лв., дето си събрах 230лв. на рождения ден за яке от естествена коже, което искам от много години и му ги дадох за да ги внесе по заема, аз дето си продадох колата, за да се оправи той с парите, дето немога да си позволя и една стотна от чисто женските удоволствия които си позволява сигурно всяка една от вас, той ще ми каже на мен че съм ПРЕТЕНЦИОЗНА И ГЛЕЗЕНА!! Леле направо....вече...незнам....трудно ми е дори да говоря с някой за тези неща,може даже после да съжалявам че съм ги изписала тези неща, но наистина много ме разочарова като човек....
И за кучето, уж заедно го взехме, сега постоянно кучето нещо му е криво, постоянно я рита, увиква, бута я когато го доближи...а пък аз съм много чувствителна на тази тема, смятам че ние сме семейството на това беззащитно същество и изведнъж такова отношение към него....
И така...май доста неща яко са ме жегнали, ама .....не сте длъжни да четете до край, въпроса е да си излея мъката....и за апартамента така, "ооо ние ще слезем доло в големия апартамент", а дори не смее да седне като голям човек да разговаря с родителите си какви планове имат относно жилищата, как да си ги разпределим.... и много ми е трудна цялата ситуация, няма и година от сватбата а вече....... се случва нещо и сякаш връзката ни върви стремглаво надоло........
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...