Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:54:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: На колко години сте  бил/а когато сте сключил/а брак?
до 20 години - 15 (6.3%)
от 21 до 30 години - 205 (85.4%)
от 31 до 40 години - 19 (7.9%)
над 41 години - 1 (0.4%)
Общ брой гласове: 238

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да или Не???  (Прочетена 109493 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: септември 05, 2007, 15:36:23 »

Той е разведен и детето е при него  smile. Това достатъчно ли ви е за да разберете що за човек е?
Запознахме се преди 2 години, на 2-рия месец живеехме заедно ( неможеше по-рано защото бях в командировка и платихме големи сметки за телефони), на 3-тият живеехме така сякаш винаги сме били заедно - Бях сигурна че той е човекът!!! Толкова много ме е разглезил, че трябва да се стегна малко, свикнах да съм като кралица  blum
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: октомври 03, 2007, 13:49:25 »

Той е разведен и детето е при него  smile. Това достатъчно ли ви е за да разберете що за човек е?
Запознахме се преди 2 години, на 2-рия месец живеехме заедно ( неможеше по-рано защото бях в командировка и платихме големи сметки за телефони), на 3-тият живеехме така сякаш винаги сме били заедно - Бях сигурна че той е човекът!!! Толкова много ме е разглезил, че трябва да се стегна малко, свикнах да съм като кралица  blum
Вероника, и моят случай е аналогичен. Златото ми също е разведен и малкото сладурче е при него. Абсолютно сам си го е отгледал! Отначало като се запознахме ми беше просто познат,аз бях с друг човек и не му обръщах внимание, но на Нова година незнам какво се случи и вече не беше просто познат..Доста бързо се развиха нещата и между нас. Обичам го страшно много - и него, и малкия също smile  girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: октомври 04, 2007, 11:44:25 »

Бебече радвам се, че има някой да ме разбере  Bravo
На повечето хора им се струва абсурдно, разведен мъж че и с дете и аз не обичам да коментирам. Детето се казва Йоанна и ме слуша като майка, в галерията ще кача нейни снимки - много е сладка.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: октомври 04, 2007, 13:11:39 »

На повечето хора им се струва абсурдно, разведен мъж че и с дете и аз не обичам да коментирам. Детето се казва Йоанна и ме слуша като майка, в галерията ще кача нейни снимки - много е сладка.

Вероника при положение, че се обичате и разбирате !! живеете заедно в това няма нищо лошо, какво от това че той има дете, важното е , че ти я имаш като твое дете и тя като твоя майка ! хората няма смисъл да те интересуват !!! то и всичко да му е иделано на човек те пак ще клюкартсват !!!! smile
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: октомври 04, 2007, 13:28:00 »

Да, знам и аз съм го изпитвала това с "какво мислят хората", но не ме интересува.. На колко години е малката? При нас е момченце и се казвам Димитър, двамата с баща му са Митковци  blum и мен много ме слуша малчо и много ме обича, както и аз него разбира се  girl_in_love На 6 години е и страхотно сладурче  heart Метнал се е на баща си   Bravo а между другото му е пълно копие и визуално, същото личице, устни, очи, дълги мигли  girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
magica1983
Сватбар
Публикации: 182

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: януари 11, 2008, 17:27:11 »

Аз винаги съм мислела като дете,че ако една жена се омъжва на 24-25 години е леко възрастна. funnytooth Сега съм на 24,а като се омъжа ще съм на 25г. и въобще не смятам така. Даже не спират да ми се чудят на ума защо толкова млада се женя.Но аз просто си знам,че ми е дошло времето,срещнала съм точния човек и искам да сме семейство!Това е!! pleasantry!
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 11, 2008, 18:26:49 »

Като по-малка....... Wink никога не съм си мислела на колко години ще се омъжа.....
Е....... събитието ме споходи на 20 години (много рано) При едни се случва по-рано,при други на по-късен етап от живота им!!!Важното е не на колко години си,а дали си намерил точния човек good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 11, 2008, 19:06:19 »

малко късно откривам темичката  blush аз се омъжих преди почти три месеца на 20г а милото на 32 май сме с най-голяма разлика във форума но за мен няма значение заедно сме от 5години и не мисля че е от значение че съм на 20 само дали ще ходим 10 и ще се омъжа на 25 или сега какво значение има все пак това е човекът за мен  *THUMBS*радвам се че съм го открила по-рано в живота си!!и ето след 4 дни аз правя 21 а той след 2 седмици 32 и сега да се бяхме оженили щеше да е същото важно е да с еобичаме нали така  blush
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: януари 11, 2008, 19:53:55 »

Ето такива възобновени позабравени темички са ми много симпатични smile.
И ние с моя мъж не сме първа младост - аз на 28, той на почти 34 smile, а се оженихме преди месец и половина.
Изобщо не съжалявам, че не сме го направили по-рано, нито пък че сме го направили. Явно сме избрали точния момент.
Сигурно много хора си казват "Тия пък как живеят?", защото сме много бурно семейство smile. Можем за един час да се скараме 10 пъти и още толкова да се сдобрим. Но май и двамата сме доста инати и не отстъпваме. Крясъците и целувките вървят ръка за ръка. Комшиите сигурни ни мислят за луди. Ама какво да направим, като 2 минути след кавгата пак сме си най-мили smile.
Не знам дали друга би го търпяла, но знам, че и мен трудно би ме изтърпял някой друг smile.
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: януари 11, 2008, 21:12:48 »

всичко е любов lol)
как да разбера дали той е за мен? ами лесно - познаваме се точно от 6 години и нито за миг не съм искала да съм с друг. че някой път се караме - вярно е, но че не можем да изкараме и ден разделени също е истина smile
случи ми се една връстничка (23 г.) да разбере, че се омъжвам. тя няма още сериозна връзка и някак неловко се получи, защото се опита да ми обясни (на мен или на самата себе си) защо е още сама. в крайна сметка няма значение дали на 18 или на 35 намираш щастието си. важното е да го срещнеш, защото всеки заслужава това, и да го задържиш smile
Активен
Invisible
Сватбен ГУРУ
Публикации: 702

На мама тигърчето

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: януари 18, 2008, 15:10:54 »

Здравейте на всички пиша тук за пръв път, въпреки че от доста време съм регистрирана:flower:

изчетох цялата тема и на всички Ви желая много любов и сбъднати мечти с половинките Ви!

Аз съм на 24, приятеля ми на 27 плануваме тази година лятото да се оженим, след 9 години връзка 4 от които под един покрив. Понякога малко се ядосвам защото реално не ми е направил предложение с пръстен /който е купил от доста време, знам от майка му/  ohah Нямам съмнение, че той е човека както съответно той, говорим си за сватбата кога и как ще я направим, с колко хора, кой ще ни е кум и т.н. Но нищо официално..да се тревожа ли как мислите?
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: януари 18, 2008, 15:26:04 »

:welcome:на Invisible !
Миличка, питаш дали да се тревожиш?! Ами ти си се разтревожила вече smile. Я се успокой и взе нещата в твои ръце. Щом сте сигурни, че сте се намерили, сватбата ли ви е проблема?! smile Споко, то докато не изберете ресторант и дата, всичко е като на шега smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: януари 18, 2008, 15:34:15 »

ей мила това са 9 години пуберитетските ви години са минали заедно и сте устояли на всичко!!няма за какво да се тревожиш give_rose @}->--наслаждавай се на всичко а пръстена ще краси пръстчето ти когато най-малко очакваш  *YAHOO*успех и скоро да се включиш във всички останали темички  yahoo
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: януари 30, 2008, 17:56:02 »

Аз съм на 20 и след 6 месеца ми предстои сватба.  yahoo Заедно сме от 7 години и нямам никакви съмнения,че искам точно него за мой съпруг, въпреки мненията на повечето ми познати, че ми е твърде рано.
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #179 -: януари 30, 2008, 20:51:02 »

опаа ето още един набор малък сладък  Offtopic

Offtopic  Сега видях,че тук наистина има доста булки на по 20-22 години,супер е,че сте открили вашите сладурчета и сте толкова влюбени и сигурни в тях  good Надявам се,живот и здраве,догодина и аз да се присъединя към отбора  blum Wink Не съм си представяла,че на 20 години ще се сгодя,обаче съм на седмото небе  danceg
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: