Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 22:15:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Всичко за бебето и детето" 7  (Прочетена 203458 пъти)

Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: февруари 05, 2013, 15:36:09 »

Fibi, вие още ли сте в Германия? Пробвала ли да слагаш в АМ  допълнително пробиотици. при нас продават едни, които се съхраняват в хладилника  и имат незнам си колко милиарда единици и много помагат на Крис в това отношение. Според опаковката могат да се дават от 3 месечна възраст. Та се яудех, дали и при вас има такива. Има също  сок от синя слива (може би ще трябва да го разредиш с вода малко) помага.
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #271 -: февруари 05, 2013, 17:04:05 »

Ние живеем в Холандия, за това нямам достъп до млеката. Иначе си нося каши на Лактана от Бг. Аз и давам пюре от сливи, круша.
От аптека ли купуваш тези пробиотици, тук съм питала и не дават.
Няма за бебета, но за възрастни да

Вече ме хваща яд защо не купих от Бг, ама то тогава се оправихме с новото мляко и не съм мислила че проблема ще се повтори.
Сега ще си чукам главата
« Последна редакция: февруари 05, 2013, 17:05:41 от fibi » Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: февруари 05, 2013, 17:14:06 »

Не са от аптеката , продават ги в магазина за био хрании хранителни добавки  (поне в САЩ) като си имат отеделна хладилна секция самоз апробиотици. Провери и на амазон, знам че там се продават и ако се налга ги опаковат с охладителни торбички.
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: февруари 05, 2013, 17:20:29 »

Fibi, аз давам ето тези пробиотици

http://www.amazon.co.uk/RAW-Probiotics-Kids-3-4-Ice/dp/B004H9O4VG/ref=sr_1_11?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1360077385&sr=1-11
Това е британският амазон , но ги доставят и в Холандия. Малко са скъпички, но единствените, които нямат изкуствени съставки и примеси и наистина помагат.
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #274 -: февруари 06, 2013, 09:59:23 »

За парите не е проблем, щом е за здравето на детето ни, притесняваме факта че каза че се държи в хладилник. Мислиш ли че в склада имат такъв и че знаят че се съхранява така, особено пък да имат изолиращи торбички.
Страх ме е да не стане по лошо от положението ни в момента, друго е да го купиш както вие от магазина, друго е да се клатушка може би с кораб няколко дни без да знаеш как и къде го съхраняват, пише дотсавка няколко дни ако е в Англия, а до Холандия, сигурно седмици.

Благодаря за линка, ще го покажа на нашият татко и той да вземе решение, аз не мога. Имам много въпросителни.
Опитвам се да давам повече вода, вчера изпихме 170мл.
За сега мисля че ще изчакаме, предното мляко е с пробиотици, надявам се като минем след седмица пак на него, да нямаме проблеми повече с повръщания и колики
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: февруари 06, 2013, 11:02:35 »

Фиби, видях че има такъв коментар и в ревюто на продукта.
Купувала съм течен пробиотик , съхранява се в хладилник след отваряне. Не мисля, че е проблем , а и сега не е топло , няма да му стане нищо при транспортирането.
Ние си поръчваме хранителни добавки/витамини от Щатите и пристигат за 10 дни.
От Англия до Холандия се съмнявам да е за повече от седмица   Wink
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: февруари 06, 2013, 16:46:00 »

Фиби, наистина в момента е студено и не е проблем за пренасянето. А и предполагам те са задължени да следват инструкциите за съхранение. Ако се притесняваш, пробвай за сега с вода и новото мляко. Линка го имаш и ако се наложи по всяко време можеш да си ги поръчаш. Като цяло е хубаво да се взимат пробиотици, не само от деца , но и за възрастни, защото те укрепват имунната система.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #277 -: февруари 06, 2013, 17:45:44 »

Куриерските фирми си имат хладилни чанти и хладилници, в които да съхраняват пратки с температурен режим, така че се спазват условията. Още повече в чужбина. Така че пробиотиците са си читави, fibi.
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: февруари 06, 2013, 17:48:53 »

Фиби, мила, сега погледнах в немското амазон и там ги има тези пробиотици за които пише Мири.
Ако не доставят дирекетно. мога да ти поръчаме, а аз после да ти ги изпратя с пощата. Ние живеем в Рощок, така, че няма да е много път...

http://www.amazon.de/Garden-Life-Probiotika-Kids-Unzen/dp/B004H9O4VG/ref=sr_1_sc_3?ie=UTF8&qid=1360165587&sr=8-3-spell
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #279 -: февруари 06, 2013, 18:14:01 »

нямате си на идея как ме разчувствахте всички, Благодаря Ви, Елиминк и на теб за предложението, оказа се че не само Тон е ревливия в семейството. give_rose give_rose give_rose

не знаех, че има Германски Амазон, дали има холандски, потърсих ама излиза директно английския.
Ще му покажа довечера на моя пробиотика и ще решим как да действаме, щом има светлинка в тунела и може да помогне на госпожицата, няма какво да се мисли.

От 2 дни я наливам с вода и е все същото положението
Още веднъж Ви благодаря
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: февруари 08, 2013, 21:02:51 »

Симона никога не е акала нормално, но от около 2 седмици откакто давам по-големи количества твърда храна ака с напъване, почервеняване и оформено ако,меко колкото пластелин. Не мога да измисля защо се получава така и се чудя да не би да не може да преработва храната, защото аз винаги съм и давала плодове и зеленчуци намачкани с вилица, никога пасирани го гладкост. В акото има парченца храна.
Много акана стана темата напоследък! blum
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #281 -: февруари 08, 2013, 21:50:01 »

спрях млякото и днес беше добре акито, даже идеално, малко по меко е от пластелин, това вече ме устройва, нямаше напъни, пъшкане, почервенявания, даже не разбрах кога си свърши работата.
Ангелче, нормално е да има остатъци(парченца)храна, защото храната преминава бързо през стомахчето и няма време да го преработи.

Не е проблем ако е като мек пластилин, но ако е твърдо на допир или ако е на барабонки, то тогава не е добре.
Странното е, че го водят запек след 72 часа ако не е акало бебето

Аз от толкова четене тези 2 дни в търсене как да оправя проблема че станах специалист по акита.
много трудно открих информация, даже помислих че си въобразявам, че така ми се струва, и че малката няма проблем, еее оказа се че наистина има.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: февруари 09, 2013, 00:56:56 »

Нормално е да е акото точно както го описвате, когато бебето започне да поема повече твърда храна вече не е рядко, както докато е на кърма или ам, а е оформено и средно меко или твърдо дори в зависимост от храната. И е нормално да има парченца храна, защото стомахчетата не могат да преработват всичко, даже така може и до годинка да е. Това ми беше обяснено на консултацията преди месец, защото и аз се притесних тогава. Също е нормално когато се промени акото и е по-твърдо, те да се напъват и да не могат лесно, защото им трябва време да се научат, за тях е странно. Месеци наред са акали по-рядко, и изведнъж е друго. И Вероника беше така около седмица, две, докато свикне. В тези седмици просто й помагах, когато започваше да напъва.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: февруари 12, 2013, 15:57:29 »

По обсъжданата тема за съжаление не мога да дам съвет,понеже не сме имали такъв проблем.
Искам да ви питам дали и вие имате проблем с отвиването?До преди седмица,две моя дребчо си спеше от както се е родил в чувалче-зиме ,в зимно,а лятото -в лятно.Но от около седмица,две се буди посред нощ да му разкопчея чувалчето и само рита с крачета и е постоянно отвит.А ако пробвам да го завивам той се разбужда,трябва пак да го приспивам и така всеки половин час.Просто е  ужас през ноща.А в градинката му имат Скарлатина,може и той да се е заразил и е важно да не изстива точно сега.Но как да стане като цяла нощ се отвива?
« Последна редакция: февруари 12, 2013, 15:59:32 от matsinka » Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: февруари 12, 2013, 16:11:12 »

А мислиш ли,че може да му е твърде топло и за това да се отвива и да не спи спокойно?
Дариана спи постоянно отвита,само по пижама.Ако я завия,се събужда и реве.Не съм ползвала чувал,защото не се чувстваше добре в него.
Бабите често  ме хокат,че така на детето не му било комфортно,щяло да изстине,но аз не съм съгласна.Смятам,че ако й е студено тя самата ще се събуди,както всеки нормален човек не спи спокойно ако чувства студ.

Ако само настинката те притеснява,му обличай още една дрешка под пижамата-боди,блузка...
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: