Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 19:40:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 137665 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юни 07, 2007, 10:46:14 »

galchos " Не знам дали е по-добре обаче да отлагам всичко за на края, да не взема да не изпипам нещо, че не ми се излага пред 200 човека"
Все пак ти не я правиш тази сватба за да ти пишат оценка на нея Girl_sing..или за 200-те гости....гледай  *INLOVE*ти и той да сте добре и да е както Вие искате...защото другото няма значение.... Wink
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #136 -: юни 07, 2007, 10:54:40 »

в момента си имам други приятни емоции да се забавлявам, за това и не бързам с приготовленията, мисля, че 3 месеца са си предостатъчно, а и до колкото разбирам, този миг минава толкова бързо, че едва ли ще се замисля тогава как се чувства някой си. Просто ми се иска наистина всичко да е изпипано, а нямам реална представа за някои неща колко време ми трябва
Активен
Vanity
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 07, 2007, 14:05:17 »

ако ходиш на работа просто 3 мес няма как да ти стигнат-на мен ми трябваха 6 мес и всичко си организирах по реда без да бързам
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #138 -: юни 07, 2007, 14:11:25 »

да, ходя на работа примерно снощи бях до 8 от 8 сутринта, така че време свободно нямам никакво. Евентуално само почивните дни. но преди сватбата имам да ходя поне 2 пъти на море, лято е все пак...така че-ще видим
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 07, 2007, 14:12:46 »

Момичетааа, не се отклонявайте от темата!!! Wink
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 07, 2007, 14:16:26 »

Аз също съм в стрес...всичко е на мой гръб, майка помогна с каквото можа , но всичко останало... толкова съм изнервена, че ми се отщя въобще да правя сватба.
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #141 -: юни 07, 2007, 14:18:26 »

Аз да ви споделя - отдъхнах си и този път. Появи се нашият DJ всичко изглежда наред  yahoo
Стресът малко понамаля, но вече си имам нов проблем, за който да мисля - дали пък няма да ни вали на сватбата и какво ще правя с толкова ниски обувки  girl_impossible А това, че остават сума малки подробности за доуточняване, докупуване, доизмисляне дори няма нужда да го споменавам  hysteric
Miri, малко остана - дръж се ще се справите  good
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #142 -: юни 07, 2007, 14:19:29 »

това, което ме притеснява най-много е в каква последователност точно да си подредя приоритетите. И за кога да оставя дребните, но важни неща. Има нощи, в които направо се събуждам с ужас, че вече закъснявам, а на всичкото отгоре моите родители непрекъснато увеличават броя на гостите и самата аз вече не знам колко са. Не съм мечтала за подобна сватба, напротив и за това се притеснявам много, че няма да е най-хубавото ми преживяване
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юни 07, 2007, 14:30:31 »

Да ви кажа аз бяхме готови с всичко няколко седмици преди сватбата и даже на 01 септември заминахме за морето, да си поотпочинем малко, върнахме се на 11 септември и бяхме се освободили доста от стреса!!! girl_in_love Сватбата беше на 17 септември и всико мина като повода, малко ни валя, но беше само докатао изяза от нас и влезем в колата!!! yahoo

Момичета, спокойно, сигурна съм, че всикчо ще мине прекрасно и после ще се чудите зашо изобщо сте се притеснявали!!! good
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #144 -: юни 07, 2007, 14:33:40 »

това е добра стратегия - с моренцето smile
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юни 07, 2007, 15:02:03 »

ох и аз вече  shok
Тъкмо се оправи едното, става нещо със следващото diablo diablo. Направо ми писна  huhhuh.gif
Все има по нещо, което ти помрачава настроението cray
Всички казвате да не се ядосваме за глупости и че за това няма и да си спомняме, но нали пък искаме всичко да е както трябва  cray и да е приятно както на нас така и на гостити.
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #146 -: юни 07, 2007, 15:12:54 »

остава ти малко време, наслаждавай му се, всичко ще бъде наред  CHEERS
Активен
Nicky
Сватбар
Публикации: 288

« Отговор #147 -: юни 07, 2007, 15:16:45 »

Еми, написала си моите мисли и чувства .... но скоро ще отмине всичко и ще си спомняме само хубавото

аз вече не мога да спя, а съм поспалива ... но пък като стана в 6 часа, всеки ден ходя на работа гримирана и с прическа  laugh
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юни 08, 2007, 07:29:51 »

ох и аз вече  shok
Тъкмо се оправи едното, става нещо със следващото diablo diablo. Направо ми писна  huhhuh.gif
Все има по нещо, което ти помрачава настроението cray
Всички казвате да не се ядосваме за глупости и че за това няма и да си спомняме, но нали пък искаме всичко да е както трябва  cray и да е приятно както на нас така и на гостити.
При мен пък всичко е наред, незнам дали защото има още месец до сватбата, но всичко е шест точки. Подготовката върви по план, купила съм почти всичко, каквото не съм още обаче съм го поръчала и го чакам да дойде.Не се притеснявам повече отколкото за всяко едно важно нещо, и със съня нямам проблеми, само дето слабея, което си е реакция на организма от стрес, признавам.Но не се чувствам шашната и в общи линии нямам проблемите, за които вие говорите.Но пък ви стискам палци на всички всяко едно притеснене да се окаже неоснователно и да се забавлявате безумно, момичета!
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юни 11, 2007, 15:57:32 »

и аз съм като инчето *THUMBS*емоциите ми са само положителни, ако тръгна да го мисля, че все нещо ще се обърка, няма да си помогна по никакъв начин, пробвайте и вие! мислете само положително, лягайте си и ставайте с усмивка и с надежда, че каквото не сте успели да свършите днес ще го направите утре! Нали това е най-красивия ни ден! wedding
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: