Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 22:37:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1674387 пъти)
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #465 -:
февруари 14, 2007, 14:15:18 »
junglegirl^84 и тази е прекрасна,както и първата!А за да се присъединя към другите ще ти кажа,че въобще не трябва да ти пука кой какво говори,защото всеки ще си даде мнението и ако трябва да се съобразиш с всички :girl_cray2:Аз още не съм казала оковчателно коя рокля ще си избера,но сигурно сто човека се изредиха да дават акъл!Аз обаче
Активен
vanis
Баш Майстор
«
Отговор #466 -:
февруари 14, 2007, 14:56:20 »
Момичета това е вашият ден, и бъдете такива каквито винаги сте искали да бъдете,ако Ви харесва права рокля нека да бъде такава.Не слушайте нито шивачките нито някой друг.Реализирайте мечтите си.
Активен
bulyov4e
Професор
«
Отговор #467 -:
февруари 14, 2007, 15:12:34 »
vanis,права си! *THUMBS*нека всяко момиче поне на сватбата си да се изрази и да осъществи желанията си! все пак на абитуриентския бал много момичета са били обличани от майки или баби и все нещо не им е харесвало!но дори и да не е така-не позволявайте даже и на милото да ви се бърка-аз ще го изолирам-хем за да го изненадам,хем да не мрънка за това и онова! P-(хихихих,абе не съм толкова лоша,но така съм решила!
junglegirl,аз също искам много семпла,"не-принцеска" рокля!искам нещо,което да е удобно,леко-дано да го намеря! ето няколко от моделчетата,които съм си свалила от нета:
dressWaters.jpg
(39.88 KB, 225x498 - видяно 506 пъти.)
dressWaters2.jpg
(25.12 KB, 325x431 - видяно 559 пъти.)
90.jpg
(44.43 KB, 532x800 - видяно 539 пъти.)
Активен
bulyov4e
Професор
«
Отговор #468 -:
февруари 14, 2007, 17:25:43 »
ето още, момичета:
96.jpg
(45.44 KB, 532x800 - видяно 527 пъти.)
791010395_big.jpg
(48.02 KB, 496x709 - видяно 595 пъти.)
914697322_big.jpg
(53.43 KB, 496x709 - видяно 542 пъти.)
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #469 -:
февруари 14, 2007, 21:34:02 »
А, пък аз да ви кажа, тази тема вече не искам да я чета, защото искам да си мисля, че от моята рокля по-хубава няма. Спрете вече да публикувате разни красоти, защото се чувствам като мижитурка
(шегичка разбира се).
Аз харесвам и големи и малки рокли (видно е, защото както добре знаете имам и от двете) и според мене всичко опира до стила на сватбата. По-семпличка рокля не отива на сватби тип "хуупала" с 300 души гости, духови оркестри и прочие ОСВЕН ако не е комбинирана със скъпи бижута. И обратното, помпозни рокли, с 7 метра шлейф не вървят в семейни сватби от 50 човека.
Голямо "НО" - най-важното е да отива на булката. Гледала съм толкова сватбени снимки и има момичета родени за роклята, която носят но има и такива дето приличат на "кифлички" с големи натруфени рокли, с панделки, шарени елементи, мани мани... пак въпрос на вкус де (или на липса thereof)
Активен
bulyov4e
Професор
«
Отговор #470 -:
февруари 15, 2007, 09:15:01 »
е,то и аз свалям от нета,свалям,ама къде ще намеря в България такива... :'(ще трябва добра шивачка! :grandma:но ще почакам пролетните и летните колекции тая година-може пък да има там такава подобна като за мен! :loving:моята сватба наистина ще е малка-30 човека роднини на официалния обяд! :CHEERS:пък вечерта ще си правим голямо джамборе(да се надяваме-на плажа)
-за там ще си избера най-вероятно нещо различно-шарено,късичко и удобно!
silverarrow,не се чувствай така-мен пък би ме било яд да искам нещо пък изобщо да не мога да го намеря!но кифличка няма да бъда-ОБЕЩАВАМ!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #471 -:
февруари 15, 2007, 10:26:15 »
bulyov4e напълно те разбирам!И аз свалям разни неща от нета постоянно и след това обикалям магазините,но няма нищо подобно!
Аз също съм харесала подобен модел рокля като тези,които ти си качила,обаче
Аз също мислех да я шия,но много мразя като незнам какво ще стане!Пък и проверих колко струва на метър наистина хубава и финна дантела
,защото повечето,който гледам са като покривките на баба плетени на една кука!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #472 -:
февруари 15, 2007, 10:36:09 »
момичета, не знам дали сте ходили по магазините !!!!
аз спрях да разглеждам по интернет, защото гледам сайтове, които даже не са български и само се дразня дали ще стане или няма да стане !!!
и реших следното !!!
ще отида в Асеновград и ще меря, всички ми казват, че няма начин да не си тръгна от там с рокля !!!!! и съм съгласна с тях !!!
на бала си мислех да съм една рокля, а като видях една другга на един манекен и като казах , че ще е тя , и така стана - тя беше !!!!!
успех !!!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #473 -:
февруари 15, 2007, 10:48:47 »
Ели,аз също съм решила да отида до Асеновград,защото наистина всички казвот,че там има страхотни неща!Дано наистина да е така!Пожелавам ти успех!
Активен
danny.ivanova
Любопитен
...завинаги двама - татко и мама...
«
Отговор #474 -:
февруари 15, 2007, 13:04:30 »
Момичета мен ако питате - спокойно, ако имате достатъчно време до сватбата можете да си вземете моделчето на снимка и да отидете в Асеновград да ви ги изпълнят.
Аз си харесах там рокля и ми я ушиха точно за 5 часа, но моделът беше техен, а имаха и поръчка по снимка и мисля че доста бързо действаха и по нея.
аз ходих в салон МИЛЕНА и съм изключително доволна и от моделите им и от обслужването просто там са страхотни хора.
Активен
bulyov4e
Професор
«
Отговор #475 -:
февруари 15, 2007, 13:28:31 »
о,да,danny,не си първата,която казва такова нещо! всички това ме съветват!
аз дори си направих списък с най-препоръчваните салони в Асеновград и адресите им!
но наистина искам да ида там в случай,че не харесам нищо тук или това,което съм харесала е много скъпо!
ето и списъчето:
Йоанна-ул.Ал.Стамболийски 2
Моника-ул.Илинден 13
Милена-ул.Генерал Дандевил 48
Александра-ул.Марица 7
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #476 -:
февруари 15, 2007, 14:59:49 »
Здравейте мoмичета,
Миналата събота ходих до Асеновград, но да ви кажа честно - оказа се че не съм избрала точно най-подходящото време. В момента почти всички салони в които ходих бяха извадили абитуриентските си колекции и ... имаше такъв сериозен наплив от абитуриенти, че ми се наложи да чакам по 20-30 минути за проба в три от бутиците
. Но не съжалявам - успях да пробвам много хубави рокли и то в различни стилове, понеже и аз още незнам какво искам
/само дето не ми позволиха да се снимам иначе шях да кача снимки/. На 1-2 места ме посъветваха да дойда към средата на март, зашото тогава щели да извадят новата колекция сватбени рокли /забавили я заради абитуриентите
/ Така че аз мисля да ходя пак март месец и без това не успях да разгледам дори 1/3 от магазините...
И още един съвет - ако можете отидете в делничен ден 1. навалицата е по-малка и 2. част от магазините затварят в събота следобяд и не работят в неделя. Аз отидох към 11 и към 15 си тръгнах, защото почваха да затварят /а си мислех, че точно събота и неделя трябва да работят целодневно, защото тогава им е урожаят, но какво да се прави /
«
Последна редакция: февруари 15, 2007, 15:02:22 от seny
»
Активен
bulyov4e
Професор
«
Отговор #477 -:
февруари 15, 2007, 15:22:51 »
о,seny,мерси много за информацията!
това за абитуриентите го знаех,но не предполагах,че в момента е лудница! аз сигурно след април месец ще ходя до Асеновград 8)до тогава-тука ще изръшкам де що има сватбен салон и бутик!
и това за работното време-как да ги разбереш тия търговци?!?!
добре,че си писала...благодаряяяяя
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #478 -:
февруари 15, 2007, 17:04:28 »
По въпроса за Асеновград- майка ми също е ходила през уикенда там, за да разгледа какво има- но не за булченска рокля, а за рокля на "mother of the bride" и каза,че е останала много разочарована от магазините и това което предлагат. Въпрос на мнение!
Може би от страна на булченски рокли има по-голямо разнообразие...
Активен
puki
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #479 -:
февруари 15, 2007, 17:12:38 »
искрено ви завиждам че имате възможност да обикаляте,аз не живея в бг и ще имам само две седмици преди сватбата да обикалям за рокля,а така ми се иска да си ужиа понеже си харесал много един модел.бях писала на холидейсона варна и ги попитах за колко време могат да ми ушият рокля по мои модел и те ми отговориха ами два месеца ужас хич незнам какво ще правя а сам доста капризна.седя си тук и се притеснявам дали ще успея да си купя това което искам
«
Последна редакция: февруари 16, 2007, 12:58:30 от Bulechka_TS
»
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]