Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 23:30:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
225
226
[
227
]
228
229
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1674750 пъти)
vanessa
Сватбар
Публикации: 262
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3390 -:
септември 01, 2007, 19:40:54 »
Клео,видя ли-всяко зло за добро!Свиркай си и да не ти пука за свекито,важното е да стане ти както го искаш,а пък и твоя сладур те подкрепя.Горе главата и дано всичко по роклята ти е както си си го представяла.Стискам палци и поздрави!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3391 -:
септември 01, 2007, 21:05:26 »
Kleo, тази жена нормална ли е
Но ти не се ядосвай мила
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #3392 -:
септември 01, 2007, 22:05:06 »
Kleo, не се ядосвай, те всички свекита са еднакви, хвани едната , та
другата. Най-лошото според мен е че понякога дори не го правят нарочно, природно им е вродено да създават проблеми
Не се ядосвай
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #3393 -:
септември 02, 2007, 10:01:00 »
благодаря много момичета прекрасни и мили
сега с нетърпение очаквам да ме викнат на проба за да видим на къде вървят нещата. :DANCE:още веднъж благодаря
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #3394 -:
септември 02, 2007, 12:45:44 »
kleo и моята рокля я е виждал милото,но аз несе притеснявам,нали не е я виждал на мен
тони роклята ти е супер готина
Активен
Кашарел
Любопитен
Щастливка
«
Отговор #3395 -:
септември 02, 2007, 14:37:42 »
Здравейте момичета!Аз отдавна Ви чета и ето престраших се да се регистрирам..макар и все още да не съм Радионова..остават 1 месец и 5 дни
до голямото събитие в моя живот.Роклите Ви са прекрасни..гледала съм на всички
Моята още не е готова..тъй като искам да сваля още 3 кг..на 15 септември съм на проба и на 23 ще си я взема живот и здраве.Малко ми е притеснено, но се надявам да е станала супер.Модела е много подобен на Тони
Моят бъдещ съпруг искаше също да я види, но аз не разреших.
Клео
, миличка постарай се да не се поддаваш и да си разваляш настроението заради свекито.Ужасно глупаво е постъпила, но и аз знам, че младоженеца не трябав да вижда роклята на самата теб, така че няма повод за притеснение
Желая успех на всички ви!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3396 -:
септември 02, 2007, 16:20:01 »
Здравей Криси
Добре дошла
и успех с роклята !
Активен
Rou
Сватбар
«
Отговор #3397 -:
септември 02, 2007, 16:40:35 »
Тони роклята ти е превъзходна!!! Направо е божествена! Ти ли я измисли или в булченския салон?
Активен
tonitta
«
Отговор #3398 -:
септември 02, 2007, 23:49:11 »
maslinka
благодаря ти мила!
Rou
много съм щастлива,че ти харесва-като се има предвид,че твоята сватба е образец за стил и изтънченост! :bravo:Мила видях роклята случайно и веднага се влюбих в нея,а когато я пробвах и тя се влюби в мен :laugh:Обаче веднага реших да вложа и малко творчество в нея,което ще видите скоро от снимките.... :girl_wink:Надявам се когато я видите в завършен вариант,а и върху мен да ви хареса още повече
Вече нямам търпение!Така се радвам да споделям всичко с вас!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3399 -:
септември 03, 2007, 07:48:54 »
Еййй, кога ще си вкарам интернет вкъщи най-накрая, за да си чета форумчето и през уикенда...
Tonitta
,мила, аз по принцип съм резервирана към рокли с паднала талия, но твоята...оооооо, много е хубава!
Kleo
, направо ме изуми твоят случай!
То и моето свеки ме дразни понякога още отсега, ама твоето... мисля, че трябва леко и ненатрапчиво да й скръцнеш със зъби, за да се осъзнае навреме. Иначе и аз 3 пъти казвам, че искам столовете да са облечени в сатен и на масите да има украса, и тя три пъти ми казва 'Ама нали само на масата за младоженците!"
Но, момичета, да се наслаждаваме на подготовката, без да се впрягаме на свекитата, викам аз.
Активен
tonitta
«
Отговор #3400 -:
септември 03, 2007, 08:06:44 »
Миличка аз пък да си призная едва сега като ви чета и се замислям,че роклята ми е с паднала талия :laugh:Иначе просто си е роклята ми като цяло и това е!В смисъл,че аз като тръгнах да гледам за рокля просто исках да ми стои добре, да няма обръч и да ми грабне окото....Но никога не съм се замисляла за талията :laugh:Но мисля,че ми стои наистина добре-ще кажете след няколко дни!
Активен
Jungle
Сватбар
What goes around, comes around...
«
Отговор #3401 -:
септември 03, 2007, 08:20:13 »
Цитат на: tonitta в септември 03, 2007, 08:06:44
Миличка аз пък да си призная едва сега като ви чета и се замислям,че роклята ми е с паднала талия :laugh:Иначе просто си е роклята ми като цяло и това е!В смисъл,че аз като тръгнах да гледам за рокля просто исках да ми стои добре, да няма обръч и да ми грабне окото....Но никога не съм се замисляла за талията :laugh:Но мисля,че ми стои наистина добре-ще кажете след няколко дни!
Тони, роклята е много красива. Аз обожавам рокли с паднала талия
и твоята много ми хареса. С нетърпение чакам да я видя облечена
Активен
Rou
Сватбар
«
Отговор #3402 -:
септември 03, 2007, 09:02:51 »
Тони благодаря ти много! А за твоята рокля наистина е страхотна, ако не беше щях да си замълча! Но съм много щастлива че си успяла да намериш такава рокля във Варна, мисля че е много трудно да намериш нещо толкова стилно!
Активен
tonitta
«
Отговор #3403 -:
септември 03, 2007, 09:14:03 »
Благодаря ти много и на теб мила
Jungle
!
Да
Rou
и аз като я видях си помислих същото!Направо не повярвах на очите си и чак когато я облякох се пристраших да погледна цената,която се оказа направо смешна за тази стилна рокля! ohmyИ си казвам-страшен късмет имам!А имайте предвид,че открих роклята съвсем случайно докато се връщах от лекаря,който току що ми беше съобщил,че ще ме оперират другата седмица....Ето,че всяко зло за добро!А като си помисля,че дори мислех да не взизам,но сестра ми натисна звънеца и така......съдба!А и бутикът от съвсем скоро бил там-дори табелата си не бяха сложили още :girl_wink:А аз мислех,че ще обикалям из страната за да открия такава рокля...
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #3404 -:
септември 03, 2007, 21:08:59 »
тони и аз като теб се бях панирала"къде ще търся какво ще правя аз няма да намеря няма да харесам"лудата свеки "ще ходим до Асеновград там има там ще харесаш там ще купим"абе като я сиктердосах "нямам време" и после като харесах тая и тя уж я хареса и я поръчах и ми вика за всяко нещо като кажа че трябва да се купи 'аз за това до асеновград исках да идем"ще иде ама сама да си ходи.така че милинки никога не знаем кака кога и къде ще попаднем на нашите си рокли а те милите просто седят и чакат да си ги вземем и да ги облечем когато му е времето
и само малко да се отклоня днес мама ходила до магазина за рокли(след като вчера ме видя в кака истерия съм)и и казали че утре или вдруги ден ще съм на пробааа
*YAHOO*супер се вълнувам... а мама да знаете каква красота си избра за нея лелеле то аз и я избрах ама е разкошна ако беше бяма я взимам аз за сватбата много е елегантна права гол гръб дълбоко деколте през кръста минава едно коланче което се връзва отзад и виси ефектно абе мани тя се притесни да не е като абитюрентка но определено роклята е страхотна и ако беше светла нямаше да се замисля извинете ме за това че скачам от мисъл на мисъл но се вълнувам за пробата
Активен
Страници:
1
...
225
226
[
227
]
228
229
...