Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:06:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
188
189
[
190
]
191
192
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1669679 пъти)
yanna
Ентусиаст
Публикации: 100
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #2835 -:
юли 13, 2007, 17:36:01 »
Здравей Ани, за колко време ти казаха, че ще ти ушият роклята?
Стискам ти палци и не се притеснявай, всичко май накрая се нарежда!
А предсватбените емоции май са най-хубавото.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #2836 -:
юли 13, 2007, 18:16:54 »
диде вече е 19 и нещо мила надявам се всичко да е наред и нямам търпение да пишеш какво става пиши по скоро че иначе
шегувам се но много се вълнувам
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #2837 -:
юли 13, 2007, 19:25:35 »
Момичета върнах се, но без рокля! Безкрайно благодаря на
BaBy
и
maria_lakova
че бях толкова добрички и дойдоха с мен! А чак сега влизам, защото след ателието като седнахме на сладки приказкииии...и се забравихме! Роклята остана за другия петък защото ми я направили малко тесничка над талията и бяха забравили да сложат допълнителният тюл под полата. Снимки
BaBy
направи мнооооого, за което и аз мнооооого и благодаря! Сега чакам милото да излезне на тренировки и на футбол и веднага качвам снимките да ги гледате! Ще пусна линк до 30-тина минутки!
Активен
yanna
Ентусиаст
Публикации: 100
«
Отговор #2838 -:
юли 13, 2007, 20:11:27 »
Здравей Мира,
аз съм от София и както си разбрала вече ще съм булка на 25.08.07
Наистина няма много време, но аз съм спокойна. Повечето неща ги оправих още март. За съжаление ми се случи нещо много неприятно май месец - тежка операция и 2 месеца неподвижна на легло.
От днес пълна мобилизация и много инат ( все още ми е трудно да ходя ), но ме крепи това че СВАТБА ТРЯБВА ДА ИМА.
За съжаление вече всичко зависи от шивачката, дано изпълни мечтата ми.
Щастлива съм, че има с кого да споделям и вече се чуствам по-добре.
А ти от София ли си и кога е щастливия ден?
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #2839 -:
юли 13, 2007, 20:24:07 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в юли 13, 2007, 19:25:35
BaBy
и
maria_lakova
че бях толкова добрички и дойдоха с мен! А чак сега влизам, защото след ателието като седнахме на сладки приказкииии...и се забравихме! Роклята остана за другия петък защото ми я направили малко тесничка над талията и бяха забравили да сложат допълнителният тюл под полата. Снимки
BaBy
направи мнооооого, за което и аз мнооооого и благодаря! Сега чакам милото да излезне на тренировки и на футбол и веднага качвам снимките да ги гледате! Ще пусна линк до 30-тина минутки!
Няма за какво да ни благодариш!!! Тлкова ми е било приятно да ви видя, да си побъбрим и да видим тази уникалана рокля!!! Беше много вълнуващо, наистина!!!!!!!!! Аз ти благодаря за това, че ни позволи да станем съпричастни на този прекрасен момент!!!!!!!!!! И много се радвам, че усшяхме и да си побъбрим трите, беше страхотно, наистина!!!!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #2840 -:
юли 13, 2007, 20:28:50 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в юли 13, 2007, 19:25:35
BaBy
и
maria_lakova
BaBy
Ееех, момичета, чак ви завиждам малко за срещичката!!!
радвам се, че сте си изкарали толкова приятно!!!
хайде, Диде, чакам да видя снимки, сигурна съм, че си била прекрасна!!!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #2841 -:
юли 13, 2007, 21:11:50 »
Диде чакаме снимки
Сигурно си много хубава
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #2842 -:
юли 13, 2007, 21:21:56 »
Ето го линка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143624&photo=12
...
ааа парола 4 нули!
Милото днес рита от по късно , за това и аз закъснях! Чакам мнения! За модела, за панделката, за воала-вобще всичко!!!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #2843 -:
юли 13, 2007, 21:46:05 »
Цитат на: Аni в юли 13, 2007, 17:24:52
Аз да се оплача-по стечение на обстоятелствата трябва да си взема роклята по-рано от предвиденото, което ще рече на 23.07. Дотогава остават 10 дни, а аз още не съм ходила на първа проба!
Направо ще откача!!! Знам,че всичко ще е наред, защото не се съмнявам в професионализма на жената,която я прави, но ми е страшно притеснето!!! Вече не мога да спя!
Ани,не се притеснявай!Доколкото си спомням роклята ти я шие същата жена,която ши на Юлето,нали?А нейната май доста бързо я направи ако не се лъжа!?!А уговорили ли сте се за първа проба кога ще ходиш?То дотогава е трудното-да се постави основата,после нещата бързо се наместват и съвсем скоро ще имаш чудесна готова рокля (само под секрет да кажа,че съм виждала роклята на Ани на снимка на форумската среща във Варна-мнооого ми харесва!
)
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #2844 -:
юли 14, 2007, 07:32:49 »
Цитат на: Bulechka_TS в юли 13, 2007, 21:27:05
Цитат на: Little_Sweet_Didka в юли 13, 2007, 21:21:56
Ето го линка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143624&photo=12
...
ааа парола 4 нули!
Милото днес рита от по късно , за това и аз закъснях! Чакам мнения! За модела, за панделката, за воала-вобще всичко!!!
Диде, много, много, много си хубава!!!
На мен най-ми хареса воала с дантелата от роклята!!! Поздравления за прекрасната рокля!!!
Цитат на: Аni в юли 13, 2007, 21:30:24
Наистина роклята е страхотна и ти стои невероятно!
На мен също най-много ми харесва с воала с дантелата. А червенара панделка е идеално съчетана с обувчиците, но мисля,че няма нужда от повече червено! Страхотна булка ще бъдеш,Дидка!
Цитат на: Rossistela в юли 13, 2007, 21:41:54
Дидка,поздравления за хубавата рокля и ха-честито!Много са ти хубави панделката,коланчето,дантелата,тънката талийка,воала с дантелата...
А кое було всъщност избра или още се колебаеш?!Това момиче,с което си се снимала-момичето,което се грижи нашите рокли да станат чудесни,е много мило!Браво и на Бейби и Мария,че дойдоха с теб!А щом казваш,че другия петък ще си взимаш роклята...ами да се видим!И аз тогава си взимам моята,живи и здрави
Цитат на: Little_Sweet_Didka в юли 13, 2007, 21:53:08
Благодаря ви момичета! Роси ако не съм на полет ще дойда, но не мога да гарантирам, че вече ми е неудобно да моля шефката. А иначе за воала
още не съм решила
! Затова събирам вашите мнеия. Шивачките казаха, че като се обърне воала(тоест като се отбуля) ще се вижда шева а не роклята....ама к'во от това...те няма да ме снимат в гръб....че се криела панделката от зад с дългия воал...ама той нали ще ми е само за ритуалите...знам ли....А иначе варианта който сега качих като последна снимка си поиграх на Paint-a да направя червен края на воала. Това е дригият вариант на воал, да го опкантят с плат от коланчето....ох незнам...
Цитат на: Bulechka_TS в юли 13, 2007, 21:58:53
А иначе варианта който сега качих като последна снимка си поиграх на Paint-a да направя червен края на воала. Това е дригият вариант на воал, да го опкантят с плат от коланчето....ох незнам...
Ами, аз пак казвам, че воала с дантелата ми стои най-добре!!!
Цитат на: goldi в юли 13, 2007, 22:00:54
И аз мисля като Булечка
Цитат на: maria_lakova в юли 13, 2007, 22:05:16
Това е дригият вариант на воал, да го опкантят с плат от коланчето....ох незнам...
Точно разгледах снимките и като видях тази с червения кант
Браво на теб, че си се сетила да пробваш така как ще изглежда
Сега като сравнявам пак всички снимки най-много ми харесва този с дантелата
Не мисля, че панделката се скрива от воала, все пак той е прозрачен
Иначе и с червено не е лошо, но с дългия повече се подчертава фигурата ти
Цитат на: yanna в юли 13, 2007, 22:13:39
И аз да изкажа мнение - за мен по-добрия вариант е с по-дългият воал. Но този с червения кант ми се стори много оригинално като идея.
Въобще поздравления за роклята, на мен много ми хареса!!!
Цитат на: maslinka в юли 14, 2007, 04:17:05
Дидка много хубава е станала роклята
най-много ми харесва на мен с дългия воал с дантелата по края
а специално за теб бях видяла един воал с червен кант сега ще го потърся и ще ти го покажа,мисля че е много хубав
Цитат на: Miri в юли 14, 2007, 06:31:02
Дидка, роклята просто е перфектна
. Мисля ,че воала с дантелата стои много по-добре. Честито и да си много щастлива с нея на сватбата.
Диде, до тук май всикчи сме за дългия воал с дантелата!!!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #2845 -:
юли 14, 2007, 08:38:36 »
Лелелелеле, да изпусна аз!!! Тц, тц! Диди, мила, сега като видях всичко сники в голям формат и като се си те представям и визуално и аз, както още вчера ти казах съм за дългия воал с дантелата, който не знам другите разбраха ли правилно , проблема му бил, че тази дантела е само от едната страна на плата и като се отбулиш, се виждало едва ли не шева на дантелката и не блести, както от предната страна, ама и аз това и викам на Диди, първо, ти в ресторанта вече ще го свалиш и второ никой няма да забележи и трето, за спомен и занапред в живота ти остават снимките, на които това няма да се забелязва 100000 %!!! Гласувам за дантелата!
Активен
Nelkata
Сватбар
«
Отговор #2846 -:
юли 14, 2007, 08:45:26 »
Дидка , и аз чак сега виждам снимките.Супер си! :bravo:И според мен дългият воал с дантелата стои по-добре.относно панделката и модела -на мен лично ми харесаха много.
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #2847 -:
юли 14, 2007, 10:03:52 »
леле дидеее страшна рокля си имаш направо е невероятна и майка ми я хареса много
тя нали всичко с мене гледа да не пропусне милата
каза че изглеждала много красива и удобнааа аз съм напъло съгласна
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #2848 -:
юли 14, 2007, 17:23:57 »
Диде, много си красива
страхотна е роклята! На мен пък ми харесва по-изчистения вариант на булото ама аз съм леко пристрастна защото и аз си поръчах такъв
аз току що се връщам от проба, трябваше да я взема, ама нали отивам с по-ниски обувки, супер очарована съм,
толкова добре е станала без шлейф, не тежи не се влачи, с 1,2 см по-къса трябва за да не я настъпвам, майка ми като ме видя не спря да се усмихва, както беше казала Дидка по-назад, роклята е толкова романтична
, сега ще ми ошият и було, нямат същия плат ама ще е семпъл и подобен на вълничките от роклята
на 26.07 трябва да е готова
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #2849 -:
юли 14, 2007, 18:50:32 »
диде мисля си че по ми харесва булото без червената обшивка по края не знам лично мнение
но как ми харесва на дължина и изпълнение не е истина точно такъв искам и пак поздравления за роклята даже свекърва ми се влюби в нея
Активен
Страници:
1
...
188
189
[
190
]
191
192
...