Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 00:01:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
221
222
[
223
]
224
225
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1674981 пъти)
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3330 -:
август 28, 2007, 22:14:11 »
Цитат на: dani81 в август 28, 2007, 18:43:48
Misskapriss, да не ти пука дали и харесва на свекървата
важното е на теб да ти харесва
Да, така е, все пак сватбата си е наша нали, ще си я направим както си искаме и ще се облечем както ние преценим. Мерси за подкрепата
Цитат на: mwpo в август 28, 2007, 19:06:20
малко извън темата..относно списанията за булки,аз си ги купувам редовно-всеки сезон-но честно казано, от този форум получих много повече информация за сватбата. Межди другото
Baby
, в новия брой на списание Булка, я има твоята рокля на Соня.
И аз съм съгласна, че от форума се научава повече отколкото от списанията. Аз лично доста научих тук, за което едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички дами
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3331 -:
август 29, 2007, 11:51:07 »
малко извън темата..относно списанията за булки,аз си ги купувам редовно-всеки сезон-но честно казано, от този форум получих много повече информация за сватбата. Межди другото
Baby
Аууу, сега влезнах в сайта на сп. Булка и я видях, ама съвсем друга изглежда, просто са и смъкнали талията, моята няма да е така, а и плата е друг, моя е подобен, но не седи така... а знаете ли, че изобщо нямам представа от какъв плат ще е панделката!??!!?
Вчера се обадих в магазина да попитам не може ли от плата на роклята ми да ушият една вратовръзка за младоженеца-не можело, плата бил много дебел...!??!?!
Еми не смятам, че не може...а щеше да е много готино, не мислите ли?
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #3332 -:
август 29, 2007, 12:12:37 »
Цитат на: BaBy в август 29, 2007, 11:51:07
Baby
Аууу, сега влезнах в сайта на сп. Булка и я видях, ама съвсем друга изглежда, просто са и смъкнали талията, моята няма да е така, а и плата е друг, моя е подобен, но не седи така... а знаете ли, че изобщо нямам представа от какъв плат ще е панделката!??!!?
Вчера се обадих в магазина да попитам не може ли от плата на роклята ми да ушият една вратовръзка за младоженеца-не можело, плата бил много дебел...!??!?!
Еми не смятам, че не може...а щеше да е много готино, не мислите ли?
еее, не се ядосвай, миличка, ще видиш че ще му намерите суперска вратовръзка и твоята рокля ще стане по-хубава от всякакви модели в списания!!!!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3333 -:
август 29, 2007, 18:44:35 »
Абе ти си бонбон, разкошен, винаги знаеш как да успокоиш всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
red_angel
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #3334 -:
август 30, 2007, 19:24:29 »
Хора не се льжете да порьчвате рокли в Минон.Качеството е под всякаква критика и в готов вариант няма нищо общо с това с това което си порьчал.Само с приказки баламосват хората.А и аз не сьм единствената прецакана.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #3335 -:
август 30, 2007, 21:38:21 »
Мисля че роклята на Майчето (сватбите са ни на един ден
) е от там. Майче, от това което видях на снимката мисля че при теб няма да е така. Изглеждаш като фея! Стискам палци да е така докрая !!!
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3336 -:
август 31, 2007, 08:03:26 »
Такаааа....
Ами да моята рокля е от там и аз съм доволна от резултата
...Имахме 2 проблема покрай ушиването на роклята:
1. ИЗведнъж дантелата за моята рокля се оказа че не стига и момичетата имаха проблем с доставката на същата....но в крайна сметка я получиха...макар и със закъснение - тук не мога да твърдя кой има вина;
2. При пришиването на дантелата върху втория плат, която беше изрязана по орнаменти а не цялата /което е къртовски труд, а виждате колко много е по роклята/ основата увисваше...пъвроначално решихме че е пришита стегнато и момичетата поеха ангажимента да я шият цялата пола на ново.
А това го правят малко шивачки
..След повторно и много внимателно пришиване проблема пак беше на лице....но момичетата за миг не се отказаха за което им благодаря. Тук вината /ако е имало вина / си беше моя понеже аз си избирах платовете....оказва се че дантелата тежи и основата е по лек плат. С много нерви и сили от страна на моите прекрасни шивачки роклята се получи като цяло почти като оригинала.
С две думи
аз съм очарована от МИНОН
не само защото роклята ми е от там, а просто ако беше друг щеше да ми каже "НАс не ни интересува - ти си избра плата " или нещо от този род.
Ето това е оригинала
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=8&page=40&style=S348
Можете сами на прецените кой как се е справил
Darling къде ще е вашата сватба?
..Много се радвам че има още една булта на нашата дата
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #3337 -:
август 31, 2007, 08:15:29 »
милинки да се оплача трябваше да сун на 1ва проба в среяда а не са ми звънялиииии
:hysteric:бясна съм а до 20 септември трябва да ямамм с шала торбичката воала всичко и не виждам как
:'(ще стане
Активен
tonitta
«
Отговор #3338 -:
август 31, 2007, 08:35:30 »
Мила и моята рокля трябваше тая седмица да е стеснена вече и да ми звъннат,а още не са се обадили!а моята сватба е другата седмица! P-(И халките ни още не са готови,а уж за 10 дни трябваше!Все още съм спокойна,но представете си че нещо не е наред!Разбирам,че са много заети и ма много сватби,но това нас не ни топли-ние какво печелим в случая?Нищо.Или да си увеличат персонала или да спират с приемането на пореъчките като виждат,че не смогват.Това си е направо Българска работа!А,ако ние на работа не си свършим нещата,щото много поръчки,клиенти и прочие никой не ни извинява!трябва вече за всичко да се сключва по 1 д-р с неустойки и да видят те как ще си разиграват коня тогава!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #3339 -:
август 31, 2007, 08:47:51 »
ох направо не ми се говори
верно българска му работа никога няма да се оправим
аз съм мнго притеснена вече имам толкова работа да свърша време нямам абе ужас и сега с тая рокляяяяяя а даже казаха че 20 септември е много и по рано щяла да е готова
Активен
tonitta
«
Отговор #3340 -:
август 31, 2007, 09:06:17 »
Мила не се тревожи!Да ти кажа и аз все се тревожих кога ще свършим всичко,но зора му е последната седмица и половина-всичко се прави тогава.Аз съставих списък на компютъра и всеки ден се изпълняват куп задачи.Те всички искат тогава да се видите-ресторант,фото.....а рокли и халки и без това никой няма да ти направи по-рано като има дати преди вашата-те са си спокойни за тях все има време!А и вие ще се мобилизирате тогава и ще си свършите всичко,което по-рано не сте могли в този период.Казвам ти го от опит.Но сега се чувствам и най-добре-виждаш почти завършен резултата от труда си...и предвкусваш кулминацията
:laugh:Така че не хаби излишни нерви,аз май не съм чула за булка без рокля или халки на сватбата си
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3341 -:
август 31, 2007, 09:08:18 »
Цитат на: kleo_20 в август 31, 2007, 08:47:51
ох направо не ми се говори
верно българска му работа никога няма да се оправим
аз съм мнго притеснена вече имам толкова работа да свърша време нямам абе ужас и сега с тая рокляяяяяя а даже казаха че 20 септември е много и по рано щяла да е готова
Миличка не се тревожи...ли на мен ми отлагаха първата проба в продължение на 3 седмици...но както обясних по-горе имахме проблем с платовете...СЛед това за 2 седмици беше готова...при положение че /както обясних пак по-горе
/ полата я шиха на два пъти..
Така е...спокойствие...Аз от много ядове си докарах "нервен стомах" както му казват
и съм на хапчета сега
..Мой съвет не си трошете нервите за глупости....всичко ще е идеално.
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #3342 -:
август 31, 2007, 09:12:23 »
благодаря ви момичета @}->--аз от нерви какво ли не си докарах и съм на шепа хапчета надявам се само всичко да се оправи и да си сипълнят тея обещанията велики
Активен
tonitta
«
Отговор #3343 -:
август 31, 2007, 09:23:22 »
Ей,ако ще говорим за нерви-на мен ми извадиха жлъчката точно по средата на приготовленията,така че моля ви пазете се-това е следващият етап от нервите-или язва,или жлъчка!А са такива болки и кризи,че не ви ги пожелавам.Тогава ще си кажете,че здравето е най-важно,но ще е късно!Аз така и отслабнах бая и сега роклята много трябва да се преправя,а и сега се захранвам и започвам да пия по малко алкохол,защото не биваше до скоро,но ме е страх да не се натряскам на сватбата още по време на ритуала :laugh:А и сега си имам 4 малко белега по корема и ми е кофти,че си развалих кожата точно за първата брачна нощ :'(А хирурга вика"е,нали роклята ти не е с гол корем!"
Абе такива неща ми се случиха...направо!
Така че милички пазете се!
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3344 -:
август 31, 2007, 10:28:46 »
Мили мой роклите на всички ви са разкошни- насладете им се на сватбения ден защото той ще ви стори много кратък,поне на мен няшия ми се стори такъв.
Активен
Страници:
1
...
221
222
[
223
]
224
225
...