Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 23:46:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
266
267
[
268
]
269
270
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1674875 пъти)
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #4005 -:
ноември 29, 2007, 19:10:19 »
Цитат на: Arlina в ноември 29, 2007, 17:53:16
Момичета, извинявам се, че разводнявам темата, но не се ли притеснявате да пускате снимки на роклите си преди да е минала сватбата. Аз не бих качила, защото се притеснявам, че любимият ми може да попадне на тях. Едва ли смогва да ми, чете всички постигни по форумите и едва ли има желание и идея да го прави, но е напълно възможно от падащия списък случайно да кликне на страница, която съм посетила. Знам, че вероятността е малка, но въпреки това не бих рискувала.
Направо ме разби
! Чак толкова суеверия?! Моята рокля я купувахме заедно, след това у нас я гледахме...и преди два седмици се оженихме. Деян се притесняваше да не му видя обувките
....
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #4006 -:
ноември 29, 2007, 19:47:29 »
Аз всъщност изобщо не съм суеверна. Тоест не мисля, че ако ми види роклята преди сватбата няма да сме щастливи и т.н. Просто искам да е изненада и да не знае как ще изглеждам преди да дойде.
Дори на мама и татко се чудя дали да я покажа, но майка ми е много взискателна и сигурно ще я викам с мен на пробите, защото бързо забелязва недобре свършената работа.
И не очаквам, че ще чете сватбени форуми, просто ми се е случавало без да искам да заредя форум, в който той пише, а не аз и съответно вярвам, че е възможно и на него да му се случи.
«
Последна редакция: ноември 29, 2007, 19:49:06 от Arlina
»
Активен
Гери
Професор
Много щастливи!
«
Отговор #4007 -:
декември 01, 2007, 20:39:06 »
Little_Sweet_Didka Смях се с глас на твоя пост. Написах така за роклята понеже четох някъде тук струва ми се, че не дават роклите да се снимат, но може евентуално като отида следващата седмица да я капарирам да питам дали мога да я снимам.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #4008 -:
декември 02, 2007, 19:14:08 »
Gergana_and
, аз също много харесвам роклите на "Аз и ти". Чакам с нетърпение да видя какво си избрала. Аз харесах един модел в Сватбеният център, но не съм ходила в други салони и затова изчаквам.
Активен
jennifer
Любопитен
Да живее любовта :)
«
Отговор #4009 -:
декември 06, 2007, 18:04:37 »
Ако някой иска може да разгледа този сайт -
http://www.londonbrideandgroom.com/
, Има много красиви рокли,определено са много скъпи,но може да си намерите нещо като модел и ако си имате шивачка която да ушие тоалета.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #4010 -:
декември 06, 2007, 22:32:15 »
jennifer
, разгледах с голям интерес сайтчето,което си изпратила. Има страхотни рокли. Много харесвам Demetrios.
Активен
jennifer
Любопитен
Да живее любовта :)
«
Отговор #4011 -:
декември 06, 2007, 23:45:21 »
"Demetrios" има хубави тоалети но и Benjamin Roberts също е невероятен. Аз доста често минавам покрай този магазин за булченски рокли "London Bride and groom" и се заклевам,че по красиви рокли не съм виждала преди.
Аз обожавам роклите с кренолини,ако може 5-ти размер
Когато завършвах училище на бала ми бях с такава огрома роля с 5ти номер кренорил,и се чувствах като принцеса. И сега пак искам голяяяяяяяяма рокя за сватбата.
Активен
Гери
Професор
Много щастливи!
«
Отговор #4012 -:
декември 10, 2007, 16:05:45 »
Капарирах си роклята в събота и реших, че ще има и було, сякаш самата рокля стоеше по-добре и съм много доволна!
Разбира се, към роклята ще има и ръкавици. Абе, всичко е на шест. А и чантичка ще ми ушият с мотиви като на роклята. Нямам търпение да ме викнат на пробата вече, ама дотогава има много време.
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #4013 -:
декември 10, 2007, 16:38:11 »
deizi
мила, много се радвам че идеите ти съвпадат с моите!
Ако имаш нужда от нещо - свиркай!!!!
Gergana_and
ама ти като я капарира не я ли снима бе дете!?
Аааа ма ха! Кога ще я видиииим!?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #4014 -:
декември 11, 2007, 11:18:10 »
аааа без тея никакво търпение веднага я показвай че те почвам и аз а ме знаеш каква съм устата }:->може ли да капарираш роклята и да не я покажеш и чак вече искам нашта търпение от нас е как ми обясни да сме търпеливи показвай веднагааааааа
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #4015 -:
декември 11, 2007, 16:49:19 »
deizi
украсата си я правихме ние. Имаме магазин за цветя и мама, татко и аз осъществихме почти всичко. За тази жена на бул. П. Евтимий не я знам.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #4016 -:
декември 12, 2007, 17:20:16 »
Здравейте момичета,
Днес ходих за първи път да гледам булчински рокли. Много съм разочарована. В действителност изобщто не са толкова красиви колкото изглеждат в списанията. Позната ли ви е ситуацията или просто аз съм имала прекалени очаквания?
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #4017 -:
декември 12, 2007, 17:25:14 »
мила моето мнение е, че по списанията роклите са само на много извесстни и скъпи марки и също можеш да ги намериш, но струват доста парички....Също така зависи и по какви магазини си гледала и от кой град си, какви магазини има там....Но ако се разтърсиш достатъчно ще намериш своята рокля!Потърси инфо тук из форума има всичко или питай директно какво търсиш, ще помагаме!!!
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #4018 -:
декември 12, 2007, 17:45:49 »
абе, аз не съм сгласна с това, че са само на известни и скъпи дизайнери (поне по българските списания не е така), но съм съгласна с Клара Фина.
ама и няма как да е иначе - там е нагласяне, светлини, стойки, фотографи. Не може да изглежда по същия начин на закачалката, или дори на теб (особено когато си в ежедневен вид, без бижута, грим, прическа и естествено онова типично излъчване на всяка булка)
Мисля, че бях споменавала някъде, но да се повторя. Една и съща рокля я видях на снимка в списание, на снимка от ревю и на снимка върху момиче, което си я беше купило - все едно са три различни рокли!!! Тъжно (поне за мен), но е факт! Вероятността това, което виждаш в списанието да изглежда по същия начин и на живо е много малка.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #4019 -:
декември 12, 2007, 18:00:05 »
Klara на мен роклите на закачалки първия път като търсих ми се сториха едни смотани, смачкани и никак впечатляващи, НО...когато пробваш на теб ще разбереш какво ти харесва и какво не и някоя, която е изглеждала безлично в списанието на теб може да е трепач, друга, която в списанието те е грабнала да не ти отива или да не се възприемеш наживо и така! въпроса е да пробваш! Аз реагирах като теб дори на собствената си рокля, която бях харесала от списание, но щом я облякох останах със съвсем друго впечатление!
Дерзай и почни да пробваш! Това е моя съвет!
Активен
Страници:
1
...
266
267
[
268
]
269
270
...