Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 18, 2024, 07:02:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 235 236 [237] 238 239 ... 301   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли  (Прочетена 1691388 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #3540 -: септември 14, 2007, 10:33:36 »

Миличка не се притеснявай!!!!!!Всичко ще е наред!Ще стискаме палци да е готова другата седмица!!!!!!!!!!!!Тони, Веси благодаря ви, че дойдохте вчера с мен!!!!Благодаря и на всички мацки тук във форума, че ми вдъхвахте сили да взема вярното за мен решение, без да се вслушвам в другите!!!!!!!!Вече съм уверена и мисля, че направих правилния избор!!!!Ще видим какъв ще е крайния резултат!!!!!!!!!!!!
girl_in_love Dance Dance Миличка няма защо- беше голямо  удоволствие и пак ще дойдем с теб ако трябва не се притеснявай give_rose Аз само съжалявам че малко закъснях и бяхте свършили вече ама нищо така ще ме изненадаш  give_rose
kleo_20 щом са ти казали значи ще стане, няма да те оставят без рокля я girl_in_love Миличка малко оффф топик, но милото като ходи на проби за костюма- на първата проба е мерил точно парцали и след още две костюма беше ушит това  в рамките на малко по- малко от 3 седмици- така че не се бой и се надявам малко да съм те успокоила  give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #3541 -: септември 14, 2007, 10:39:17 »

така сте ми мили и ме успокоявате аз искам само като ида да не се окаже че роклята не става за нищо и ако има проблеми да се коригира но ме е страх че може и да не стане и да ми кажат че не може да има поправки cray ох мили мои благодаря за подкрепата и с нетърпение чакам да я видя и облека и с най голямата успивка ще се снимам и ще ви се покажа blush
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #3542 -: септември 14, 2007, 12:39:08 »

didi_vla1983 за мен беше удоволствие да те видя в тази красива рокля и да си кажа скромното мнение!А се надявам следващия път да си по-усмихната и спокойна,защото вчера ми се видя доста притеснена...дано само с Веси да не сме ти надули главата,че каквито сме бъбривки!Казвай ако имаш нужда от помощ!
kleo_20 много ме е яд,че не сме от 1 град,та да дойда и с теб за подкрепа и да ти се порадвам,защото съм сигурна,че дори и в тези парчета плат,пак си изглеждала чудесно!Не се тревожи!аз от майка съм виждала (не е професионална шивачка де)какви са етапите на шиенето и знам,че задължително се минава през тия парчетии,хем после по-точно става така!иначе можеше вече да те поставят пред свършен факт,а така и са видяли на къде отиваш с килограмите,така че споко мила,всичко ще е наред! good
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #3543 -: септември 14, 2007, 12:52:17 »

Клео, Тони е права!Наистина по-добре от рано да се знае кое как, за да не стане както стана с моята първа рокля и да се чудят после как да я преправят!Тони какви ги говориш - как ще сте ми надули главата crazy!МНого ми беше приятно!!!!!!!!!!!!Да вярно е, че бях притеснена много вчера за тая рокля, но вече съм по-спокойна!Само дето още не мога да набера смелост да се обадя и да кажа,ч е отказвам първата рокля.... blush
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #3544 -: септември 14, 2007, 13:01:05 »

Диди, давай ще отидем вси заедно утре преди срещата и ще я откажем Wink
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #3545 -: септември 14, 2007, 13:04:53 »

Абе ти още ли не си я отказал?! P-(Я по-смело!Все пак им оставяш капарото,а и с този ден компромиси не бива! girl_impossible
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #3546 -: септември 14, 2007, 13:24:32 »

Ей,Диди!Какво толкова се притесняваш,много съм далеч от вашия град иначе щях вместо теб да говоря,а ако ми се опънат нещо beating beating beating.Горе главата,нали си имаш и подкрепата на момичетата от форума и те ще са с теб.Компромиси от твоя страна не прави,ти им оставяш капаро ,а това е твоят ден.Айде отивайте да я отказвате и да пишеш какво е станало. good good good
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223

« Отговор #3547 -: септември 14, 2007, 14:51:38 »

Дидка нямаш проблем отивам и отказвам от твое име ако искаш даже и без да идваш. Тая седмица на работа доста народ ми вдигнаха нервите и само чакам някой да се заяде нещо и стой та гледай  beating Само да съм сигурна коя рокля отказвам, че да не оставя някоя друга булка без рокля  shok
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #3548 -: септември 14, 2007, 15:04:45 »

ххахахаха laugh laugh laugh голям майтап, ама наистина би било много кофти ситуация...Междувременно обаче преди малко накарах една колежка да се обади от мое име blush blush и тя вече отказа роклята.Сега остава само да стане новата рокля, което не е малко...
Активен
tanichka
Сватбар

« Отговор #3549 -: септември 14, 2007, 15:43:40 »

Еееееееее намерила си отмяна, а аз тъкмо се зарадвах, че хем ще отмъстя за всички булки, които ни подмятат по магазините и ни правят на луди     tease , хем ще излея каквото съм понасъбрала  angry 
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #3550 -: септември 14, 2007, 15:52:35 »

didi_vla браво сладка че събра смелост - че вече щях да ти се карам и аз  kiss2 kiss2 kiss2 Спокойно роклята ти ще стане точно навреме, щом са ти казали че ще е готова значи ще е!!!! Нито една булка не са оставяли без рокля няма страшно  blum Dance
tanichka ти ще идваш ли утре?
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #3551 -: септември 14, 2007, 15:56:19 »

мен ми беше неудобно, защото жената беше адски мила и добра и се чудеше как да ме успокои и беше тъпо да й кажа, че се отказвам въпреки усилията й.Слава богу - отърваха ме! laugh
Активен
tanichka
Сватбар

« Отговор #3552 -: септември 14, 2007, 16:08:55 »

Дидка спокойно и аз мило щях да откажа, не я мисли толкова нали за това е и капарото. Веселушко ако ме приемете, че аз преди малко изчетох и темичката за срещата, по 10 мин. два пъти дневно с форума не става нещо.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #3553 -: септември 14, 2007, 16:27:36 »

оже мили мой като ви слушам направо съжалявам че моята сватба мина, имате такива хубави трепети около избора си на рокли,че малко завиждам   smile но благородно.Момичета браво роклите ви са супер. А на някой искам да им кажа да са по смели относно своите рокли-все пак това е вашия ден smile kiss2
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #3554 -: септември 14, 2007, 16:35:01 »

Благодаря ти Rodi, аз затова с ваша помощ успях да взема вярното решение!Надявам се всичко ще е наред накрая!Ами защо не си направите едно скромно подобно събитие да отпразнувате отново любовта си?
Активен
Страници: 1 ... 235 236 [237] 238 239 ... 301   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: