Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 18, 2024, 07:02:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
235
236
[
237
]
238
239
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1691388 пъти)
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3540 -:
септември 14, 2007, 10:33:36 »
Цитат на: didi_vla1983 в септември 14, 2007, 10:24:27
Миличка не се притеснявай!!!!!!Всичко ще е наред!Ще стискаме палци да е готова другата седмица!!!!!!!!!!!!Тони, Веси благодаря ви, че дойдохте вчера с мен!!!!Благодаря и на всички мацки тук във форума, че ми вдъхвахте сили да взема вярното за мен решение, без да се вслушвам в другите!!!!!!!!Вече съм уверена и мисля, че направих правилния избор!!!!Ще видим какъв ще е крайния резултат!!!!!!!!!!!!
Миличка няма защо- беше голямо удоволствие и пак ще дойдем с теб ако трябва не се притеснявай
Аз само съжалявам че малко закъснях и бяхте свършили вече ама нищо така ще ме изненадаш
kleo_20
щом са ти казали значи ще стане, няма да те оставят без рокля я
Миличка малко оффф топик, но милото като ходи на проби за костюма- на първата проба е мерил точно парцали и след още две костюма беше ушит това в рамките на малко по- малко от 3 седмици- така че не се бой и се надявам малко да съм те успокоила
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #3541 -:
септември 14, 2007, 10:39:17 »
така сте ми мили и ме успокоявате аз искам само като ида да не се окаже че роклята не става за нищо и ако има проблеми да се коригира но ме е страх че може и да не стане и да ми кажат че не може да има поправки
ох мили мои благодаря за подкрепата и с нетърпение чакам да я видя и облека и с най голямата успивка ще се снимам и ще ви се покажа
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #3542 -:
септември 14, 2007, 12:39:08 »
didi_vla1983
за мен беше удоволствие да те видя в тази красива рокля и да си кажа скромното мнение!А се надявам следващия път да си по-усмихната и спокойна,защото вчера ми се видя доста притеснена...дано само с Веси да не сме ти надули главата,че каквито сме бъбривки!Казвай ако имаш нужда от помощ!
kleo_20
много ме е яд,че не сме от 1 град,та да дойда и с теб за подкрепа и да ти се порадвам,защото съм сигурна,че дори и в тези парчета плат,пак си изглеждала чудесно!Не се тревожи!аз от майка съм виждала (не е професионална шивачка де)какви са етапите на шиенето и знам,че задължително се минава през тия парчетии,хем после по-точно става така!иначе можеше вече да те поставят пред свършен факт,а така и са видяли на къде отиваш с килограмите,така че споко мила,всичко ще е наред!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #3543 -:
септември 14, 2007, 12:52:17 »
Клео, Тони е права!Наистина по-добре от рано да се знае кое как, за да не стане както стана с моята първа рокля и да се чудят после как да я преправят!Тони какви ги говориш - как ще сте ми надули главата
!МНого ми беше приятно!!!!!!!!!!!!Да вярно е, че бях притеснена много вчера за тая рокля, но вече съм по-спокойна!Само дето още не мога да набера смелост да се обадя и да кажа,ч е отказвам първата рокля....
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #3544 -:
септември 14, 2007, 13:01:05 »
Диди, давай ще отидем вси заедно утре преди срещата и ще я откажем
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #3545 -:
септември 14, 2007, 13:04:53 »
Абе ти още ли не си я отказал?! P-(Я по-смело!Все пак им оставяш капарото,а и с този ден компромиси не бива!
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262
«
Отговор #3546 -:
септември 14, 2007, 13:24:32 »
Ей,Диди!Какво толкова се притесняваш,много съм далеч от вашия град иначе щях вместо теб да говоря,а ако ми се опънат нещо
.Горе главата,нали си имаш и подкрепата на момичетата от форума и те ще са с теб.Компромиси от твоя страна не прави,ти им оставяш капаро ,а това е твоят ден.Айде отивайте да я отказвате и да пишеш какво е станало.
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #3547 -:
септември 14, 2007, 14:51:38 »
Дидка нямаш проблем отивам и отказвам от твое име ако искаш даже и без да идваш. Тая седмица на работа доста народ ми вдигнаха нервите и само чакам някой да се заяде нещо и стой та гледай
Само да съм сигурна коя рокля отказвам, че да не оставя някоя друга булка без рокля
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3548 -:
септември 14, 2007, 15:04:45 »
ххахахаха
голям майтап, ама наистина би било много кофти ситуация...Междувременно обаче преди малко накарах една колежка да се обади от мое име
и тя вече отказа роклята.Сега остава само да стане новата рокля, което не е малко...
Активен
tanichka
Сватбар
«
Отговор #3549 -:
септември 14, 2007, 15:43:40 »
Еееееееее намерила си отмяна, а аз тъкмо се зарадвах, че хем ще отмъстя за всички булки, които ни подмятат по магазините и ни правят на луди
, хем ще излея каквото съм понасъбрала
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #3550 -:
септември 14, 2007, 15:52:35 »
didi_vla
браво сладка че събра смелост - че вече щях да ти се карам и аз
Спокойно роклята ти ще стане точно навреме, щом са ти казали че ще е готова значи ще е!!!! Нито една булка не са оставяли без рокля няма страшно
tanichka
ти ще идваш ли утре?
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3551 -:
септември 14, 2007, 15:56:19 »
мен ми беше неудобно, защото жената беше адски мила и добра и се чудеше как да ме успокои и беше тъпо да й кажа, че се отказвам въпреки усилията й.Слава богу - отърваха ме!
Активен
tanichka
Сватбар
«
Отговор #3552 -:
септември 14, 2007, 16:08:55 »
Дидка спокойно и аз мило щях да откажа, не я мисли толкова нали за това е и капарото. Веселушко ако ме приемете, че аз преди малко изчетох и темичката за срещата, по 10 мин. два пъти дневно с форума не става нещо.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3553 -:
септември 14, 2007, 16:27:36 »
оже мили мой като ви слушам направо съжалявам че моята сватба мина, имате такива хубави трепети около избора си на рокли,че малко завиждам
но благородно.Момичета браво роклите ви са супер. А на някой искам да им кажа да са по смели относно своите рокли-все пак това е вашия ден
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3554 -:
септември 14, 2007, 16:35:01 »
Благодаря ти Rodi, аз затова с ваша помощ успях да взема вярното решение!Надявам се всичко ще е наред накрая!Ами защо не си направите едно скромно подобно събитие да отпразнувате отново любовта си?
Активен
Страници:
1
...
235
236
[
237
]
238
239
...