Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 29, 2025, 04:48:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебета 2016г. 3-та част
Страници:
1
...
46
47
[
48
]
49
50
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част (Прочетена 256067 пъти)
Katespa
Ентусиаст
Re:Очаквани бебета 2016г. 3-та част
«
Отговор #705 -:
април 17, 2016, 06:56:15 »
ЗДРАВЕЙТЕ, преди седмица две и аз ви попитах, Миме и аз съм подобно на теб със същите притеснения бебо го дава с размери 3 седмици напред... притесненията са ми понеже искам пак да раждам нормално, та за това. стискам палци и на двете ни
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #706 -:
април 17, 2016, 07:47:29 »
Аз не виждам смисъл да се притеснявате за нещо, върху което не можете да повлияете по никакъв начин, още повече толкова далеко от термина.
За секцио има множество медицински предпоставки, ако започнете да ги мислите всички.... къде ще му излезе краят.
А и нищо никога не е сигурно. Не е сигурно, че размерите на бебето са точно такива, не е сигурно, че при всички най-добри предпоставки, раждането ще е вагинално.
Така че, мислете положително и се радвайте на първата си бременност.
Тези моменти никога няма да се повторят.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #707 -:
април 18, 2016, 08:55:23 »
Благодаря на
Мари
за здравия разум, отново
Аз като че ли от началото повече се шашках като не я усещах...сега съм по спокойна и гледам да не ги мисля от толкова рано нещата
Активен
always_and_forever
«
Отговор #708 -:
април 18, 2016, 10:06:45 »
Katespa
, аз не съм притеснена, а просто го отчетох, като нещо, което ми направи впечатление. Сигурна съм, че всичко ще е наред.
Мари
, точно това си мислех тези дни. Точно тази бременност, с точно това бебе никога няма да се повтори, а ми се струва, че изпускам нещо и искам още по-пълноценно да й се радвам. Искам да правя още и още, и още.....Надявам се да не си пропилявам времето.
Активен
dodo23
«
Отговор #709 -:
април 18, 2016, 10:12:21 »
Цитат на: always_and_forever в април 15, 2016, 12:12:13
По снимките на Беб съдя, че докторът му мери само главичката. )
В големите седмици, докторите се ориентират по размера на бебето по обиколката на главата и дължината на бедрото(ако не се лъжа). Абсолютно е нормално да мери главичката.
А аз на тези мерки им нямам голяма вяра. С първата бременност имах прогноза за бебе на термин 3 500гр. Родих седмица преди термина 2600гр.
Пропуснах в предния си пост да благодаря за всички мнения за мазилата. Купих си кокос и съм много доволна. Не усещам грам мирис и добре ми действа.
Аз бях миналия вторник на ЖК. Всичко ми е наред-изследвания, кръвно, килограмите не са съм ги мръднала.
Вече и коремчето личи
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #710 -:
април 18, 2016, 10:17:03 »
Много си хубава
Прекрасна рокля
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #711 -:
април 18, 2016, 10:23:43 »
Додо -много си елегантна
и коремчо е пораснал...
Как сте момичета, чета тук, че в БГ вече доста топло и си мисля за вас, как ли понасяте топлото?
Тук е още студено и ветровито...с шапка и чоропогашници ходя още...и въпреки това май краката ми започнаха да се подуват
Днес съм при акушерката да ми правят тест за диабет ( стандартно изследване за тук) и май ще пия нещо...само при мисълта ми се гади, незнам там на място как ще е
Почнах и йога за бременни, чудна работа ми върши с гърба, много съм доволна...и препоръчвам на всичко които имат възможност да се възползват
Хубава седмица ви желая
Активен
always_and_forever
«
Отговор #712 -:
април 18, 2016, 10:44:10 »
Додо
, личи, личи коремчето.
Абе и аз им нямам вяра много, много на това, което измерват, защото няма как апаратите да дадат 100 % точност, само ориентировъчно. И на майка ми са й казвали, че брат ми е 3 кг, а го е родила 4 и нещо. Ама това преди доста години.
И аз си купих кокосово масло. Много ми харесва как мирише, не е като предишния крем, който използвах.
Браво за хубавите новини от ЖК.
Тони
, топличко е тук, да, но тези дни прогнозите сочат, че отново ще има превалявания и малко ще паднат температурите. На мен ми е хубаво, защото обожавам топлото време (лятото) и не смея да се оплача, защото от кога го чакам.
Иначе вчера беше много топло, цял ден бяхме на разходка. Подувам се малко, но то си е нормално. Няма как иначе при тези температури. Ще видим после как ще е.
Хайде, стискам палци за теста, който ще ти правят. Чела съм, че е неприятно, но щом се налага, няма как. Аз още й се каня на йогата за бременни.
Активен
Feribotka
«
Отговор #713 -:
април 18, 2016, 10:52:10 »
Додо, супер си
И аз се радвам на хубавото време, защото мога спокойно да се развявам по рокли, което ми е любимата пролетна и лятна дреха, а пък сега са ми и най-удобната
Не забелязвам да съм се подула
На наш'та мома пък още не са ѝ мерили главата
Чист кокос ли си взехте за мазане?
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #714 -:
април 18, 2016, 11:47:51 »
Завиждам ви благородно на топлото време
Аз редувам кокосово масло и олиото на веледа...
Моето кокосово е чисто, много приятно ухае...
Активен
always_and_forever
«
Отговор #715 -:
април 18, 2016, 12:07:37 »
Фери
, рокли, рокли, рокли
При по-топло време се случва да ми се подуят ръцете, ама това си беше така и преди раждането. Виждала съм жени ужасно подпухнали в лицето и тялото, подути като балони. Дано не ни стига и нас това, защото чак болезнено ми изглежда.
А какво й мерят на госпожицата ви при прегледите?
Аз съм си взела 100 % чисто кокосово олио. Подкрепям, много приятно мирише. Не е натрапчиво, както си представях.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #716 -:
април 18, 2016, 12:39:00 »
Додо, много си елегантна и роклята е много хубава
Тони, завиждам ти за йогата. И аз бях планувала да ходя, даже намерих студио близо до нас. Надявам се в някои от следващите месеци да мога да ходя.
Аз вече съм 6,5 кг отгоре и ми е много криво. Имам чувството, че качвам най-много на краката
Хем се старая да се храня както преди това, хем не ми се получава. Постоянно се присещам за разни неща, които не съм яла с години. В събота беше най-голямото ми падение - кроасан и чаша кола
Моето кокосово също е чисто, без други неща. Скоро ще започвам 2-ри буркан. Днес даже мисля да си правя маска за коса с него
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #717 -:
април 18, 2016, 13:01:23 »
ma6ka_ , не бива да се притесняваш за килограмите, тъй като дори и при хранителен режим или да не променяш нищо в начина на хранене, организмът функционира различно.
НО, нужно е да намериш мотивация и да избягваш точно тези храни/напитки и комбинация от тях.
Приеми, че с нищо не са полезни на бебето, дори напротив.....
Активен
Feribotka
«
Отговор #718 -:
април 18, 2016, 13:33:48 »
Миме
, ами мери я колко е голяма, най-общо казано
Казва ни грамовете и до там, не съм се и сещала да я питам за главичка или нещо друго, защото тези неща само на ФМ ми ги казват и не знам на обикновения ехограф как и да ли се виждат...знам само, че вече само главата ѝ се вижда основно
По въпроса с подуването...бях видяла една приятелка малко преди да роди, даже вече май отиваше към преносване на нейния младеж иии беше ужасно подута и подпухнала, много се стреснах и после 3 дена за това говорих на Боби, но страшно впечатление ми направи (беше август месец), та се надявам ние да не сме чак толкова краен случай
Машка
, не мисля, че са ти чак толкова много килограмите, за да се притесняваш
Трябва и аз да си взема такова масло да се клепам като ми свършат другите...от аптека ли го взимате?
Активен
always_and_forever
«
Отговор #719 -:
април 18, 2016, 14:00:06 »
Машка
, не се притеснявай за килограмите. Ще ги сваляме после всички дружно.
Все пак и бебчето расте.
И аз много често прегрешавам с храната...
Фери
, ами то точно по размера на главичката, бедрото и т.н. ти определя колко е теглото.
Виж, на снимките трябва да пише. Поне аз от там разбирам, че е измерил само главичката и съответно според размера ми се променя и термина, но това аз по никакъв начин не го отчитам. Иначе на ФМ мерят всичко по-обстойно. Както съм казвала и преди, на мен на ЖК никога не са ми казвали размери и тегло, което много ме дразни. Даже последния път ми каза, че и пола все още не можа да ми определи, защото му бил слаб апарата. Ами, да го смени.
Моето масло го взех от магазин за козметика.
Активен
Страници:
1
...
46
47
[
48
]
49
50
Нагоре