Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:34:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 185714 пъти)
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #45 -:
ноември 10, 2011, 12:50:08 »
Цитат на: sotirova в ноември 09, 2011, 15:59:34
Здравейте и от мен! ... вече избрахме и ресторант - Хоризонт.... Какво мислите вие по въпроса? Няма много отзиви из нета за сватбите в Хоризонт, или поне аз не съм попаднала! Ще се радвам на съвет:)))
Здравей, относно "Хоризонт" - правилно си се ориентирала. Ресторантът е голям и просторен, точно за по-големи сватби. Ще останете доволни.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #46 -:
ноември 14, 2011, 11:54:03 »
Здравей,
sotirova
!
Миналата година бях на сватба там ... аз лично не съм особено очарована от самия ресторант, но това е лично мое мнение. Според мен когато дойде време да разпределяте масите го помислете добре, защото на сватбата, на която бях гост изобщо не бяха използвали пространството правилно и се получи така че сватбената маса беше в ъгъла и половината от гостите нямаха видимост, трябваше да се обръщат изцяло, за да зърнат младоженците.
Вие имате предостатъчно време,за да си организирате всичко, така че за вас мисля че това няма да е проблем, но нашите въпросни младоженци организираха всичко за около месец-месец и нещо - може би затова така се е получило
Активен
sotirova
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #47 -:
ноември 14, 2011, 22:49:50 »
Ами, да, има една такава работа с видимостта. А това е, защото в Хоризонт по тяхното разпределение предлагат една маса, която да е младоженска - точно тази в "ъгъла".Но може, разбира се да се промени мястото и, питахме за това. Иначе съм очарована от вниманието, което ни отделя персонала, навсякъде другаде където ходихме се дъжаха много едно такова сухо, все едно ние всеки ден се женим и няма какво да му мислим и умуваме=)) То ясно, че са свикнали да правят сватби ама....такова отношение много се набива на очи:)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #48 -:
ноември 15, 2011, 10:17:09 »
Има и друго - когато младоженците отиват да се интересуват за даден ресторант, им се обръща внимание, всички са мили и отчиви, но дойде ли деня на сватбата решават, че половината неща могат да се претупат - разчитат на това, че младоженците и родителите точно в деня на сватбата от вълнение няма да забележат някои подробности. Не казвам, че и при вас така ще се получи, но според мен е хубаво да имате един или двама отговорници, които да следят подробностите в ресторанта - менюта, алкохол, ако щеш осветление и климатизация и вентилация, защото съм присъствала и на такива сватби, където намалят осветление и климатици за икономия, което е недопустимо за мен
А при вас, както сватбата ви е в разгара на лятото съвсем!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #49 -:
ноември 15, 2011, 12:02:54 »
Ние капарирахме в Романс за 08/09/2012. Като за първа среща съм доволна от жената, даде доста инфо; има време до септември, но аз исках да се запишем, че ми предстоят едни изпити и няма да мога точно тогава да се занимавам с това. Сега поне това отметнахме. Записахме и църквата, а ритуалното ще бъде петък на 07/09 сигурно и тези дни и него ще запишем. Аз Романс си го харесах още като бяхме там на една сватба и мисля, че ще ни хареса. Тепърва ще мислим менюто и украсата;както и много други неща.
Активен
sotirova
Регистриран
«
Отговор #50 -:
ноември 16, 2011, 17:41:44 »
_Ezra_, Романс наистина е страхотен ресторант за сватба:) Ако мислите и да има изнесен ритуал пък, направо ще стане перфектно, с тази красива арка отвън...Ние не можем там, понеже събира най-много 120 човека, но определено е страхотно място за сватба;))) А иначе и ние така като вас направихме - капарирахме ресторанта, Катедралата, диджей + водещ, брачното и това засега:) Догодина ще му мислим за останалото:)))))
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #51 -:
ноември 17, 2011, 10:16:30 »
sotirova
,
Намерихте ли хотел за гостите?
Активен
sotirova
Регистриран
«
Отговор #52 -:
ноември 23, 2011, 13:10:59 »
m0onlight, за сега мислим да е някой хотел в близост до Катедралата. Не сме тръгнали да търсим, понеже вече ни е широко около врата - капарирали сме най-важните неща:))) Така или иначе все ще се намери хотел, който да е хубав, но и да предлага приемливи цени. Където и да е той в централната част на града - все е близо до Хоризонт с такси.... Ако някой иможе да препоръча хотел, разбира се, ще се радвам:) Поздрави=)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #53 -:
ноември 23, 2011, 14:28:30 »
http://www.hotels.com/search.do?pointName&lon=0.0&queryFormState=CLOSED&monthCheckOut=-1&fromHotelDetails=false&destination=Varna%2C+Bulgaria&showSimilarDestinations=true&fromLandmark=false&searchParams.rooms
.numberOfAdults=2&asaReport&dayInMonthCheckIn=-1&destinationId=106751&fromDisambiguation=false&destinationForLandmark&monthCheckIn=-1&activeTab=DESTINATION&dayInMonthCheckOut=-1&lat=0.0&rooms=1&ppc=1&gclid=CJyTifXezKwCFZQhtAodd0RBGA
Може да погледнеш някои хотели и да се ориентираш в цените - като че ли на Best Western са по-евтини, но имате време. Аз мисля, че може и да ви направят някаква отстъпка за повечко стаи
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #54 -:
ноември 30, 2011, 21:48:36 »
одесос например?!
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #55 -:
декември 01, 2011, 13:45:31 »
Момичета, колко ви излезе куверта в ресторанта? Просто нямам много голяма база за сравнение, затова питам
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #56 -:
декември 02, 2011, 17:47:06 »
kristinass
,
Нашите куверти бяха около 30-32 лв. не помня точно
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #57 -:
декември 04, 2011, 17:38:02 »
Нашите куверти в Роамнс излязоха около 36 лева на човек, но имаше и на по-ниска цена. Зависи от това какво включва менюто, примерно пилешкото като основно е по-евтино от порция свинско и така.
За хотел аз бях настанила гостите в Реверанс точно срещу Общината. Много съм доволна, а и цените бяха около 70 лева студио със закуска включена.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #58 -:
декември 13, 2011, 11:48:45 »
Здравейте,
И аз да се включа, понеже нямам много работа днес в офиса
Нашата сватба е на 29.4.2012, сгодени сме още от юли, но решихме да си дадем достатъчно време и да ни е по спокойно.
Ритуалът е в Гражданското
- ходила съм на 12-13 сватби през последните години в няколко града в страната и на една в чужбина. Е няма по-грозно и нетържествено нещо от това във Варна.
Да не говорим че стълбите са изпочупени и опасни. И това с фалшивия изнесен ритуал въобще не го разбирам... но всичко е въпрос на пари и искам не искам ще се наложи да се примиря - 370лв е цената за сега.
Църковен брак
- Св.Атанасий - поне църквата е много красива, уютна и светла - 180лв пак за сега, защото казаха, че може да има промяна като резервирахме октомври
Ресторант И ние сме в Романс
- резервирахме го още през август след доста търсене на подходящи ресторанти. Специално за там ни го препоръчаха от няколко места и след като се запознахме с Гергана и Пламен, мисля че ще останем доволни.
Меню нямаме още, защото казаха, че евентуално могат да имат промяна в цените след Нова Година, та към февруари ще уточним и това. Иначе ни дадоха варианти от 30-40лв, което е доста разумно.
Единственото, което малко ме изненада е таксата за алкохола, която от 1.50лв беше се увеличила на 3лв на човек, но го преглътнахме.
Фотограф - Милен Леземан
, аз по-принцип исках него, но ми се стори скъп.
Избрахме първоначално Фотостудио Ка, но те ни изненадаха неприятно с едно голямо увеличение на цените, след като вече се бяхме видели и ни бяха дали пакетите. Бях ужасно разочарована и изведнъж офертата на Милен се оказа с почти 400лв по-евтина от това на Студио Ка, след като ни направи и 10% отстъпка за 100% заплащане още при подписване на договора
Украса от Наталина
много са й красиви нещата и за мое учудване се вмести идеално в бюджета, който бяхме заложили. Ресторантът е достатъчно пищен, а и от опитами след толкова много сватби едва има място като почнат да се слагат всички питиета и чинии, затова украсата ще е малко, но стилна. Ще има много свещи
... светлината в Романс е някак по-приглушена, така че се надявам това да създаде още по-романтична обстановка.
Като бях една зима в Копенхаген останах очарована как навсякъде по барове, ресторанти, отпред пред входовете на заведения постоянно има запалени свещи и от тогава си казах, че на моята сватба ще е така..
Ди Джей - от важните неща това още не сме го уточнили - чух се с Ди Джей Съни и мисля първо с него да се срещна.
Големият проблем - РОКЛЯТА
... не ми върви, харесах две рокли в Ла Споса, но се отказах от тях.. сега ще търся плат, а те ще я шият. Някой да знае хубави магазини за дантела във Варна или В.Търново?
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #59 -:
декември 13, 2011, 13:31:57 »
yara
,
Добре дошла!
Прочетох поста ти-браво, доста неща сте свършили
Какви ще са цветовете на украсата реши ли вече? Ще се радваме да помогнем с каквото можем. Успех!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31