Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 02:47:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 185567 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #15 -:
септември 20, 2011, 16:06:49 »
Ей Тони и аз видях че са сложили снимки от вашята сватба.Супер.Ама украсата беше наистина страхотна.Пък и сватбата беше много много весела.
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #16 -:
септември 20, 2011, 16:47:06 »
явно просто използваме разлики в "израза" за главен и малък (конферентната зала) ресторант. При мен вашият се водеше за главният ресторант (там където се хранят и гостите на хотела), а там където бяхме ние се водеше/и конферентна зала ( или за малки сватби - малкият ресторант)...но както и да е..да не изпадаме в подробности
Иначе да ползвахме фирма, която много се постара и изпълни всичките ни желания. Фирмата се казва Бижу.
Gucci - благодаря ти мила
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #17 -:
септември 23, 2011, 16:32:11 »
Цитат на: Princess_of_the_Dawn в септември 20, 2011, 12:44:12
Благодаря и на останалите за хубавите пожелания.
Относно фирмата за фотографски услуги, не я споменах директно, защото не бях сигурна дали е разрешено, но щом е позволено, ще напиша. Ако може някой модератор да го напише в основния ми пост, ако ще е по-добре, защото няма възможност да се редактира.
Фотографът е Слав Неделчев...
Слав е прекрасно момче и професионалист. В никакъв случай не го е направил нарочно. И при нас има случай на провалени сватби не по наша вина - булката й става зле, има починал близък, поврежда се булчинската кола и др.... Да се сърдим тогава, че не сме изкарали някакви пари или били по-малко...
Нищо човешко не трябва да ни е чуждо!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #18 -:
септември 23, 2011, 17:41:29 »
Цитат на: stoyanov в септември 23, 2011, 16:32:11
Слав е прекрасно момче и професионалист. В никакъв случай не го е направил нарочно. И при нас има случай на провалени сватби не по наша вина - булката й става зле, има починал близък, поврежда се булчинската кола и др.... Да се сърдим тогава, че не сме изкарали някакви пари или били по-малко...
Нищо човешко не трябва да ни е чуждо!
Не мога да дам информация относно дали е професионалист, но снимките, които е правил на една друга сватба, изглеждаха наистина добри в портфолиото му и ако не се бяха развили така нещата, със сигурност той щеше да ми е фотограф. А това дали нещо се е случило в последния момент, може и така да е, но можеше да подходи по друг начин, да каже примерно колата ми се развали, нямам възможност за транспорт, дай да измислим нещо, да се даде вариант, да намали цената малко, ако аз трябва да му намеря кола /не е моя вината все пак/ и т.н., а не само, че няма транспорт и аз трябва да се оправям, ден преди сватбата, когато булката е допълнително изнервена и притеснена, особено като мен, защото имах много малко време за подготовка, плюс това аз организирах всичко сама. Написах какво се е случило, защото е важно и за бъдещите булки да уточняват всички детайли предварително и да са подготвени при възможни ситуации и проблеми, а не в последния момент, когато е трудно да се ангажира друг и да се правят промени.
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #19 -:
септември 23, 2011, 17:55:49 »
В случая вина има Екатерина, която може спокойно на лични бележки да те попита. След тези пожелания не върви просто и не й прави чест да злепоставя колегите си. Не я познавам лично, прави хубави снимки, но от булка не се става фотограф, просто ей така. Има много мъдри поговорки за този случай. Искам да съм любезен, но трябва да се казва
истината.
Бъди щастлива със семейството си, адашке!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #20 -:
септември 23, 2011, 18:06:17 »
Цитат на: stoyanov в септември 23, 2011, 17:55:49
В случая вина има Екатерина, която може спокойно на лични бележки да те попита. След тези пожелания не върви просто и не й прави чест да злепоставя колегите си. Не я познавам лично, прави хубави снимки, но от булка не се става фотограф, просто ей така. Има много мъдри поговорки за този случай. Искам да съм любезен, но трябва да се казва
истината.
Бъди щастлива със семейството си, адашке!
Да, от една страна, затова и не исках да му пиша името, защото човекът може да си е наистина професионалист като фотограф, както казах, има страхотни снимки, а проблемът беше от друго естество, просто може да е бил инцидентен, незнам. Който се интересуваше, ме е питал на бележки, но може наистина провокацията в тази тема е било от друго естество. Ще помоля и модератор да погледне ситуацията.
Активен
Ekaterina
Любопитен
«
Отговор #21 -:
септември 23, 2011, 18:46:46 »
Ох, отново ли?!
Не е имало никаква провокация...защо изобщо влизам да чета и пиша тук?!
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #22 -:
септември 24, 2011, 00:57:45 »
За мен, това че се е стигнало до противоречива ситуация с фотографа на една сватба и че е споменато името на въпросния фотограф не е никаква "провокация" или нещо подобно ....Без да ставам в съдник в случая, личното ми мнение е, че както много пъти, много булки са споделяли от кого и защо са доволни или не, така и в този случай е споделено и това си е съвсем в реда на нещата .....Недоумявам някои постове на някои потребители понякога, то се знае кои са, който е следял предни теми също знае за какво става дума ....
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #23 -:
септември 24, 2011, 01:31:20 »
Аз влизам от скоро в този форум и си нямам на идея кой, какво, защо и как. Но наистина щом споменаваме фирми и хора, от които сме доволни, то трябва и обратното. Моят съвет е по-точно да бъдете много внимателни преди да наемете някой и да уточнявате всичко черно на бяло, а не на думи. Аз имах да правя много неща в последните дни и мускулът на крака ми се схвана, едвам ходех, направо си бях пред истерична криза и бихте ме разбрали как бих могла да реагирам на подобна ситуация, която може да е била инцидентна, но аз нямах нерви да се разправям или пък да търся кола, да наемам, не смятах и че е мое задължение, защото не сме имали такава уговорка.. Затова и моя приятелка се зае със случая, тя ми каза, че ще ми намери други хора и да не мисля повече за това. Може би всеки би постъпил така на мое място и не се чувствам виновна, че не съм разрешила аз проблема. Слав бих го препоръчала като фотограф на 100%, защото снимките му са страхотни, затова и аз го бях избрала, но всички детайли по наемането да се изискват черно на бяло, за да не стават в последния момент неприятни изненади.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #24 -:
септември 29, 2011, 22:15:31 »
Момичета, искам само да се възхитя от един страхотен професионалист, с който имах щастието да се срещна случайно днес! Ставало е въпрос за Вики от Make up Pro, не се бях срещала с нея. Днес случайно я видях на демонстрация на грим и останах страшно впечатлена от това с каква лекота общува с хората, колко е мила и какъв страхотен професионалист е. Тръгнах си широко усмихната от срещата и се замислих...мен лично ме притеснява много мисълта какъв ще е човекът, на когото трябва да се доверя - ведър ли ще е, сериозен ли ще е...Рядко съм срещала така лъчезарни и мили хора, за това веднага исках да споделя с вас. Не веднъж съм казвала, че за моята сватба разчитах на препоръки главно от тук и бих се радвала, ако мога да бъда полезна с впечатленията си от личната ми среща с нея.
Страхотна е!
Активен
VIks
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #25 -:
септември 30, 2011, 11:12:53 »
След почти месец след сватбата ми остана време да понапиша два реда за събитието. Толкова много емоции ни се събраха покрай и след сватбата, че още съм в еуфория
Беше просто невероятно, мина изключително бързо, но нямам никакви забележки, нямаше никакви проблеми и най-важното всички гости останаха очарование от всичко - организация, украса, фото, видео, ресторант, ДЖ - наистина наистина от всичко. За мен беше изключително важно не само неи да прекараме добре, но и гостите да останат с приятни спомени
.
Искам да благодаря много и да препоръчам всички, които допринесоха за невероятния ни сватбен ден:
ДЖ Иво - Парти ДиДжейс - страхотно се справи, не остави дансинга празен и годтите скучаещи нито за секунда
Ресторант Хъшове Свети Никола - храната беше страхотна (така казаха гостите, на нас не ни остана много време да я опитаме ). Оставиха ни да празнуваме до 4 часа в ресторанта, което за нас беше изключително важно - да не ни прекъснат, защото настроението се променя страшно много когато се смени обстановката.
Живка и Венци Фотеви - много красиви снимки и страхотно видео
още не мога да им се нарадвам.
Активен
VIks
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #26 -:
септември 30, 2011, 11:19:22 »
Декорация, букет - Акцент - Мария и Валя - бяха много мили, изпълниха всичките ни изиквания и в резултат ресторанта беше украсен точно какво си го представяхме.
Вики от Make Up Pro - Грим изключително съм доволна, невероятна е, много мила и грима ми не мръдна цял ден. Препоръчвам я с две ръце
И така всичко мина, но искам да се похваля за страхотната изненада от моите колеги - меден месец в Париж, изкарахме си наистина супер - много се уморихме от пътуването и обикалянето, но си струваше
Успех с организацията на всички предстоящи булки и най-важното научете се да правите компромиси
Активен
sofiq_vn
Любопитен
«
Отговор #27 -:
октомври 10, 2011, 10:33:34 »
Здравейте Момичета,
И нашата сватба мина на 17.09.2011 и ми се иска да ви разкажа накратко как от кои и защо сме много доволни.
Да започна с Ритуална зала Варна прекрасно отношение срещу 340лв. – битов ритуал нямам никакви забележки бяха мили и внимателни всички служители.
Ресторант Golden Tulip да започна с организатора ни там Радослава Филкова
невероятен професионалист, изключително коректно отношение, накара ни да се чувстваме спокойни и да се насладим на тържеството без никакви притеснения около сервиза или нещо свързано с обслужването. Куверта сами си го формирахме 29.00 лв . на човек. Гостите хвалеха менюто, че е много вкусно което за мен беше важно. Ако пак трябва да избирам пат там бих избрала да се омъжа.
DJ Уили нямам никакви забележки купона си вървеше страхотно. Препоръчвам го 100лв на час
Фото и видео Видео: Димчо Илиев добра работа, почти незабележим, много съм доволна. фото: Стефан - Mина страхотно без притеснения, но още не съм видяла снимките ще коментирам след като видя готовия продукт, 450лв общо.
Украса в р-та Мария от „Акцент „ само булчинска маса драперия отпред и платна за гръб на масата страхотна работа 100 лв.
Украса с живи цветя се доверих на една жена от цветята на пазар Чаталджа казва се Фани работи много евтино и направи страхотни красоти имам телефони ако някои се интересува Препоръчвам я, за 12 бр. икебани за всяка маса, украса за колата, украса за булчинската масата и булчински букет всичко това е с рози и лилиуми 110лв
Торта:
с-ца „Маргарита” отлична работа за 100 порции 210 лв.
Булчинска рокля: бутик „Сватбен ден” изключително съм впечатлена. Прекрасна работа, любезно отношение страхотен екип
Не се сещам за нещо друго, може и да съм поизпуснала нещо но като цяло всичко мина много добре, ние бяхме спокойни и се насладихме на сватбения ден.
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ СПОКОЙНА ПОДГОТОВКА И ВЕСЕЛА СВАТБА
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #28 -:
октомври 21, 2011, 16:41:09 »
sofiq_vn
,
кажи сега и за фото и видео-доволна ли си? Питам, защото ние дадохме горе-долу толкова, но не съм доволна
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #29 -:
октомври 21, 2011, 16:44:19 »
sofiq_vn
Кога ще качиш албум да те видим каква булка си била
Активен
Страници: