Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:09:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част  (Прочетена 185646 пъти)

iravl
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #75 -: декември 19, 2011, 17:18:45 »

Да, ако можеш да ми дадеш повече инфо за хотела ще ти бъда благодарна, тъй като не можах да го открия в интернет. Разбрах, че е в село Кипра, но какво преставлява, колко звезди е, ти видя ли го? Мерси за съдействието, в голяма криза съм с избора на място...
Активен
kristinass
Ентусиаст
**
Публикации: 57

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: декември 19, 2011, 17:29:32 »

да за село кипра ставаше въпрос. не съм го виждала но ми казаха че е хубав и удобен. другия вариант - има един семеен хотел в Провадия - на 15 км. от Падина- мога да ги попитам, защото моите роднини ще отседнат там. за коя дата те интересува?
Активен
iravl
Ентусиаст
**

« Отговор #77 -: декември 19, 2011, 17:55:08 »

евентуално 23.06. Благодаря
Активен
iravl
Ентусиаст
**

« Отговор #78 -: декември 19, 2011, 17:57:41 »

kristinass, имаш ли представа за цените на хотелите в Кипра и Провадия?
Активен
kristinass
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: декември 19, 2011, 20:46:31 »

Не съм правила запитване, защото не съм стигнала до там. Имам доуточнения в списъка ми за гости. При всички положения няма да е по - скъпо от хотел във Варна. Но тази седмица мога да поразуча по - конкретни условия и цени и ще ти пиша ЛС веднага щом имам инфо. Така и така и мен ме интересува. Сега се сетих и Барите е вариант стига да не е заета хотелската част за твоята дата Wink
Активен
iravl
Ентусиаст
**

« Отговор #80 -: декември 19, 2011, 22:19:53 »

Дааа, търсейки място за открита сватба и аз се сетих за Барите, но там сме ходили многократно с детето и винаги, когато е имало много хора в ресторанта, обслужването е било ужасно...това ме отказа
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: декември 20, 2011, 12:11:01 »

kristinass
За кой семеен хотел в Провадия говориш?
Активен
kristinass
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: декември 20, 2011, 13:19:00 »

Мисля, че се казва "Къща за гости Костови".
Активен
reniBG
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #83 -: декември 21, 2011, 20:40:09 »

Здравейте мили дами,

След 9 години и ние със съкровището ще предприемем следващата стъпка във връзката ни. За сега сме се пряли за края на Август - началото на Септември за период на сватбата. Тъй като и двамата живеем в Англия е малко трудна организацията на нещата и затова ще имам малко нужда от помощ. Сега по празниците се опитвам да направя списък с потенциални ресторанти (с хотелска част). Ние ще сме 80-100 човека, 80 по списък - 100 ако сме забравили някой  smile

Мернах Mотел Ханът (http://www.hanat-bg.com/) на Св Константин и Елена и много ни допадна как изглежда. Още не знам колко човека побира, но ще се радвам ако някои има коментари за него! Ако знаете друг които е в подобен стил в района на Варна и може да побере 100-на човека и да има стаи за около 30-40 двойки кажете!
Активен
titikaka
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #84 -: декември 27, 2011, 11:36:19 »

Момичета , моля ви предложете ми място за изнесен ритуал на плажа във Варна или околността give_rose
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #85 -: декември 28, 2011, 15:04:18 »

Може на Ред Рок,на плажа в Аспарухово,на Журналист под самия хотел има едно заведение Старецът и морето се казва,с много девствен и красив плаж.Ако се сетя за друго място за изнесен ритуал,ще пиша пак!
Активен
kristinass
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: декември 29, 2011, 11:32:12 »

titikaka

може да опиташ на Ривиера. Ето и сайта: http://rivierabulgaria.com/index.php?lang=bg

* 1.jpg (65.27 KB, 320x250 - видяно 2645 пъти.)
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: декември 29, 2011, 11:57:38 »

reniBG

Момичетата по-горе са споменали за Барите, това е на около 30км от Варна по пътя за Суворово.
http://www.complexbarite.com/bg/

Другото подобно е Изворите, пак е близо http://izvoritebg.com/news.php
Активен
Sophy
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #88 -: декември 29, 2011, 14:49:27 »

Здравейте,
От вчера съм в този сайт, реших да се регистрирам, тъй като ми предстои сватба юни месец.
Незнам дали е рано още да се избират и ресторант и фото и видео, но доколкото чета тук явно всичко трябва да се подготви от рано, защото в повечето случаи няма места за точната дата.
Ние сме насочили към хотел Оазис, ривиера, можете ли да споделите някакво мнение?
Много от дамите тук са избрали хотел Романс, но на мен нещо не ми допада, поне на външен вид, никога не съм ходила там. Става въпрос за малка сватба, около 70 човека не повече, но искам да има и хотелска част, както и да е в близост до морето, тъй като искам изнесен ритуал, и иска да има невероятна гледка. Толкова съм развълнувана, че дори незнам откъде да започна, ще се радвам много ако ми помогнете малко, особено ако сте минали по този път smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: декември 29, 2011, 16:37:30 »

Sophy Оазис е невероятен,но доколкото знам има проблем с музиката до по късно.Иначе е невероятно красиво.Кувертите също са по високи от повечето други ресторанти.Другото което мога да ти кажа е че зависи и колко човека ще сте.Успех с подготовката.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: