Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 26, 2025, 20:20:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част (Прочетена 175012 пъти)
Bogi
Новак
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
«
Отговор #195 -:
август 03, 2011, 13:42:46 »
Добре дошла Detelina_85.Не се притеснявай има доста време за подготовка.За датите в гражданското и църквата е още рано,аз днес ходих да провера,защото се притеснявах за църковния брак дали е позволен на тази дата.Оказа се че още е доста рано за запазване на датата,но поне ме успокоиха че няма проблем за датата,единствено трябва да е след 17ч(защото е събота).Ние сме запазили единствено само ресторанта
Момичета,аз имам проблем относно кумовете....Много искаме да поканим за кумове семейство на което ние бяхме кумове миналата година,но не знаех дали е редно.Когато попитах в църквата останах доста разочарована от отношението на попа.
...неочаквано за мен се държа грубичко,когато го попитах ми отговори ,че това му приличало на циганска работа и т.н. да си призная доста неудобно се почувствах,в същото време имам познати ,които са си кумували взаимно и казват,че не са имали проблеми,даже ми казаха,че било хубаво .Вие какво мислете?
«
Последна редакция: август 03, 2011, 14:34:36 от Bogi
»
Активен
stefania1981
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #196 -:
август 03, 2011, 13:43:29 »
mimi84,изказването ти за ДИДО и Миро ми изглежда напълно тенденциозно.Невиждам нищо лошо в това момчетата да се рекламират по рейсовете-щом имат пари да си го позволят.Относно работата им,мога да кажа ,че за мен са най-добрите в града,била съм на сватба и с новото момче в екипа им,казва се Милко,ами момчето също се справя доста добре,а за споменатия от теб Пепо изобщо ще го оставя без коментар.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #197 -:
август 03, 2011, 13:53:24 »
Bogi, доколкото знам (чела и чувала, но не и проверявала в църква), наистина не могат хора, на които вие сте кумували да ви кумуват - това важи единствено, ако те са имали църковен брак и искате и вие да имате такъв. Според каноните на църквата кумуването е равносилно на сродяване, това е причината. Друг е въпросът дали някой ще проверява изобщо кои са били техните кумове и да засича информация. Мен повече би ме притеснила реакцията на попа - щом сега реагира грубо, дано не е такова отношението му и по време на венчавката...
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #198 -:
август 03, 2011, 14:07:18 »
Цитат на: mimi84 в август 03, 2011, 13:13:31
Здравейте момичета.
Чета, че малко по-назад сте коментирали отново работата на "нaй-добрите" DJ!
На мен лично DJ Dido i DJ Miro не ми допадат не ги харесвам как работят. Според мен всичките им реклами са без никакво покритие само дето се правят на много важни и да се фръцкат вижте ни вече кои сме ние. И кои са?, нещо по-различно ли са от другите? Била съм на няколко сватби на които DJ беше прехваления DJ Miro еми нищо интересно и абсолютно едно и също. Нямам идея кое им харесвате, лъскавите дрехи и реклами ли на автомобилите ли? Имам няколко приятелки които са ги виждали и двамата на сватби и те също казват, че не са нищо кой знае какво. А пък и този другия често хвален от вас DJ -Alexi пък не съм го чувала нито съм го виждала. Очевидно повечето от младежите почнаха да стават нови звезди DJ и да се мислят за най-добрите, а всъщност има толкова други DJ, които работят реално мнооооого по-добре и са наистина професионалисти за разлика от прехвалените красавци могат да ги сложат в джоба. И все пак, ако си търсите наистина свестен DJ бих ви препоръчала DJ Ar G, човека е отличен професионалист и води весели сватби. Препоръчвам също от наблюдения и живи отзиви DJ Hristo Dj Pepо i DJ Toni!
mimi84
, мисля, че всяка от нас е проучила добре нещата за себе си. Нормално е човек да хвали тези, които е избрал. Що се отнася до DJ Алекси, след като не си го чувала и не си го виждала, как така реши, че не е добър?
«
Последна редакция: август 03, 2011, 14:21:34 от sunset
»
Активен
Bogi
Новак
«
Отговор #199 -:
август 03, 2011, 14:27:25 »
Once_upon_a_time ,отношението на попа много ме обиди и категорично ме отказа от тази църква за венчавката,не знам защо така грубо реагира(все пак не съм наясно и не виждам нищо лошо да попитам...)
Имаме и други варианти за кумoве,ще умуваме и дано да направим правилния избор!Държахме много за това семейство,но те ни изпревариха
«
Последна редакция: август 03, 2011, 14:35:41 от Bogi
»
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #200 -:
август 04, 2011, 11:17:58 »
Detelina_85
, добре дошла. Не си закъсняла, но пролетните и летните месеци са най- желани за сватби, затова е добре да се започне отрано. Колкото по- скоро започнеш, толкова по- голям избор ще имаш за дата, ресторант, църква, фотограф, оператор, диджей и т.н. Вие с твоя годеник към кой месец сте се ориентирали?
posum
, пропуснала съм да ти благодаря за информацията и за това, че ме препрати към твоята темичка. Разказът ти е така увлекателен, на моменти ти съчувствах, но като цяло се спуках от смях. Представих си как Яков е обикалял стаите и майка ти му се е скарала
. Когато си изживявала всички нерви и притеснения със сигурност не ти е било смешно, но ето, че точно тези неща остават и се разказват после. Бъдете много щастливи!
«
Последна редакция: август 04, 2011, 13:45:50 от sunset
»
Активен
Detelina_85
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #201 -:
август 04, 2011, 19:29:52 »
ами мисля да е юни или май...но по скоро юни, че юли вече е много горещо..какъв съвет ще дадете? първо да идем до ресторанта за проучване или първо трябва да имам списък с гостите ?
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #202 -:
август 04, 2011, 19:42:15 »
Трябва ти само приблизителна бройка на гостите - 80 или 120 ще са, например. След като уточните това, тръгвай по ресторанти - моят горчив опит това показа - сменихме много желаната от нас дата, защото за нея нямаше свободни ресторанти ( 8 месеца преди датата).
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #203 -:
август 04, 2011, 19:43:08 »
Цитат на: Detelina_85 в август 04, 2011, 19:29:52
ами мисля да е юни или май...но по скоро юни, че юли вече е много горещо..какъв съвет ще дадете? първо да идем до ресторанта за проучване или първо трябва да имам списък с гостите ?
Първо списъка с гостите за да знаете горе долу,колко човека се оформя сватбата. Според бройката си търсите и подходящ ресторант. Ако вече сте го решили в кой ресторант ще е сватбата подробния списък не ви е необходим все още.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #204 -:
август 04, 2011, 22:45:59 »
Detelina_85
, добре е да знаете приблизително колко ще са гостите ви. Така ще изберете по- подходящ ресторант за вашата бройка.
Активен
Detelina_85
Новак
«
Отговор #205 -:
август 05, 2011, 11:53:41 »
благодаря за отговорите...ще почвам списъка..а за ресторанта - искам да е с изнесен ритуал в градината..препоръчаха ми Джия Бийч ама ще видим..
Активен
stefania1981
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #206 -:
август 05, 2011, 12:17:14 »
Цитат на: Detelina_85 в август 05, 2011, 11:53:41
благодаря за отговорите...ще почвам списъка..а за ресторанта - искам да е с изнесен ритуал в градината..препоръчаха ми Джия Бийч ама ще видим..
За Джия Бийч ще трябва да се въоръжиш с голямо търпение.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #207 -:
август 05, 2011, 12:51:08 »
Detelina_85
, градината на Империал също е хубава. Малко по- назад в темата наша съфорумка беше качила снимки. Имат красива арка и е просторно.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #208 -:
август 05, 2011, 18:45:00 »
Цитат на: stefania1981 в август 05, 2011, 12:17:14
За Джия Бийч ще трябва да се въоръжиш с голямо търпение.
И не само! Красиви градини имат Пълдин,Екзотик,Ресторант градина Марково.
Активен
Detelina_85
Новак
«
Отговор #209 -:
август 06, 2011, 21:45:26 »
търпение в какъв смисъл? че всички дати са заети там ли? или нещо друго ? да да знам че има и други..мерси, ще ги обиколим и после ще кажа мнение..
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...