Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 26, 2025, 00:30:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част (Прочетена 174872 пъти)
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
«
Отговор #165 -:
юли 31, 2011, 07:28:15 »
Tonina
, благодаря. Аз също смятам, че направихме много добър избор.
svekarva
, Яков и Маринов ни препоръчаха dj, но ние си харесахме Алекси. Разгледахме доста сайтове, разговаряхме с няколко диджея, но накрая се спряхме на него. Харесва ни как говори и как забавлява хората. Не че човекът, препоръчан ни от Яков и Маринов е лош, напротив. Просто всичко е въпрос на вкус.
Anita81
, наистина работата на Маринов е страхотна, всяка сватба е представена по различен и уникален начин. Ние се спряхме на него, защото той напълно покрива изискванията ни. Иначе, има и други много добри негови колеги, но няма смисъл да им правя реклама. Те се знаят от всички и доста е писано във форума за тях. Важното е всеки да знае какво търси и да го открие в работата на един от истинските професионалисти.
Успех на всички.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #166 -:
юли 31, 2011, 10:17:00 »
sunset, ние също резервирахме Алекси
мисля, че е много готин и като човек и е професионалист от това, което видях, защото ми пуснаха негови сватби. До моята сватба остава малко време и веднага след това ще дам отзиви, но съм сигурна, че ще стане купон
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #167 -:
юли 31, 2011, 20:28:11 »
Цитат на: Tonina в юли 30, 2011, 23:08:05
За теб винаги, pink
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001036937067&ref=ts
Много ти благодаря, миличкаааа!! Отивам да гледам клипчетаа, за да се вдъхновявам.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #168 -:
юли 31, 2011, 21:40:45 »
lawyer
, и ние си го харесахме. Все пак, много ще се радвам да прочета мнението ти за Алекси, след като вече е минала сватбата.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #169 -:
август 01, 2011, 09:06:22 »
Цитат на: sunset в юли 31, 2011, 21:40:45
lawyer
, и ние си го харесахме. Все пак, много ще се радвам да прочета мнението ти за Алекси, след като вече е минала сватбата.
Прочети моя разказ за сватбата ни. Ние също бяхме с Алекси. Очарована съм, не само аз, а и ВСИЧКИ гости, препоръчвам!!!
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #170 -:
август 01, 2011, 13:25:49 »
Момичета,а какъв е хонорара на ди джей Алекси?
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #171 -:
август 01, 2011, 13:32:38 »
Цитат на: Hypnose в август 01, 2011, 13:25:49
Момичета,а какъв е хонорара на ди джей Алекси?
400lv!!!
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #172 -:
август 01, 2011, 13:40:35 »
Благодаря ти,
MilenaOga
!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #173 -:
август 01, 2011, 14:28:25 »
400 лева за ДЖ - много добре ! В София тв къщите работят 7 дни за тези пари , един ден 12 часа оператор се блъска да снима с техника, колкото половината стойност на колата на младоженците. 6 дена още двама занаятчии работят денонщно пред компа, а компа харчи 20 ст на час... И накрая печалбата по -малка от тези в Чистотата....Просто нямам думи. В същнос един ДЖ ли има само в Пловдив. Аз вече си мисля, че най-често споменавания е купил този сайт.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #174 -:
август 01, 2011, 14:42:09 »
Има и други, просто в последно време сме се събрали няколко булки, които сме го резервирали и понеже имаше питане, нормално е да се отговори
да не говорим, че Пловдив не е толкова голям град и е нормално да се въртят две - три имена за най-добри в една или друга област. Назад в темата са коментирани и други- dj Дидо и Миро, dj Ар джи и т.н. Въпрос на вкус
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
«
Отговор #175 -:
август 01, 2011, 14:44:51 »
Цитат на: Pachoran в август 01, 2011, 14:28:25
400 лева за ДЖ - много добре ! В София тв къщите работят 7 дни за тези пари , един ден 12 часа оператор се блъска да снима с техника, колкото половината стойност на колата на младоженците. 6 дена още двама занаятчии работят денонщно пред компа, а компа харчи 20 ст на час... И накрая печалбата по -малка от тези в Чистотата....Просто нямам думи. В същнос един ДЖ ли има само в Пловдив. Аз вече си мисля, че най-често споменавания е купил този сайт.
ДА!
Нашия ДЖ е 400 лв, Видеото ни е 600 лв, фотото ни също 600 лв искаме най-доброто, видяли сме ги , проверили сме имаме пари и възможност и не е проблем да ги дадем веднъж се прави сватбата все пак.
Всеки си знае цената и кой за каквото е учил мисля
Качеството и професионализма си има цена, или по-скоро кефа цена няма!!! Има сигурно ДЖ за 250 лв, видео за 300 и фото за 250 нали? Ние си правим сметката а относно ДЖ, че е споменаван си го е заслужил с работата си + това никой не сме наемали на сила и не ни изнудват за пари! Дори когато избирахме ДЖ от младоженския дом ни дадоха най-различни материали и шаблончета на ДЖ, видео и фото и просто информативно проверихме и ДЖ имаше различни цени като ни казахан 300 350 и тн.
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
«
Отговор #176 -:
август 01, 2011, 14:48:54 »
Пачоран,
а според вас колко трябва да е хонорарът на един ДЖ?
Вие от кой град сте?
Активен
animarkova
Регистриран
«
Отговор #177 -:
август 01, 2011, 21:06:01 »
Здравейте мили момичета.
И ние започваме да се подготвяме за сватба през следващата година юни. Не знаем още колко гости да поканим но ще са над 100 човека със сигурност. Харесали сме си ресторант "Санкт Петербург" и тези дни ще го посетим да видим през кои дати е свободен ресторанта месец юни за да си определим нашата. За избора на D.J ще изберем МИРО, или ДИДО. За нас те са най-добрите и най-известните D.J В ПЛОВДИВ. А кой от двамата да е нашия дали МИРО, или ДИДО кой да изберем? Има ли някаква разлика, че се колебая дали единия, или другия. Цената за мен няма никакво значение искаме здрав купон.
За видео ни препоръчаха от няколко места приятели: видео ЗАНИ и видео ДИТ и тук може да помогнете кой е по-добър? Вие момичета ще ползвате ли агенция за украсата на столовете и масите и коя бихте ми препоръчали? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #178 -:
август 01, 2011, 21:26:29 »
Поздравления за годежа и добре дошла във форума
Разбира се, поздравления и за избора на ресторант - един от любимите ми за сватби. Личното ми мнение е, че който и от двамата диджеи да избереш, няма да сбъркаш - била съм на поне 4 сватби, водени от Миро, на всичките дансингът беше пълен. Ние пък избрахме Дидо - решихме да заложим на него, но като цяло и двамата са големи професионалисти - мнение на приятели, работещи с тях. Относно видеооператорите също сте се ориентирали много добре, видео Зани заснемаха сватбите на кумците ни и на бъдещите кумове - и двете двойки са страшно доволни. За агенция аз не бих могла да кажа, защото ще използвам украсата, предоставена ни от нашия ресторант, но извърших доста голямо проучване и имам контактите на 2-3 декораторки, които вършат чудесна работа на по-ниски цени от известните в града ни агенции. На две техни сватби съм била, бяха се справили отлично.
Активен
animarkova
Регистриран
«
Отговор #179 -:
август 01, 2011, 22:02:41 »
БЛАГОДАРЯ ВИ
Активен
Страници:
1
...