Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 10, 2025, 02:35:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 173207 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« -: юни 28, 2011, 13:58:24 »

Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #1 -: юни 28, 2011, 15:10:00 »

MilenaOga, не би трябвало да имате проблем да наемете танцьори само за ръченицата. Много от сватбените агенции предлагат и "танцови формации". Вие ако сте избрали агенция, може да попитате там. Знам, че има една формация Етноритъм, или нещо подобно.....В момента не се сещам за друго
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Сключихме брак на 10 Септември 2011

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юни 28, 2011, 15:53:25 »

Благодаря Барборана  give_rose Не сме наемали сватбена агенция, организираме си за сега всичко сами макар че миналата седмица ни ограбиха от къщи, взеха ни почти всички документи и сега освен по организацията на сватбата търчим и вадим наново лични карти, ш.книжки,застраховки и тн.. Имаме вече запазени-капарирани ресторант (Замъка Орфей), час за църквата, изнесен ритуал, Ди Джей (Алекси), видеооператор (Димитър Димитров), фотограф си нямаме все още до края на седмицата трябва да си изберем. Сега разгледах сайта на "Етноритъм" и ще се обадя да попитам дали предлагат само танцьори за подаръците на кумувете и каква оферта ще ни дадат за двама танцьори smile
Активен
Lovly
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #3 -: юни 28, 2011, 20:45:54 »

Здравейте мили дами, казвам се Севдалина, и съм нова във форума. Светлото събитие ще е на 3 септември, а тепърва започвам с приготовленията. Затова, ако ми помогнете с малко актуална информация, ще съм ви невероятно задължена. Засега сме избрали само ресторанта. Първоначално искахме Империал, Русалка или Тримонциум, но за жалост нашата дата бе заета. Затова последно резервирахме ресторант градина Марково. И от тук нататък нямам нищо. Моля да ми препоръчате ако можеше свестен DJ, добър фотограф, и някъде от където да поръчам халките. Ще бъда ужасно задължена за всяка информация, която решите да споделите. girl_wink
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #4 -: юни 28, 2011, 21:56:14 »

Благодаря ти, Lawyer! Ние поръчахме в Раковски, защото цената на диамантите е много добра там... smile
Активен
Garfield
Ентусиаст
**

« Отговор #5 -: юни 28, 2011, 21:57:46 »

MilenaOga, можеш да попиташ и Елика. Имам техни координати.
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #6 -: юни 29, 2011, 08:44:14 »

Здравей  Ralna ! Добре дошла и успех с подготовката! give_rose И ние сме на същата дата, но сме в Екзотик. В темите има много и полезна информация за фографи, DJ, видео, халки и т.н.
Предвид това, че сме на една дата няма как да препоръчам тези, на които сме се спрели ние Wink За халките и аз планувам ходене до Раковски, но ще обиколя и Отец Паисий.
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юни 29, 2011, 11:48:59 »

Здравей Ralna! Добре дошла при нас.  Много е хубаво,че вече сме много момичета за септември месец тук във форума girl_wink. Ние бяхме в голяма чуденка,когато започнахме да търсим видео,фото и много други неща. В крайна сметка се спряхме на фото Георги Колев и видео Пеьо Иванов.  Имаме си агенция от която до момента сме много доволни и определено ми спестиха много главоболия.  Халките  мога да ти препоръчам „Карат”. Намират се на бул. Руски и имат много интересни неща good.  И ние сме в посока Марково,но в този новия хотел „Екзотик”.  Ще помагаме с каквото можем,макар че все още аз имам нужда от помощ за някои неща.
Активен
Lovly
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #8 -: юни 29, 2011, 18:12:53 »

Много благодаря за топлият прием give_rose Ние малко се захванахме от вратата за краката, защото аз съм на 24 и бях планувала до 25 вече да съм майка, но тъй като нямахме възможност по-рано сега прегледахме всичко, и се оказа, че фонд "сватба" доста се е понапълнил и се изказахме за 3 септември, много си я харесахме датата, но е само след 2 месеца и имам много работа. Супер щастлива съм, че ви намерих,  danceg вече благодарение на вас ореждам музикантите за взимането ми от къщи и халките. "Екзотик" не сме го гледали като опция, но и по-добре, щом като Barborana е взела датата, поне ако е по-хубаво няма да ме е яд blush Иначе аз много исках в Империал, но там имат разни ремонти и не се знае кога ще свършат. Затова като видях ресторант градина Марково и се влюбих heart
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юни 29, 2011, 18:59:10 »

Ловли, бях на сватба в Марково и трябва да ти кажа, че беше много хубаво. Бяхме в градината, дано да става времето тогава за градината ( би трябвало, ама знае ли се  pardon ), защото определено повече ми харесва отколкото вътре. Моята сватба също ще е в Екзотик (модерно е явно  Bravo ) и си вървим с организацията.
Понеже ще сме на различни дати мога да ти кажа хората, на които сме се спрали ние. За фотограф сме избрали Димитър Яков - още от едно време си го харесахме него от снимки на други булки, за камера - видео Зани.  smile
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #10 -: юни 29, 2011, 20:27:27 »

Garfield,честито за халките!На кой модел се спряхте?А след колко време ви казаха,че ще са готови?Ние нямаме намерение изобщо да обикаляме,така че директно там ще отидем.Не веднъж съм задавала този въпрос,но бих искала да чуя и твоете мнение.Халките на живо по-различни ли са от тези в сайта?Имам предвид дали на живо са същите или може би са по-хубави(или пък по-грозни).Питам,защото много пъти харесвам нещо в интернет,а като го видя на живо се разочаровам.
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юни 29, 2011, 21:54:42 »

Lovly, MilenaOga, На въпросите ви за свестен DJ и добър фотограф ,аз съм много доволна от нашия фотограф и винаги го препоръчвам! Казва се Иван Банчев. Има сайт /фотото.бе/ може да го потърсите и разгледате и координати мога да дам. Много красив сватбен албум-книга си имаме от него. МиленаОга поздравления за избора на DJ! Алекс е страхотен! Той беше на нашата сватба и непрекъснато го препоръчваме на който му трябва добър DJ да им направи хубава сватба и изобщо по всеки повод. Успех в приготовленията.
Активен
Garfield
Ентусиаст
**

« Отговор #12 -: юни 30, 2011, 08:02:34 »

Hypnose, да ти кажа и аз отидох с недоверие в Раковски. Сайта им изглежда много евтин и халките много неообработени. Но това по-скоро е лош интерфейс. На живо са по-добре. Обработката на бижутата е на ниво. А и много добре са подредени, спокойно можеш да пробваш всичките модели, ако искаш. Продавачите са мили. В момента имат 3% намаление върху крайната сума.
Халките са от бяло и розово злато и диаманти:
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=262646&cat=3&page=1.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #13 -: юни 30, 2011, 09:10:44 »

Благодаря ти,Garfield!Сега като ми разказа още повече нямам търпение да отидем до Раковски,но това ще стане чак Август за съжаление!Халките ви са много хубави,да си ги носите със здраве!

Аз днес отивам да гледам за подаръчетата на гостите,като имам намерение до Събота най-късно да ги поръчам.Започвам усилено да си търся и обувки,защото горе-долу след две седмици съм на проба.Харесах едни сатенени,но не са точно същия цвят като роклята.
« Последна редакция: юни 30, 2011, 09:12:46 от Hypnose » Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: юни 30, 2011, 09:14:00 »

Да ви следя.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: