Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 25, 2025, 15:11:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 174797 пъти)

lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: август 07, 2011, 20:37:04 »

Pink_panther, ти няма да имаш проблем, защото за твоята дата Слави ще е на линия (да се надяваме). Няма да го има на 03.09 и на 04.09, за 5-ти не съм сигурна, защото доколкото разбрах фестивала "Пирин фолк" се провежда тези два дена. Tonina, благодаря ти много за информацията  give_rose със сигурност знам какво точно искам като цветове и стил на гримиране и мисля, че ще обясня добре, дано няма проблеми, ще докладвам утре вечер. А като се сетя, че се притеснявах повече за прически и други неща, но не и за грима, то какво стана  crazy
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #226 -: август 07, 2011, 22:50:57 »

Lawyer, съжалявам за Слави. Аз първо се чудих между Слави и Коцето, но в крайна сметка си останах при Слави. Малко ми е странно, че не прави пробен грим, но мисля че мога да му се доверя напълно. Като резервен вариант ти препоръчвам Минка Петрова.чувала съм добри мнения за нея. Има фейсбук с много снимки. Ако искаш мога да ти изпратя координати.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: август 08, 2011, 08:57:26 »

Здравейте момичета,догодина ни предстой сватба и искаме всичко да е направено от хора ,които разбират от работата си!
Споделете в кой ресторант ви е била сватбата,възползвахте ли се от услугите на някоя сватбена агенция-ако да кажете коя,кой фотограф избрахте,видеооператор и DJ?
Ще ви помоля да споделите дали сте останали доволни от обслужването и храната в ресторанта и на каква цена е бил куверта ви.

JANET_1, добре дошла. Нашата сватба също ще е догодина. По- назад в темата можеш да прочетеш мнения за ресторанти, фотографи, видеооператори и т.н. Съветите на момичетата ми бяха много полезни. Ако искаш, разгледай предишните ми мнения, за да видиш докъде сме я докарали ние с моя годеник. Дано се включат момичета, на които сватбите вече са минали, за да ти дадат по- обстойна информация.
« Последна редакция: август 08, 2011, 09:56:49 от sunset » Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #228 -: август 08, 2011, 09:11:24 »

Здравей, JANET_1 и добре дошла Wink
Относно грима, препоръчаха ми Мария, която работила в салона на Тримонциум. Някой има ли отзиви за нея? Чух също и за Златка?!?!? На мен нищо не ми говорят и двете имена, така че всяка информация от вас ще ми е полезна!
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: август 08, 2011, 10:40:19 »

Момичета, какво решихме за срещата ни! Страхотна идея ми се струва!  Bravo Ако искате да се съберем и преди сватбите, за да може да си поклюкарим по булченски!  danceg На всички вече им е писнало да им говоря за сватби и вече се чудя на кой да си обяснявам "сватбените неволи"!  blush
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #230 -: август 08, 2011, 10:44:09 »

JANET_1, добре дошла  smile.
Момичета, относно бъдещата ни среща, за да не се накъсва в този раздел организацията по сватбите, реших всякакви уточнения за дата, място, присъстващи  и т.н, да пишем тук: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,29869.0.html
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: август 08, 2011, 12:01:27 »

Момичета, събирам отзиви и за гримьор на име Стоил Ранчев. Разгледах му фейсбука и много ми допадна, учил е занаята в Лисабон, а в Пловдив доколкото видях гримира в салон "Екселенция", "Харем" и "Воуг Вижън". Ако някой има наблюдения, моля, да сподели smile
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: август 08, 2011, 14:34:48 »

Момичета, уговаряме се да пийнем кафенце в четвъртък, към 6-7 часа вечерта. Ето линк към темичката:

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,19436.60.html

Сории, оправям линка, дано да стане! smilesmile

« Последна редакция: август 08, 2011, 16:10:05 от pink_panther » Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #233 -: август 08, 2011, 15:40:39 »

pink_panther, линкчето не се отваря. Да пробваме тук: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,19436.60.html

Както казах и преди, аз съм за good
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: август 08, 2011, 19:45:45 »

Благодаря момичета smile
Открих много изчерпателни отговори smile  Bravo good
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: август 09, 2011, 08:56:17 »

Момичета, да споделя за Дани от салон "Добо и Капели" smile Много си допаднахме, нямаше проблеми! Това, което и показах на снимка и което исках ми го направи smile като не сложихме спирала и изкуствени мигли, защото беше пробен и нямаше смисъл. Не качвам снимки, защото няма да можете да добиете представа- първо, снимките с телефона, които направих изобщо не са както трябва, и второ, грима не е точно това, което ще е в деня на сватбата, тъй като материала е по-малко и без миглите, разлика ще има. Изпробвах и козметичката от салона, която ми оформи веждите, много добре се справи smile Така, че вече имам гримьор  danceg
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #236 -: август 09, 2011, 11:46:46 »

Браво, честито, lawyer. Дано в деня на сватбата ти да си неутразима. smile
Ти раздаде ли поканите?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: август 09, 2011, 13:04:16 »

Да, вече всички са раздадени, даже звънят за потвърждение smile
Активен
gabriella
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #238 -: август 09, 2011, 22:01:12 »

Момичета, включвам се с мнение за гримьора Стоил Ранчев, макар и малко позакъсняло. Той ме гримира на сватбата и съм страшно доволна. Грима издържа, въпреки че беше доста топло в ресторанта, а и то от толкова танци... smile Работи с качествена професионална козметика, изцяло се съобрази с моите желания, усети точно какво искам и се получи много добре. А и като човек е много приятен и предразполага. Направихме пробен грим, който ми хареса, но в деня на сватбата беше още по-хубав.
Активен
Tally
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #239 -: август 10, 2011, 14:27:52 »

Здравейте! Надявам се, че приемате нови попълнения в отбора на бъдещите булки!  Wink И ние решихме да правим сватба другата година. Искаме светъл и просторен ресторант, за сега сме се спрели на Санк Петербург и Екзотик, но още не сме ходили да ги видим. Някой ако знае условия, куверти и такси за тези ресторанти ще ми бъде от полза. Гостите ни ще  са около 130-140. Приемам всякакви мнения и съвети.
« Последна редакция: август 10, 2011, 14:43:28 от Tally » Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: