Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 25, 2025, 20:11:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част (Прочетена 174847 пъти)
animarkova
Регистриран
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
«
Отговор #180 -:
август 01, 2011, 22:10:08 »
А за видео ЗАНИ, ИЛИ ДИТ???
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #181 -:
август 01, 2011, 22:15:23 »
animarkova
, добре дошла! И ние сме в Санкт Петербург на 30.06.2012. По мое мнение сте направили чудесен избор за ресторант. За диджея, наистина и двамата са много добри. По отношение на украсата, когато отидете в Санкт Петербург, попитайте. Ще ви препоръчат човек, както направиха с нас. Много се радвам, че вече се включват бъдещи булки за 2012-та. Мислех си, че аз съм подранила с подготовката. Ще обменяме информация, а момичетата, чиито сватби са минали, ще помагат.
Активен
animarkova
Регистриран
«
Отговор #182 -:
август 01, 2011, 22:23:23 »
А какво ще кажете за този фотограф
http://www.minkomihaylov.com/
MИНКО МИХАЙЛОВ някой ползвал ли е услугите му?
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #183 -:
август 01, 2011, 22:25:53 »
Това е нашият фотограф, ще имам лични отзиви след 2 месеца
Активен
animarkova
Регистриран
«
Отговор #184 -:
август 01, 2011, 22:37:25 »
Вашата сватба кога е once_upon_a_time?
За видео кого си избрахте? Аз сега разглеждам сайтовете на фотографите и този ми хареса много М.МИХАЙЛОВ.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #185 -:
август 02, 2011, 10:43:29 »
animarkova, този фотограф и ние го бяхме харесали. В снимките му има много цвят и движение. Отказахме се, защото сватбата беше през декември, месец беден на ярки цветови контрасти. Освен това не се знаеше дали ще се правят снимки на открито, пак заради сезона. Решихме, че работите му са подходящи за по- динамични, огнени и дръзки събития, а концепцията на нашата сватба беше по- различна. За вас може да е точният човек!
Активен
once_upon_a_time
Професор
«
Отговор #186 -:
август 02, 2011, 11:22:14 »
Сватбата ни е в края на септември. Не държахме толкова много на видео, затова и не се хвърлихме на най-тиражираните и най-скъпи видеооператори. Една приятелка, бивша булка, ми препоръча нейния оператор и го наехме него. Смятам, че няма да гледаме видеото повече от 2-3 пъти и решихме да спестим малко от това перо. Естествено, разбирам, че повечето от вас не са на това мнение и затова не го коментирам особено.
Активен
Eli_P
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #187 -:
август 02, 2011, 13:42:19 »
Момичета, само да ви дам една информацийка - в Лайпциг вече правят изнесен ритуал в градината
За съжаление миналата година за нашата сватба нямаше такава екстра.Понеже живеем близо до хотела, като минавахме оттам по-миналата събота видях как бяха направили градината.Успех на всички!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #188 -:
август 02, 2011, 13:46:21 »
Ами аз ги резервирах още миналата година декември месец и ми казаха, че може в градината и ние решихме, че е по-добре от дома на младоженците или пък от церемония вътре в самия ресторант
иначе, имам притеснения относно това, че не е много голяма, но предполагам, че като са прави гостите няма да има проблем и ще се съберат. Все пак и залата в дома на младоженците не е кой знае какво като размери.
Активен
Bogi
Новак
«
Отговор #189 -:
август 02, 2011, 21:24:05 »
Здравейте момичета!Sunset,аз също съм булка 2012год и ние се спряхме на Ленинград за ресторант.И аз като теб мислех,че е рано за подготовка,но като се разходихме из ресторантите се оказа,че има вече запазени дати.Нашата дата е 12.05.2012г и утре ще ходя до църквата да попитам дали може (дано да не се падат някакви пости).Вие запазихте ли вече датата в църквата и в гражданското?
Момичета,вие като по-опитни ще помагате в подготовката за този СПЕЦИАЛЕН ДЕН!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #190 -:
август 03, 2011, 00:18:37 »
Цитат на: Bogi в август 02, 2011, 21:24:05
Здравейте момичета!Sunset,аз също съм булка 2012год и ние се спряхме на Ленинград за ресторант.И аз като теб мислех,че е рано за подготовка,но като се разходихме из ресторантите се оказа,че има вече запазени дати.Нашата дата е 12.05.2012г и утре ще ходя до църквата да попитам дали може (дано да не се падат някакви пости).Вие запазихте ли вече датата в църквата и в гражданското?
Май месец няма пости. Добре е че сте започнали от рано,но за запазване на дати е още прекалено раничко. Имам предвит за църква и дата в дома на младоженците.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #191 -:
август 03, 2011, 08:57:41 »
Цитат на: Bogi в август 02, 2011, 21:24:05
Bogi
, здравей, мила. Нашата дата е 30.06.2012. Ние сме в основния ресторант на Санкт Петербург. Ето нещата, които направихме: капарирахме ресторанта, наехме фотограф и оператор, харесахме диджей, с когото още не сме се срещнали поради липса на време напоследък. По отношение на обредния дом датите за следващата година се запазват от 01.11.2011. Мисля, че така беше, но можеш да се обадиш и да попиташ пак. Със сигурност обаче още е много рано. За църквата на нас един познат свещеник ни каза, че дните, в които не се венчава през 2012-та се знаят. Просто влез в някоя църква и попитай.
Аз много държах на фотографа и оператора. Даже фотографа си го бях избрала още преди предложението
. Поради тази причина избързахме да ги наемем. Мисля, че след като вече сте избрали дата, добре е да се ориентирате да оправите основните неща, за да сте спокойни.
«
Последна редакция: август 03, 2011, 09:00:31 от sunset
»
Активен
Detelina_85
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #192 -:
август 03, 2011, 13:00:00 »
здравейте, и аз съм за 2012 ама все още нищо не съм органицизирала...с това малкото зверче покрай мен изобщо не ми остава време..добре че сте вие малко да просвещавате - много благодаря!!! май ще трябва да започна с подготовката че то уж има време ама...като гледам другите сте започнали вече и за другата година..чак ме хваща срам, че съм несериозна..айде до скоро !
Активен
mimi84
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #193 -:
август 03, 2011, 13:13:31 »
Здравейте момичета.
Чета, че малко по-назад сте коментирали отново работата на "нaй-добрите" DJ!
На мен лично DJ Dido i DJ Miro не ми допадат не ги харесвам как работят. Според мен всичките им реклами са без никакво покритие само дето се правят на много важни и да се фръцкат вижте ни вече кои сме ние. И кои са?, нещо по-различно ли са от другите? Била съм на няколко сватби на които DJ беше прехваления DJ Miro еми нищо интересно и абсолютно едно и също. Нямам идея кое им харесвате, лъскавите дрехи и реклами ли на автомобилите ли? Имам няколко приятелки които са ги виждали и двамата на сватби и те също казват, че не са нищо кой знае какво. А пък и този другия често хвален от вас DJ -Alexi пък не съм го чувала нито съм го виждала. Очевидно повечето от младежите почнаха да стават нови звезди DJ и да се мислят за най-добрите, а всъщност има толкова други DJ, които работят реално мнооооого по-добре и са наистина професионалисти за разлика от прехвалените красавци могат да ги сложат в джоба. И все пак, ако си търсите наистина свестен DJ бих ви препоръчала DJ Ar G, човека е отличен професионалист и води весели сватби. Препоръчвам също от наблюдения и живи отзиви DJ Hristo Dj Pepо i DJ Toni!
Активен
once_upon_a_time
Професор
«
Отговор #194 -:
август 03, 2011, 13:28:00 »
mimi84, всичко е въпрос на личен вкус - ти казваш, че на теб не ти харесват, аз казвам, че за мен са най-добрите в града - няма една истина, всяка двойка младоженци е добре да се види лично с тях, да види водени от тях сватби и да вземе най-доброто за себе си решение. Нека не изпадаме в крайности, за всички има хляб под слънцето.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...