Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 06:46:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето"  (Прочетена 123260 пъти)

maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: юни 25, 2008, 11:33:28 »

Здравейте момичета май и ние се решихме blush исмятаме след около месец да започваме Wink
Само да мине сватбата че да не оплескам роклята  pleasantry
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: юни 25, 2008, 11:55:51 »

blush ами и аз съм тук, ама половинчо не знае  Girl_hide не искам в следващата година и половина да забеременявам, а той казва, че така планове не се правели, защото детето е чудо, магия и не знаем кога Господ ще реши да сме възнаградени с него..и сега само и само мир да има съм казала ок, като ти се оправи статута и дойдеш при мен, намериш си работа и почваме с бебеправенето..но май ще гледам да избягваме дните на овуто..знам, че е подло така, но и той като не ме разбира  cray

аз не искам защото ми предстоят доста пътувания и престой в друга държава където ще съм сама...вярно, че държавата ми е втората "родна" и медицинското им обслужване е перфектно, но все пак..ако ми се случи нещо няма да си го простя  nea а и по самолетите в един момент вече спират да взимат бременни, мисля след 6тия месец, но не съм го проверила и ако ми се наложи все пак да пътувам какво ще правя?!  crazy  girl_impossible
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юни 25, 2008, 12:05:04 »

Здравейте момичета май и ние се решихме blush исмятаме след около месец да започваме Wink
Само да мине сватбата че да не оплескам роклята  pleasantry

Майче,

И ние сме като вас значи, чакаме сватбата да мине и започваме.
т.е. от понеделник  yahoo
И после вечеее - Божа работа
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: юни 25, 2008, 12:07:43 »

Малее didda ми то не останало и вечи ще те пращаме при бебеправещите Bravo и дано и там не се задържяш дълго girl_wink
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юни 25, 2008, 12:10:51 »

За съжаление след като преминах през клуба на бебеправещите и този на бъдещите майки сега трябва да се запиша тук cray Казаха ми след миседа да се пазим от 3 до 6 месеца, въпреки, че след абразио много лесно се забеременявало. Аз самата след всичко, което преживяхме имам нужда малко да се отърся от случилото се, защото ми нанесе голяма травма на психиката имам чувството, че ако не го забравя може да  рефлектира по някакъв начин върху евентуална бъдеща бременност.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юни 25, 2008, 12:12:03 »

Малее didda ми то не останало и вечи ще те пращаме при бебеправещите Bravo и дано и там не се задържяш дълго girl_wink

Може пък да стане нещо и докато сме на меден месец  badgirl
Аз първоначално исках да стартираме от сепрември месец, че живот и здраве да се роди май догодина ....  Aviator
но май май няма да се сдържим до тогава Girl_hide
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юни 25, 2008, 13:00:48 »

Zahira няма да се притесняваш smile Ще видиш че всичка ще се оправи и ще ни се похвалиш скоро Wink
Моя приятелка и тя беше преминала по твоя път но след само 2 месеца бебка беше вече на път smile
Ще ти стискаме палци good
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: юни 25, 2008, 13:08:59 »

Здарвейте сладурки може ли и аз да се запиша в този клуб въпреки че май няма да се задържа в него  blushзащото смятаме още на медената седмичка да почваме с бебеправенето yahoo пък и да се успокоим след сватбата  give_rose пожелавам успех на всички и като гледа май много станахме тези които чакат да мине сватбата Girl_hide
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юни 25, 2008, 13:16:05 »

Захира, мила, болката ти е голяма, сигурна съм, но трябва да продължиш напред и да дадеш живот на едно, може и две дечица, които ще те радват, ще ти се усмихват с беззъби усмивчици и ще ти помогнат да забравиш..ако не напълно, то поне да притъпят болката ти  give_rose
моето мнение е да не го отлагаш много, една нова бременност би разсеяла тъгата ти и би ти вдъхнала нова радост  Good luck
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юни 25, 2008, 14:45:41 »

Zahira, пожелавам ти много късмет и здраве! всичко ще се оправи, ще видиш, и няма как, трябва да продължаваш напред! Дано бързичко да те изпратим от този клуб към една щастлива и здрава бременност с най-прекрасния край!
Активен
Gerilein
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: юли 07, 2008, 10:51:25 »

Здравейте и от мен. Моята сватба мина точно преди месец, но за съжаление се присъединявам към бебеизчакващите. Въпреки че аз съм готова вече да си имаме бебче, съпругът ми настоява да изчакаме и то с около 2 години, което на мен ми се струва доста sad Причините са, че все още нямаме собствен дом (живеем при родителите му). Но според мен това не е истинската причина - мисля си, че не е напълно готов ... Малко кофти се получава така, когато единия иска, а другия все още не - и двамата се чувстват неразбрани. Аз за сега съм все още търпелива, запълвам си времето с любими занимания и гледам да не мисля за това. Как се справяте вие с подобни ситуации.  girl_impossible
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юли 09, 2008, 10:26:08 »

Здравейте и от мен в това клубче!
И аз съм от тези, които чакат ама и те не знаят какво чакат. Сега чакаме сватбата да мине. Това е последното измислено оправдание. Реално погледнато и ремонти и работа и каквото и да било друго са все оправдания, а времето си лети... В един момент почвам да се притеснявам за възрастта и дали няма да окаже някакво негативно влияние върху бременноста или преди това за забременяване... huhhuh.gif
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: юли 09, 2008, 16:20:52 »

привет светли, и да не се задържаш дълго в тази темичка.. smile това с ремонтите ми е до болка познато, сватбата мина, а се плаша да не ме обхване някакъв работохолизъм.. много приятелки забавят плановете за бебе докато не "свършат този проект, онзи проект", а времето си тече.. сами ли си го правим сложно... уф  blum
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юли 10, 2008, 22:03:36 »

Ъъъ..здравейте..и аз пак се появявам тук...  blush blush blush
За това с чакането-ами сега..не можем да започнем преди октомври,защото тогава планираме да теглим кредит за жилище, после следва обзавеждане, после пък не е желателно да раждам преди другото лято, че отскоро съм във фирмата..и като се замисля, то цял график се получава!  girl_impossible girl_impossible А то така с графици май-май...  nea nea nea И не знам кога ще дойде моментът да си кажа "Хайде, дойде му времето." Вие поне знаете какво чакате...  blush
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юли 11, 2008, 09:03:53 »

Fenix , сладурка то никога не идва ред да кажеш: "Вече съм готова, искам бебе." Винаги изниква нещо, което трябва да се оправи, дали ще е жилище, работа или нещо друго. Аз си мисля, че нещата ще се наредят от самосебе си. И ние сме с едни планове, кога да започне, след кое и т. н. Но в крайна сметка - както дойде. Но и аз си оставам тук за сега.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: