Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 18, 2025, 00:45:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Майски празници и делници :)
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
45
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Майски празници и делници :) (Прочетена 186658 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Майски празници и делници :)
«
Отговор #450 -:
май 22, 2017, 14:32:16 »
Али
, ще кача, надявам се всичко с теб и бебчо да е наред, а прегледите да са просто рутинни
И аз се оглеждам за нови сандали.. Още нищо, което да искам да си позволя, не ми е попаднало на очите
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #451 -:
май 22, 2017, 16:34:44 »
Булче,
интересна схема на заплащане. При това положение би трябвало да не работи другаде и друго, за да може да се отзове веднага и да няма ограничения на дните. Ей, много е гъвкав пазарът на труда, спор няма.
Тцтц, как бързо растат децата. Гледай ти, госпожицата станала на 2 месеца. Добричка ли е?
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #452 -:
май 22, 2017, 17:02:08 »
И аз се възхитих на схемата на
Булче
, супер е стимулираща и не му трепериш всеки път като се наложи да се обадиш на жената.
Аз да попитам каква е цената на билета за концерта на Ролинг Стоунс в Барселона, защото тук супер се говори за това, че билетите са безпрецедентно скъпи, дори за тукашният стандарт. Ще имат концерт и в Цюрих и най-евтините билети, за най-лошите места са 230 евро, а най-скъпите, за ложите са 1100 евро
Купих си бегонии и карамфили, отивам да си доразкрасявам терасата, действа ми много отпускащо
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #453 -:
май 22, 2017, 17:05:32 »
Цитат на: svekarva в май 22, 2017, 16:34:44
Булче,
интересна схема на заплащане. При това положение би трябвало да не работи другаде и друго, за да може да се отзове веднага и да няма ограничения на дните. Ей, много е гъвкав пазарът на труда, спор няма.
Тцтц, как бързо растат децата. Гледай ти, госпожицата станала на 2 месеца. Добричка ли е?
Чисти по къщи и офиси та е с доста гъвкаво работно време и търпи на промяна, но има много опит с гледане на деца. Чи как няма да го измисля хахаха това ми е работата.
взаимствах го от наши ценови модели.
Момата е добре, расте като гъбка, само че нещо стачкува с кърменето и сме вкарали моя приятелка консултантка да помага че докторицата беше купила вече шишета и адаптирано
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #454 -:
май 22, 2017, 22:26:53 »
Честит Рожден Ден, Фани! Няма нищо да ти пожелавам, освен да запазиш стихията си от изминалата година още три пъти по 33 поне
Колежките инженерки и математички да го сметнат в цифри!
Аз тази седмица съм на бал и исках да си поосвежа гардероба, ама отчаях се в този мол, само едно бяло сако харесах. Всичко е толкова скъпо, но за сметка на това недоушито, смачкано, евтино на вид. И за подаръка съм в чуденка - пари в брой или някакво малко златно бижу. Момичето отива в чужбина да учи и в никакъв случай няма да са подходящи обемни подаръци. От друга страна обучението навън си е скъпо, може там да си вземе нещичко.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #455 -:
май 23, 2017, 07:23:36 »
Добро утро.Аз днес съм направо полу-запслала.Моника снощи реши да си покаже всички магарии и се държа ужасно, заспа с рев накрая и то доста късно.Не искала да спи.Да очите и едва седят отворени ама тя не ще да спи! През нощта имаше ужасна буря с много силни гръмотевици, та се събудих и заспах трудно и сега съм като бита.
Фани
, да си много здрава и щастлива!Живота е интересен и не знаеш кога, какво ще ти поднесе.Аз ти се радвам, че успяваш да минеш през него с високо вдигната глава и чувство за хумор!
Киви
, може да и вземеш малки обички с камъчета Сваровски и каквото остане-пари.Те обиците не са толкова скъпи, но са много красиви и нежни и са идеално допълнение към почти всеки тоалет.
Нас ни поканиха на рожден ден в неделя, на кръщене сме на 4.06, а на 10.06 сме в Бургас на ДРЗ.Направо фалит!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #456 -:
май 23, 2017, 07:35:10 »
Фани,
какво се замотах и не успях да ти честитя вчера... Да си жива и здрава, много засмяна, спокойна и щастлива
Киви,
при всяко положение пари е най- добрият подарък. Теб обаче винаги те свързвам с рози, та може към пликчето да има нещо символично българско, с включена розова вода, ако ще и крем за ръце да е. И копче да и направиш задължително
Когато моите заминаваха, подаръците от близките роднини включваха пътни чанти, куфари, леки вълнени завивки, несесери за път за козметика, ножички и нокторезачки, мини настолни лампи и разни други нещица, включени в списъка от университета. Хехе, тогава обаче бяха разрешени два големи куфара, пък и кампусите в Америка са предимно извън големи населени места, да не говорим за ценовия шок, който трябваше да се преживее преди 17 години. Сега вече всичко и отвсякъде можеш да поръчаш онлайн
На фона на ужасяващите новини от Манчестер, да пусна и нещо ужасяващо глупаво от нашите миски. Никой не иска акъл, обаче според мен, точно липсата му в комбинация със здрав разум е най- страшното в днешния свят
https://www.dunavmost.bg/Fun/Video/85482-miska-reshih-da-podarya-svoite-predni-gardi
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #457 -:
май 23, 2017, 08:05:33 »
Аз си мислех че вчера се майтапят с тия гърди в ФБ, ясно откъде е тръгнало
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #458 -:
май 23, 2017, 08:28:43 »
Утро!
Пак се събудих и първото, което прочетох бяха новини за Манчестър.. Пълен ужас, зала пълна с тинейджъри.. Аман вече и на концерт да не смееш да отидеш.. Ако щете ми вярвайте, въпреки че знам, колко малка е вероятността от атака в България, винаги ме е супер страх.. Особено на Котките онзи ден.. На нито едно събитие в НДК, няма проверка при влизане.. А вътре има 5000 човека, да не са много, но не са и малко.. Викам си, щом започнах и затова да се замислям, дали няма да има някакъв инцидент/атентат и тн..
Фани,
честит рожден ден! Да си жива и здрава, щастлива и нека живота ти е още по-прекрасен с всяка изминала година.
Миската направо ме втрещи.. Гледах я преди 1-2 седмици, преди да измисли тази гениална идея. Имаше някакъв конкурс Мис Плеймейт Ол старс.. И тя беше там, тази ми била последната корица на Плейбой.. Ехооо... От кога снимат такива близко до травестити.. То в Тайланд има по-красиви мъже-жени от нея! Бляк.. И е с едно самочувствие на красавица.. Сега пък поредният гениален ПР-ход.. Да си подарява старите импланти.. И я изписаха навсякъде...
Киви,
ние също сме на бал.. В петък на приятелката на братовчед ми, която е много прекрасна, но от супер богато семейство.. Дрехи за обличане имаме и ще използваме, но с подаръка съм в голямо чудене. Мисля да й вземем чарм за гривната Пандора, която братовчед ми й подари за Св. Валентин и да й дадем пари.. Тя принципно е много мила и противно на първоначалните ми очаквания е крайно не меркантилна, ама все пак искам да е нещо, което хем да й се хареса (чарм) , хем да й е от полза (парите). Въпреки, че е богата, родителите й я карат да работи през лятото, за да си спестява пари и не й дават да харчи като обезумяла, та дори и за нея ще са в +.
Хубав вторник
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #459 -:
май 23, 2017, 08:58:42 »
Здравейте
Аз пак не съм разбрала какво е станало.
Аз също мисля да вземем висулки за гривна на служебното момиче. Нейната не е Пандора, с верижка, на която се закачат.
Тя снощи за моя изненада се прибра от Белгия и в 4ч сутринта замина за Испания, така и излизало по-евтино хаха. А този месец и в Англия беше, кръстосва си континента, откакто и свършиха изпитите
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #460 -:
май 23, 2017, 09:13:47 »
Добро утро!
Как ще подариш гърди на абитюриентка???? от сега да й развалиш психиката. Ужас! То това е птеродактил безподобен...
Благодаря за пожеланията на всички! Инж. и децата ми подариха часовник и хубав букет. Ходихме да ядем на ресторант.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #461 -:
май 23, 2017, 09:29:47 »
Фани, покажи го тоз часовник да оплакнем око.
Аз пък ям попара с кисело мляко, бисквити и кокосово масло.
И чета статия за кокоса, много ми се стори интересна, не съм се сещала за повечето варианти за приложение. Мажа си устата с него и го хапвам, но дотам:
http://zdravivsekiden.com/kokosovoto-maslo-25-neveroiatni-ejednevni-upotrebi/
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #462 -:
май 23, 2017, 09:46:08 »
Добро утро!
Много дълга опашката за Барселона, ама ще качвам снимки, не мога да ви взема, самохранещите се и разхождащи се
Ужасно е това за Манчестър, сега ще има да го мисля до Септември какво ще е на този концерт. А свекърва ми още вчера казала на ММ как не ни било страх от атентат. Ама каквото е писано да стане, ще стане, не мога постоянно да се тревожа.
Тони
, да ти кажа според мен тука няма нужда въобще никой да ни прави бомби, толкова сме окаяни, че даже не им се занимава. Иначе не са рекли, не са го направили.
Мари
, ММ ги взе за около 200 евро и бяха от най-евтините, така че явно навсякъде са адски скъпи.
Честита да си, Фани! Да си все така кипяща от енергия и хъс
Аз имах едни ученички, които бяха 6-ти клас, когато ги учех, а сега са абитуриентки и ми е толкова странно. Вчера бяха дечковци, сега гаджета, пък тоалети и с тях приключва познанството на абитуриенти, вече ще са децата на познати след 12-13 години. Колко бързо минава времето.
Днес са ми дошли книгите от промоцията на Сиела и нямам търпение да ида да си ги взема. Искам и рокля да си купя, че моята лятна е вече от 5-6 години и даде каквото можа и обувки не мога да си харесам. Абе, и ние сме към фалита.
Хайде лек ден на всички
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #463 -:
май 23, 2017, 09:48:38 »
И аз гледах за 196 евро/човек
, сигурно са много скапани места, но другите не можех и да си ги помисля дори б
В промоцията на Сиела, този път не бяха пуснали както за 3-ти март супер яки книги.. Нищо не успях да харесам, че да натрупам повече от 20 лв, за да има смисъл поръчката ми..
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #464 -:
май 23, 2017, 09:53:53 »
Аз си взех Детски и домашни приказки на Братя Грим и тази за отбора по художествена гимнастика. Яд ме е, че можех да си взема и Вещерът, че разцъквам сега играта на PS, ама чак снощи се усетих. Нищо, те щели да правят сериал по нея, та дано да е сполучлив.
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...