Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 02, 2024, 23:33:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторанта - 13 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторанта - 13 част (Прочетена 176852 пъти)
BeTyna
Регистриран
Публикации: 3
Re:Украса на ресторанта - 13 част
«
Отговор #300 -:
април 13, 2014, 20:46:42 »
Здравейте, дами....нещо се излъгах и аз с този сватбен ден
....не сме планирали още конкретна дата с мъжа ми, но мислим да е края на лятото и все още разучавам пазара и ме интересува какво бихте ме посъветвали относно добър декоратор....аз съм малко по-взискателна, а пък мъжът ми мисли че е безсмислено да се харчат луди пари за това и сме в търсене на точния човек....ще чакам с нетърпение мнението ви....а пък ако изнамеря и аз нещо интересно ще споделя
Активен
Svetla_24
Сватбар
«
Отговор #301 -:
април 13, 2014, 21:18:20 »
Привет, украсата е сложена наистина, но някой ресторанти предлагат и украса, затова е по-добре да се насочите към заведение и тогава украса. При нас от ресторанта за украсата се доплаща, но видяхме предложения, избрахме си и сме доволни от резултата, поне за сега.... ще видим на сватбата
Има и друго, някои ресторанти са в определени цветове, килимите им и стените, и не винаги се връзват с декорацията.
Активен
BeTyna
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #302 -:
април 14, 2014, 13:46:53 »
О, да задължително ще съобразим украсата с интериора на ресторанта... ресторант сме си набелязали и хубавото е че интериора му е с по бежавеникави цветове и почти всичко ще се съчетае....а по скоро си търся флорист и декоратор иска ми се бутониери, букети, украса на кола и на ресторант да са от един човек за да са в тон...в момента сравнявам и цените на различни агенции събирам и мнения за тях....и ми направи впечатление, че някои фирми слагат доста голяма надценка...днес ходих до една агенция...за тази седмица ще имам още 2-3 ходения и до др. агенции....може би малко съм се побъркала, но имам навика предприеме ли се нищо по-мащабно да бъде разучено хубаво....може да се вманиачавам малко, но веднъж се жениш (е винаги можеш да повториш и потретиш мен и веднъж ми е достатъчно
)
Активен
cvetkata
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #303 -:
април 16, 2014, 17:56:05 »
BeTyna кутията Ви е пълна и немога да Ви пиша,какво стана с останалите агенции?
Активен
Svatbena_agenciq_Melodica
Ентусиаст
«
Отговор #304 -:
април 18, 2014, 07:39:58 »
Цитат на: BeTyna в април 13, 2014, 20:46:42
....не сме планирали още конкретна дата с мъжа ми, но мислим да е края на лятото и все още разучавам пазара и ме интересува какво бихте ме посъветвали относно добър декоратор....аз съм малко по-взискателна, а пък мъжът ми мисли че е безсмислено да се харчат луди пари за това и сме в търсене на точния човек....ще чакам с нетърпение мнението ви....а пък ако изнамеря и аз нещо интересно ще споделя
Краят на лятото е доста активен, така че е добре да пуснете запитване към фирмите, които набележите още сега, за да ви имат предвид. Разбира се, в повечето случаи самото запазване на датата става с капариране, но поне ако датата върви към запълване, ще Ви кажат. Моят съвет е да се обърнете към няколко сватбени агенции и фирми и да изберете най-добрата оферта за декорация.
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #305 -:
май 14, 2014, 16:41:10 »
Здравейте момичета ето ви едно нестандартно предложение за украса за кола и булчинската маса. Ръчно изработени с плетени на една кука цветя.
Активен
prikazensvqt
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #306 -:
юли 01, 2014, 07:55:23 »
Момичета, споделям моя опит: поради финансови съображения реших сама да аранжирам ресторанта в сватбения ни ден ( скромно - малко цветя, малко свещи, номера за масите...). Голяма грешка! Оказа се че по едно време аз, булката трябва с готова прическа и грим да се мотам из ресторанта и да си блъскам главата с куп дребни неща; да се примолвам на гостите да наместят падналите кошници, да изкарат чашите и разни такива дребни но важни подробности... Трябва да има поне един човек - агент е най-добре според мен, за да се заеме с тези неща. Това е вашият ден - не се затормозявайте с такива подробности
П.С сватбата ни беше с изнесен ритуал в градината на ресторанта и нямах никой, който да отговаря за подготовката. Ресторанта си приготвиха арка и платно, но трябваше да посипят рози, да се подредят аксесоарите.... а майка и свекърва се бяха покекнали на 10-см токчета и си бяха глътнали езиците от притеснение...
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #307 -:
юли 01, 2014, 08:14:07 »
Цитат на: prikazensvqt в юли 01, 2014, 07:55:23
...
Вероятно първото ти мнение във форума няма нищо общо с факта, че никнейма ти съвпада с името на една известна сватбена агенция.
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
«
Отговор #308 -:
юли 01, 2014, 08:36:32 »
Хахахаха
blackisback
На една сватба не присъстват само майките, има и приятелки, които няма толкова да са се покекнали или поне няма да са си глътнали езиците и ще вземат нещо да свършат - това е въпрос на организация!
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #309 -:
юли 01, 2014, 09:20:37 »
На сватбата на моята приятелка бяхме с още три момичета в ресторанта и си го украсихме сами. Стана приказно. Имаше номера на масите, подаръци за гостите, шарени салфетки, балони, свещници, цветя, тейбъл картички с имена, младоженска маса. Гостите бяха 130. Точно за половин час бяхме готови.
Активен
prikazensvqt
Любопитен
«
Отговор #310 -:
юли 01, 2014, 11:33:31 »
Цитат на: BeTyna в април 13, 2014, 20:46:42
аз веднага бих ти препоръчала Hristina Pelova - тя аранжира сватбата на една приятелка и страшно доволна! Агенцията им предлага всичко (нови са, но пълни с идеи и ентусиазъм!). Взимат може би най-ниските цени за града. Агенцията се казва: СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ ELEGANCE VARNA - можеш да ги провериш
Активен
prikazensvqt
Любопитен
«
Отговор #311 -:
юли 01, 2014, 11:39:22 »
Цитат на: blackisback в юли 01, 2014, 08:14:07
Вероятно първото ти мнение във форума няма нищо общо с факта, че никнейма ти съвпада с името на една известна сватбена агенция.
опааа наистина не съм особено запозната със сватбените агенции... нямам нищо общо
и май ще трябва да си сменя никнейма
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #312 -:
юли 01, 2014, 11:41:33 »
Аз препоръчва момичето, което избрах за моята сватба - Валерия Рекалова. Има си страничка във Facebook, в която има много снимки на нейни декорации. Валерия работи с бюджета, който и е даден от булката. За сега съм голословна понеже нямам още снимки от декорацията на сватбата, но специално помолих фотографът ми да снима и скоро (надявам се) ще си подкрепя твърденията и със снимков материал!
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #313 -:
юли 01, 2014, 12:58:36 »
Дами,
Не разбирам защо толкова бързате да препоръчвате тоя и оня преди да е дошъл момента на сватбата? Не е ли редно да мине сватбата и след това да препоръчвате?
Активен
prikazensvqt
Любопитен
«
Отговор #314 -:
юли 01, 2014, 13:45:21 »
Цитат на: AIVEN в юли 01, 2014, 12:58:36
Дами,
Не разбирам защо толкова бързате да препоръчвате тоя и оня преди да е дошъл момента на сватбата? Не е ли редно да мине сватбата и след това да препоръчвате?
моята сватба мина преди няколко месеца
Включих се във форума именно защото си припомних доста детайли и ми стана едно такова.... приятно! Позволявам си да препоръчвам, защото след моята сватба бях на още 2 (на мои близки приятелки, с които коментирахме естествено) и погледнах общо на 3-те тържества с техните хубави и куриозни моменти хихихх няма начин просто! Като цяло от тази мацка сме много доволни всички и ако знаех за нея по-рано щях да я наема! Отговаря и на най-ниския бюджет и създаде истинска приказка....
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...