Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 02, 2024, 23:36:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторанта - 13 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторанта - 13 част (Прочетена 176864 пъти)
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529
Re:Украса на ресторанта - 13 част
«
Отговор #285 -:
март 12, 2014, 15:06:44 »
Cat, ПЛАВАЩИТЕ СВЕЩИ ИЗГАРЯТ БЪРЗО, НО НЕ СЪМ ЗАСЯКЛА КОЛКО. ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ИЗДЪРЖАТ 7 ЧАСА, ПО-СКОРО 4 МАКСИМУМ. НО И МНОГО ОТ ГОСТИТЕ НЕ СЕ СЕТИХА ДА ГИ ЗАПАЛЯТ ОТ НАЧАЛО.
Защо не провериш в ebay?
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #286 -:
март 12, 2014, 15:36:56 »
Нашите са от този тип
и изгарят преди да сме приключили с вечерята, а това със сигурност не са 5 часа.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #287 -:
март 12, 2014, 16:00:24 »
Виж, свещите са различни. Нашите бяха тези и ги запалиха някъде 17.30, около 22 и нещо погледнах масата за уелкъма и вече имаше тук таме изгорели, т.е около 5 часа.
Щом ще има агенция, тя ще каже, според свещите, с които те украсяват.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #288 -:
март 12, 2014, 16:02:03 »
Моите също бяха от втория тип, колко свещ е, че да издържи.
Активен
glory_day
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #289 -:
март 13, 2014, 13:25:55 »
Здравейте, занимавам се с цялостна декорация и организация на сватбени тържества, като се започне от поканите за гости и се стигне до декорацията на ресторанта. Всичко, което правя е ръчна изработка. Бих се радвала да бъда полезна за вас!
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #290 -:
март 14, 2014, 20:55:54 »
Цитат на: Bride link=topic=35336.msg633051#msg633051 date=1394618579
Cat,
аз купих огледални подложки и си сложих свещите на тях. Друг вариант е и малки поставки за свещи с големината на самата свещ, продават ги по магазините за 1 лв. мисля. Успех!
Огледалните подложки от къде ги купихте и на каква цена?
Активен
Svatbena_agenciq_Melodica
Ентусиаст
«
Отговор #291 -:
март 15, 2014, 19:38:15 »
Цитат на: ona_neg в март 12, 2014, 12:21:59
Bride, орхидеите са мн красиви и нежни цветя, но колко издържат? Имаш ли снимка как бяха съчетани трите видя цветя?
Всъщност орхидеите издържат доста (дори по мои наблюдения се справят по-добре от розите за дълги събития), ако са потопени във вода или капсула за цялата сватба. Проблемът с орхидеите е, че са малко скъпи, по борсите, внесени от Холандия бели, кралски са над левче за цветче (в зависимост от самата седмица, цените варират). Има и по-евтини варианти, но с много по-малки цветчета. Затова аз гледам да ги използвам повече за булчински букети, понякога за бутониери и за акцент по букетите. Ако нямате ограничения за бюджета, естествено, може да се сложат орхидеи навсякъде, много са красиви и изискани.
Относно есенните цветя, зависи на какви цветове държите (тъй като розово и пепел от рози се съчетава добре и с много други нюанси). Общо взето, почти всички цветя могат да се поръчат две седмици предварително (ще пристигнат максимум една седмица преди сватбата, но ако се държат на цветна борса с хладилни камери (за орхидеите не са нужни камери), всичко е наред. Ние декорирахме една септемврийска сватба миналата година за "Флауърс", с подобни на вашите панделки (но тогава панделките бяха от нас) и използвахме хризантеми, гладиоли, лилиуми, фрезии (поръчахме ги, понеже бяха любимите цветя на булката), алстумерии също имаше доста, зеленина и се надявам да не изпускам нещо. Имаше и рози, но много малко.
А за декорирането с цветя, по-добре използвай фирма, защото фирмите знаят откъде да намерят евтините качествени цветя и колко ще им трябват, за да стигнат точно. Има сватбени агенции и фирми, които дават доста добри цени, просто проучи пазара
Ако попаднете на професионалисти, ще направят много красиви неща, в рамките на определения бюджет.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #292 -:
март 17, 2014, 20:43:22 »
Цитат на: Сватбена агенция Ваняя СТИЛ в март 14, 2014, 20:55:54
Огледалните подложки от къде ги купихте и на каква цена?
Аз не живея в България, намерих в магазин подобен на левчетата, за домашни потреби. Предполагам, че в Джъмбо или подобни магазини ще ги намерите.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #293 -:
март 17, 2014, 20:49:54 »
Ето цветята за колата/масата ми. Мисля, че ви подведох не съм ползвала орхидеии. Обърках ги с белите големи цветя, не съм много на Ти с цветята.
DSC_6506.JPG
(73.16 KB, 350x231 - видяно 3333 пъти.)
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #294 -:
март 26, 2014, 16:40:45 »
Момичета, моля препоръчайте ми флорист/декоратор/агенция, която се занимава с украса за София!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #295 -:
март 26, 2014, 17:20:18 »
мога да ти препоръчам Монарти, имат страница във фейса... не са големи, и работят на нормални цени, правиха сватбата на моя позната
Активен
alispeikova
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #296 -:
март 27, 2014, 23:40:29 »
Bride - със сигурност видях в Джъмбо и се намират там, където са подложките за чинии, от онези правоъгълните, ръкохватки и други такива.
Активен
Svatbena_agenciq_Melodica
Ентусиаст
«
Отговор #297 -:
април 02, 2014, 08:08:47 »
Цитат на: tinycat в март 26, 2014, 16:40:45
Момичета, моля препоръчайте ми флорист/декоратор/агенция, която се занимава с украса за София!
Най-добре се свържете с няколко агенции, пратете снимки и даже най-добре, ако имате време, се срещнете с тях и вижте какво ви предлагат. Когато говорите с тях, е добре да имате харесани снимки, които да обсъдите, за да добият представа дали става въпрос за високи или ниски аранжировки, големи или малки букети, с повече зеленина и гипсофил или с повече цветя, защото цената на цветните аранжировки може много да варира. И задължително им разгледайте портфолиото и поискайте мостри, за да сте сигурни, че снимките в интернет са техни. За съжаление, съм срещала фирми, които слагат в снимките на миналите си събития снимки от интернет, които са над възможностите им.
Иначе за конкретни фирми, не мога да говоря, понеже не знам в кой град е сватбата и защото май е против правилата на форума. За лични съобщения не знам дали има проблем
Активен
lorka88
Сватбар
«
Отговор #298 -:
април 09, 2014, 17:08:44 »
Здравейте,
аз искам да изкажа крайното си разочарование от една агенция за украса в София - казва се "Fan-art". Нашата сватба ще бъде в края на май в Несебър и бяхме уговорили да вземем под наем калъфи за столове и други артикули още преди Нова година. Приятелят ми ходи да ги види и да уговори нещата, всичко уж беше записано и уредено, а капаро не искаха тъй като било много рано..Така или иначе ние бяхме спокойни, че този въпрос е уреден и действахме по другите задачи. Преди няколко седмици обаче, решихме, че искаме да поръчаме и още неща като пътека за посрещане в ресторанта, драперия за сватбената маса и т.н. и искахме да се свържем отново с тях и да уговорим среща, на която този път да присъствам и аз, за да съм виждала и аз нещата все пак..Приятелят ми се обажда многократно като в началото отговорите бяха уклончиви, все бяха заети, през уикенда були заети, вечер нямало лампа.......все трябваше " да се чуем пак", при което накрая просто спряха да му вдигат..Тогава звъннах аз като веднага отговориха на обаждането ми, но отново не можахме да се уговорим за среща и трябваше пак да се чуваме........при следващото обаждане изненадващо се уговорихме за ден и час, но уви, среща нямаше, защото в уречения ден телефонът отново никой не го вдигаше. Все пак отидохме и на място, но нямаше никой..... а обаждане и до сега не ни беше върнато...
Не на всички им се работи явно, но аз като клиент не мога да си представя каква е причината за тази криеница, ние ги търсим, за да им направим поръчка, а те се крият все едно ни дължат пари.. Хубавото от тази история е, че това не се случи непосредствено преди сватбата, защото тогава вече щеше да е късно за каквато и да е реакция от наша страна...За щастие се обърнахме към други агенции, срещнахме се с мили и любезни техни представителки и въпроса с украсата ни вече е уреден, този път наистина. Не пожелавам на никой да попада на такива "професионалисти", които да застрашат красотата на един от най-прекрасните моменти в живота!
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #299 -:
април 09, 2014, 18:56:01 »
lorka88, разбирам те идеално. насочете се към друга агенция, и най-добре таква, която е от града, в който ще е сватбата. Момичетата в Бургаската тема ще могат да те насочат!
Аз да си споделя, че преди 17 дни учтиво напомних на две декораторки да ми пратят офертите си, и двете ми обещаха до следвашия ден да имам фоерта. Познайте дали са ми писали
Бягай надалеч от несериозни хора. Това ,че комуникацията куца е първия знак ,че трябва да си особено предпазлива.
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...