Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 23:32:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 13 част  (Прочетена 176849 пъти)

BeTyna
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #300 -: април 13, 2014, 20:46:42 »

Здравейте, дами....нещо се излъгах и аз с този сватбен ден  girl_wink ....не сме планирали още конкретна дата с мъжа ми, но мислим да е края на лятото и все още разучавам пазара и ме интересува какво бихте ме посъветвали относно добър декоратор....аз съм малко по-взискателна, а пък мъжът ми мисли че е безсмислено да се харчат луди пари за това и сме в търсене на точния човек....ще чакам с нетърпение мнението ви....а пък ако изнамеря и аз нещо интересно ще споделя  girl_wink good
Активен
Svetla_24
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #301 -: април 13, 2014, 21:18:20 »

Привет, украсата е сложена наистина, но някой ресторанти предлагат и украса, затова е по-добре да се насочите към заведение и тогава украса. При нас от ресторанта за украсата се доплаща, но видяхме предложения, избрахме си и сме доволни от резултата, поне за сега.... ще видим на сватбата  smile  Има и друго, някои ресторанти са в определени цветове, килимите им и стените, и не винаги се връзват с декорацията.
Активен
BeTyna
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #302 -: април 14, 2014, 13:46:53 »

О, да задължително ще съобразим украсата с интериора на ресторанта... ресторант сме си набелязали и хубавото е че интериора му е с по бежавеникави цветове и почти всичко ще се съчетае....а по скоро си търся флорист и декоратор иска ми се бутониери, букети, украса на кола и на ресторант да са от един човек за да са в тон...в момента сравнявам и цените на различни агенции събирам и мнения за тях....и ми направи впечатление, че някои фирми слагат доста голяма надценка...днес ходих до една агенция...за тази седмица ще имам още 2-3 ходения и до др. агенции....може би малко съм се побъркала, но имам навика предприеме ли се нищо по-мащабно да бъде разучено хубаво....може да се вманиачавам малко, но веднъж се жениш (е винаги можеш да повториш и потретиш мен и веднъж ми е достатъчно biggrinsmile girl_wink
Активен
cvetkata
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #303 -: април 16, 2014, 17:56:05 »

BeTyna кутията Ви е пълна и немога да Ви пиша,какво стана с останалите агенции?
Активен
Svatbena_agenciq_Melodica
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #304 -: април 18, 2014, 07:39:58 »

Здравейте, дами....нещо се излъгах и аз с този сватбен ден  girl_wink ....не сме планирали още конкретна дата с мъжа ми, но мислим да е края на лятото и все още разучавам пазара и ме интересува какво бихте ме посъветвали относно добър декоратор....аз съм малко по-взискателна, а пък мъжът ми мисли че е безсмислено да се харчат луди пари за това и сме в търсене на точния човек....ще чакам с нетърпение мнението ви....а пък ако изнамеря и аз нещо интересно ще споделя  girl_wink good

Краят на лятото е доста активен, така че е добре да пуснете запитване към фирмите, които набележите още сега, за да ви имат предвид. Разбира се, в повечето случаи самото запазване на датата става с капариране, но поне ако датата върви към запълване, ще Ви кажат. Моят съвет е да се обърнете към няколко сватбени агенции и фирми и да изберете най-добрата оферта за декорация.
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: май 14, 2014, 16:41:10 »

Здравейте момичета ето ви едно нестандартно предложение за украса за кола и булчинската маса. Ръчно изработени с плетени на една кука цветя.

Активен
prikazensvqt
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #306 -: юли 01, 2014, 07:55:23 »

Момичета, споделям моя опит: поради финансови съображения реших сама да аранжирам ресторанта в сватбения ни ден ( скромно - малко цветя, малко свещи, номера за масите...). Голяма грешка! Оказа се че по едно време аз, булката трябва с готова прическа и грим да се мотам из ресторанта и да си блъскам главата с куп дребни неща; да се примолвам на гостите да наместят падналите кошници, да изкарат чашите и разни такива дребни но важни подробности... Трябва да има поне един човек - агент  е най-добре според мен, за да се заеме с тези неща. Това е вашият ден - не се затормозявайте с такива подробности  shok
П.С сватбата ни беше с изнесен ритуал в градината на ресторанта и нямах никой, който да отговаря за подготовката. Ресторанта си приготвиха арка и платно, но трябваше да посипят рози, да се подредят аксесоарите.... а майка и свекърва се бяха покекнали на 10-см токчета и си бяха глътнали езиците от притеснение...  beating
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юли 01, 2014, 08:14:07 »

...

Вероятно първото ти мнение във форума няма нищо общо с факта, че никнейма ти съвпада с името на една известна сватбена агенция.
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юли 01, 2014, 08:36:32 »

Хахахаха biggrin blackisback  Wink
На една сватба не присъстват само майките, има и приятелки, които няма толкова да са се покекнали или поне няма да са си глътнали езиците и ще вземат нещо да свършат - това е въпрос на организация!
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юли 01, 2014, 09:20:37 »

На сватбата на моята приятелка бяхме с още три момичета в ресторанта и си го украсихме сами. Стана приказно. Имаше номера на масите, подаръци за гостите, шарени салфетки, балони, свещници, цветя, тейбъл картички с имена, младоженска маса. Гостите бяха 130. Точно за половин час бяхме готови.
Активен
prikazensvqt
Любопитен
*

« Отговор #310 -: юли 01, 2014, 11:33:31 »

аз веднага бих ти препоръчала Hristina Pelova - тя аранжира сватбата на една приятелка и страшно доволна! Агенцията им предлага всичко (нови са, но пълни с идеи и ентусиазъм!). Взимат може би най-ниските цени за града. Агенцията се казва: СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ ELEGANCE VARNA - можеш да ги провериш Wink
Активен
prikazensvqt
Любопитен
*

« Отговор #311 -: юли 01, 2014, 11:39:22 »

Вероятно първото ти мнение във форума няма нищо общо с факта, че никнейма ти съвпада с името на една известна сватбена агенция.

опааа наистина не съм особено запозната със сватбените агенции... нямам нищо общо  blush и май ще трябва да си сменя никнейма
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юли 01, 2014, 11:41:33 »

Аз препоръчва момичето, което избрах за моята сватба - Валерия Рекалова. Има си страничка във Facebook, в която има много снимки на нейни декорации. Валерия работи с бюджета, който и е даден от булката. За сега съм голословна понеже нямам още снимки от декорацията на сватбата, но специално помолих фотографът ми да снима и скоро (надявам се) ще си подкрепя твърденията и със снимков материал!
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #313 -: юли 01, 2014, 12:58:36 »

Дами,
Не разбирам защо толкова бързате да препоръчвате тоя и оня преди да е дошъл момента на сватбата? Не е ли редно да мине сватбата и след това да препоръчвате?
 Yes Yes Yes   crazy crazy crazy
Активен
prikazensvqt
Любопитен
*

« Отговор #314 -: юли 01, 2014, 13:45:21 »

Дами,
Не разбирам защо толкова бързате да препоръчвате тоя и оня преди да е дошъл момента на сватбата? Не е ли редно да мине сватбата и след това да препоръчвате?
 Yes Yes Yes   crazy crazy crazy
моята сватба мина преди няколко месеца  yahoo Включих се във форума именно защото си припомних доста детайли и ми стана едно такова.... приятно! Позволявам си да препоръчвам, защото след моята сватба бях на още 2 (на мои близки приятелки, с които коментирахме естествено) и погледнах общо на 3-те тържества с техните хубави и куриозни моменти хихихх няма начин просто! Като цяло от тази мацка сме много доволни всички и ако знаех за нея по-рано щях да я наема! Отговаря и на най-ниския бюджет и създаде истинска приказка.... Bravo
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: