Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 02, 2024, 23:52:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторанта - 13 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторанта - 13 част (Прочетена 176932 пъти)
iva87
Новак
Публикации: 16
Re:Украса на ресторанта - 13 част
«
Отговор #330 -:
юли 15, 2014, 21:55:36 »
Цитат на: venelinapeeva в юли 15, 2014, 21:36:22
Да се доверя ли..... (на човек които от 7 написани постове в 6 говори за декораторката......тази добра жена...!)
[/quote
Хахаха.Избора е изцяло твой.Опитах се да помогна, ако трябва доказателствени снички от сватбата ми ще кача.
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #331 -:
юли 16, 2014, 11:51:52 »
Цитат на: venelinapeeva в юли 15, 2014, 20:16:24
Бих искала да бъде украсена църквата..ресторанта...и сватбената кола. Към кого е най удачно да се обърна? Агенция..декораторка...или...?
Отиди в гугъл и напиши - сватбена агенция или украса за сватба и ще ти се покажат милиони агенции!
Може да разгледаш техните сайтове и да четеш информация,да гледаш снимки на тяхна декорация и да попиташ за цени. След това,ако си харесаш няколко си организирай срещи с тях и поговорете на живо.
Така ще си харесаш все някоя агенция.
Тук може всеки да ти каже,че е доволен от своя агент или декоратор,но ти сама трябва да си избереш и да си прецениш какво искаш и какво търсиш. Всяка агенция е различна, поне според мен!
Успех !
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #332 -:
юли 16, 2014, 12:50:32 »
Нашата беше в София с агенция беше Бо Криейшънс и специално с украсата се справи идеално, всичко беше както си го представях, че и по-хубаво.
Активен
venelinapeeva
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #333 -:
юли 16, 2014, 22:04:44 »
crazynelly
Благодаря за съвета.
Но въпроса ми не беше към коя определена агенция да се обърна. А какъв вид помощ да търся..просто исках мнение...
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #334 -:
юли 16, 2014, 23:18:16 »
Ето малко снимков материал от нашата украса
Снимките са дело на Гого Кехайов, а декорацията на Агенция Бо криейшънс.
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
«
Отговор #335 -:
юли 17, 2014, 08:12:30 »
Много нежна и романтична украса!
Също като сватбата ви
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #336 -:
юли 18, 2014, 11:51:03 »
В София вече от 1-2 години има доста добро решение за повечето младоженци по отношение на украсата на ресторанта. Някой от ресторантите, ориентирани към сватбени тържества се погрижиха да предложат на своите клиенти украса на ресторанта, в допълнение на останалите услуги. Това е вариант, който излиза доста по-евтин от това, което предлагат сватбените агенции. Според мен този подход на някой ресторанти направи така, че тази услуга е вече достъпна за доста по-голяма част от младоженците.
Ресторанти които предлагат такава услуга в допълнение, срещу скромно доплащане са,
Интерпред, Панорамата на бул. Дондуков, комплекс Св. Валентин, Акорд. От скоро чух, че и в Панорамата на Парк хотел Москва предлагат подобна услуга. Поздравления за всички тях.
Активен
Svetla_24
Сватбар
«
Отговор #337 -:
юли 22, 2014, 08:19:58 »
Да, това много облекчава булките, нашата сватба е в Suite hotel Sofia. Имаме украса по наш избор срещу не голямо заплащане. С декораторката от хотела уточнихме детайлите, предстои да видим крайния резултат.
Активен
arnavonit
Ентусиаст
Публикации: 112
«
Отговор #338 -:
август 11, 2014, 10:12:32 »
Нашата украса ще я правя аз с още няколко приятелки в деня преди сватбата. Бели калъфи дават от ресторанта, а пандели за столовете си купих от
www.aliexpress.com
излязоха ми по 70-80ст/бр 18/285см оранжева органза. След празненството ще ги продам на половин цена. Ако някой се интересува може да ми пише.
Ние цветя ще имаме само на централната маса. По другите маси съм купила прозрачни свещници, които ще напълня с подходящ цвете нпясък(фини камъчета) от Джъмбо.
От гостите не искам цветя- изрично съм им го казала и написала- вместо букети ги моля да донесат художнически материали, за да ги дарим на децата от клиниката по онколкогия и хематология, за които е програма АртОн. Мисля, че тези 5-10лв могат да бъдат похарчени много по-добре, отколкото за цветя, за които няма място и ще изхвърля след няколко дни.
Това го споделям като идея и за всички бъдещи младоженци- може наред с празненството да организирате благотворителен акт, който ще помогне на нуждаещи се. Имам познати, които събираха играчки за един детски дом.
Активен
Sisely83
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #339 -:
август 11, 2014, 14:58:19 »
Здравейте, интересувам се дали знаете за някоя агенция, която има услугата "обличане" на залата/ресторанта.
От Диаманти ми пуснаха оферта, но аз все още съм като попарена от цената-искат ми 1300лв. за да пуснат завеси по стените.
Това е залата:
http://prikachi.com/images.php?images/341/7531341X.jpg
Искам този ефект:
http://prikachi.com/images.php?images/340/7531340Q.jpg
«
Последна редакция: август 11, 2014, 15:01:12 от Sisely83
»
Активен
vstambolska
Сватбар
Публикации: 260
«
Отговор #340 -:
август 11, 2014, 15:00:07 »
Аз искам нещо такова за масите на гостите
Активен
vstambolska
Сватбар
Публикации: 260
«
Отговор #341 -:
август 11, 2014, 15:07:09 »
Sisely83 прочетох доста добри мнения за сватбена агенция Шейла! До колкото разбрах и цените им са доста по нормални, но най - добре ако желаеш изпрати им запитване за "обличане" на зала.
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #342 -:
август 11, 2014, 19:10:36 »
Цитат на: Sisely83 в август 11, 2014, 14:58:19
Здравейте, интересувам се дали знаете за някоя агенция, която има услугата "обличане" на залата/ресторанта.
От Диаманти ми пуснаха оферта, но аз все още съм като попарена от цената-искат ми 1300лв. за да пуснат завеси по стените.
Това е залата:
Искам този ефект:
Здравейте, преди всичко е важно какъв метраж са стените и си изчислява. Трудоемко е , екипа се ангажира два дни.
Активен
Rusokoska_666
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #343 -:
август 12, 2014, 18:21:05 »
Цитат на: AIVEN в юли 18, 2014, 11:51:03
В София вече от 1-2 години има доста добро решение за повечето младоженци по отношение на украсата на ресторанта. Някой от ресторантите, ориентирани към сватбени тържества се погрижиха да предложат на своите клиенти украса на ресторанта, в допълнение на останалите услуги. Това е вариант, който излиза доста по-евтин от това, което предлагат сватбените агенции. Според мен този подход на някой ресторанти направи така, че тази услуга е вече достъпна за доста по-голяма част от младоженците.
Ресторанти които предлагат такава услуга в допълнение, срещу скромно доплащане са,
Интерпред, Панорамата на бул. Дондуков, комплекс Св. Валентин, Акорд. От скоро чух, че и в Панорамата на Парк хотел Москва предлагат подобна услуга. Поздравления за всички тях.
В някой ресторанти се заплаща украсата, а на нашата сватба в Монтесито украсата беше БЕЗПЛАТНА, комплимент към нас, заедно с още други изненади
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #344 -:
август 13, 2014, 19:18:33 »
Цитат на: Rusokoska_666 в август 12, 2014, 18:21:05
В някой ресторанти се заплаща украсата, а на нашата сватба в Монтесито украсата беше БЕЗПЛАТНА, комплимент към нас, заедно с още други изненади
Rusokoska Може ли да качиш някоя снимка на вашата украса. Любопитно ми е, какво предлагат безплатно като украса.
Цитат на: Sisely83 в август 11, 2014, 14:58:19
Това е залата:
Искам този ефект:
Sisely83 Мисля че за тия пари може само да се радваш ако стане същото като на снимката. Това са доста материали, ефекти и труда на няколко човека. Като сложиш и разходите... Цената е доста добра.
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...