Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 01:33:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 13 част  (Прочетена 176965 пъти)

Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
**
Публикации: 147

www.vanya-style.com

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юни 25, 2013, 14:04:41 »

Здравейте!

Ресторантът е Резиденция "Старият град" (Пловдив).
http://plovdivresidence.com/?page_id=2
Бордото е по-скоро елемент, а златистото и екрюто са по стените и тавана. Покривките и калъфите ще са бели.

Може би е по-удачно да избера само бордо и екрю, а златистото така или иначе си го има:)
Здравейте Melinia,
Вариантите са няколко - подсилено бордо с екрю, златно върху белите покривки и белите калъфи, а бордо с лек елемент върху салфетките и акцент в цветятя по масите - ще е доста стилно. Хубав ресторант сте си избрали - Поздравления.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #46 -: юни 30, 2013, 20:55:21 »

Ето един сайт от мен:
http://www.art.satto.org/krasivi-idei-za-dekoraciq-na-masa/
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юли 02, 2013, 16:09:03 »

И аз да се запиша в тази тема и ще я следя с голям интерес. Нашият ресторант където ще бъде сватбата е на открито с басейн. На мъжа ми братовчедка му има агенция и ще ни помогне с украсата. Относно украсата според вас за бюджет за живи цветя колко бихте дали? Казаха ни че около 300лв. може да стане много хубава украса, като цветята ще се купят от борсата направо. Цвета на сватбата ни ще е в лилаво, няма кой знае какъв избор на цветя в лилаво и август месец, но все ще има нещо. Още нямам идеи какво точно да бъде, но ще следя темата и снимките които поствате  smile
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #48 -: юли 02, 2013, 21:27:31 »

Татяна, моята ще е в праскова и цветята ще са бели. Аз не знам какви цветя има началото на септември бели. Само знам, че букета ми ще е бели рози smile И аз не знам колко да дам за цветя, 300лв ми се струва много, но може и да не са, не съм мн в час с цените на цветя.
Активен
Ентусиаст
**

www.vanya-style.com

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юли 02, 2013, 21:53:19 »

Татяна - впредвид цената 300 лв за цялата визия в естествени цветя е реална цена. Август месец, септември са месеци на евтини цветя - има българска еустома, хризантема, розата ,астромерия,  лилиума също. Тук зависи колко аранжировки ще има и за къде? Колко маси за гости, включва ли булчински букет, бутониери, украса за младоженска маса, украса цветя за колата, стойки ще има ли и цветя на тях? Дай насока къде ще са естествените аранжировки?
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юли 03, 2013, 08:51:36 »

Все още нямам представа нито за масите колко ще са, нито какво е точно разположението на ресторанта. Като се прибера ще се срещна с управителя на ресторанта и ще се уточнят тези неща. Мисля, че букета, украсата на колата, бутониерата на мъжа ми ще са включени в тези пари. За стойки за цветята не знам дали ще има. Това ще се уточни като видим мястото лично. Благодаря и за изброените цветя. Както споменах ще се вземат от борсата от София и ще дойдат до Русе. Мисля, че е по-добре да се вземат от там отколкото аз да си ги търся сама.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юли 03, 2013, 16:16:28 »

идея за украса с вестникарски пеперудки или други изрязани нешица от вестници:
Активен
Melinia
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #52 -: юли 09, 2013, 08:40:02 »

Здравейте Melinia,
Вариантите са няколко - подсилено бордо с екрю, златно върху белите покривки и белите калъфи, а бордо с лек елемент върху салфетките и акцент в цветятя по масите - ще е доста стилно. Хубав ресторант сте си избрали - Поздравления.

Ваня здравейте,

Решихме цветовете на сватбата да са екрю с лек елемент на бордо. За съжаление не си намерих рокля в екрю, а по-скоро в слонова кост. Калъфите на столовете в ресторанта също са бели. Смятам да сложим златни или бордо панделки на столовете. Дали не става противоречие между цветовете при положение, че има и бяло и екрю? И какъв ли би трябвало да ми е букетът?

Благодаря предварително!
Активен
Ентусиаст
**

www.vanya-style.com

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юли 09, 2013, 10:01:21 »

Ваня здравейте,

Решихме цветовете на сватбата да са екрю с лек елемент на бордо. За съжаление не си намерих рокля в екрю, а по-скоро в слонова кост. Калъфите на столовете в ресторанта също са бели. Смятам да сложим златни или бордо панделки на столовете. Дали не става противоречие между цветовете при положение, че има и бяло и екрю? И какъв ли би трябвало да ми е букетът?

Благодаря предварително!
Здравей Мел,
Прекрасна комбинация - екрю с бордо. Бях в Петър 1 преди няколко дни, залата беше подредена стандартно през деня, бяха сложили бордо карета и ако съм искренна - доста добре стоеше на покривката и белия стол. Екрюто и слоновата кост са близки цветово с леки различия на цвета.Когато се направи украсата и подреди всичко, това различие няма и да се забележи. Букета може да бъде с екрю и бордо. Вносните рози, бялото не е медицинско бsло, а екрю. Ще се опитам да прикача една снимка на букет - с екрю и бордо, ако не се получи, може да погледнеш в профила ми. Всичко ще е прекрасно, понякога детайлите притесняват, но определено няма място за притеснения.
Активен
Callisto
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юли 16, 2013, 10:27:36 »

Здравейте момичета,
някоя от вас дали има информация за цени на слънчогледите за началото на септември?
Активен
bubito
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #55 -: юли 16, 2013, 10:48:50 »

Момичета от каде във Варна да си купя вази които да са интересни, но да не са скъпи че ми трябват 10-тина за масите в ресторанта
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юли 16, 2013, 12:21:54 »

Цитат на: Bride  link=topic=35336.msg607641#msg607641 date=1372793251
Татяна, моята ще е в праскова и цветята ще са бели. Аз не знам какви цветя има началото на септември бели. Само знам, че букета ми ще е бели рози smile И аз не знам колко да дам за цветя, 300лв ми се струва много, но може и да не са, не съм мн в час с цените на цветя.
И моята украса ще е в праскова + млечно зелено за разкош.Ти спряла ли си се вече на украа. Моя сватба е началото на септември и не съм гледала още за цветя. Мисля си за рози в бяло и праскова, но ме е страх дали ще стане, защото като каза цвят праскова ми предлагат- оранжеди, розови, кремати, но не и точния цвят. Явно всеки ралично вижда този цвят  cray
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #57 -: юли 16, 2013, 18:55:13 »

beberona, и аз си мисля за рози но от тези големите май трендафили им викат.  Май най- добре ще е в бяло да са, а може и да се оцветят със спрей но не съм питала цветарката. На теб цветя с бяло и зелено мн ще си ходи. А прасковеното да е по самата маса- салфетки,  покривки или парче по средата на масата table runner на български нз как е. Аз ще имам такова и салфетки. цветятя може и да са бели. Не знам тези трендафили дали не са скъпи :-(
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юли 17, 2013, 11:41:41 »

Цитат на: Bride  link=topic=35336.msg610035#msg610035 date=1373993713
beberona, и аз си мисля за рози но от тези големите май трендафили им викат.  Май най- добре ще е в бяло да са, а може и да се оцветят със спрей но не съм питала цветарката. На теб цветя с бяло и зелено мн ще си ходи. А прасковеното да е по самата маса- салфетки,  покривки или парче по средата на масата table runner на български нз как е. Аз ще имам такова и салфетки. цветятя може и да са бели. Не знам тези трендафили дали не са скъпи :-(
И аз нямам още никаква идея за тези цветя. Мисля скоро да отида да говоря с цветарката и дано ми даде някакав съвет. Мислих и към розите да има някакеи други цветя... но съм толкова на "Вие" с имената на цветята blush, че незнам как ще обясня на момичето какво искам  blush
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #59 -: юли 17, 2013, 14:32:09 »

И аз съм на вие  :-(
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: