Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 01, 2025, 22:00:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 13 част  (Прочетена 181500 пъти)

Aila
Ентусиаст
**
Публикации: 104

IBCLC

« Отговор #240 -: януари 31, 2014, 14:09:32 »

Lorenna много ти благодаря за коментара и снимките  smile
Активен
futuremissis
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #241 -: януари 31, 2014, 18:51:34 »

Здравейте, нашата сватба е през май месец, но бюджета за украсата е ограничен , а искам красив сватбен ден  и за сега съм се спряла донякъде на варианта само агенция да украси, но първо искам мнение и съвети от Вас smile
Активен
kareliaa
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #242 -: януари 31, 2014, 21:57:28 »

Здравейте ?
Не успях да намеря друга такава тема, така че се извинявам предварително ако съществува друга такава.
Искам да Ви попитам за идеи за цветя и тяхната  аранжировка в основен цвят - червено? Ако може да ми предложите нещо интересно и оригинално, освен класическите червени рози ще съм Ви много благодарна.
Активен
Maria_Je
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #243 -: февруари 03, 2014, 19:58:37 »

Здравейте ?
Не успях да намеря друга такава тема, така че се извинявам предварително ако съществува друга такава.
Искам да Ви попитам за идеи за цветя и тяхната  аранжировка в основен цвят - червено? Ако може да ми предложите нещо интересно и оригинално, освен класическите червени рози ще съм Ви много благодарна.

Ето: http://mostweddingflowerideas.com/wedding-flower-arrangements-red.html
       http://www.brides.com/wedding-flowers/2000000001380540
       http://bridalcookie.com/weddingtobe/valentine-wedding-red-wedding-bouquet-ideas-for-the-bride/
       http://tulipsandtoadstoolsfloral.com/blog/
Активен
Ice_Princess
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: февруари 04, 2014, 02:58:57 »

Здравейте,

Моята сватба ще бъде през септември /всички казват, че има време до тогава, но едната от агенциите вече имаше 2 сватби на нашата дата!/. Вече съм си избрала агенция, от която съм много доволна, но отне известно време.
Нещата протекоха горе-долу така: направих си лист от нещата, които си мислех, че искам на сватбата и ги пуснах за ценова оферта на 20 агенции! От тях ми отговориха 17, само 10 от тях за по-малко от 7 дни. Наложи се да сравнявам цени на ябълки с цени на круши, но накрая идеята се избистри, цените си заприличаха и накрая подписахме договор с любимката ми и платихме 50% капаро.
Таааа украсата ще бъде следната:
Маси за гости - ще бъдат за 12 човека, покривки в екрю, по 2 букета на маса с прасковени рози, бели и жълти хризантеми и някакви мини гербери в оранжево, няма да имаме тийшлайфери, но ще има разпръснати перлички в оранжево, охра и кафяво, ще има по 3 чашки-свещници, пълни с вода и с розови листенца и свещичка в тях
ВИП маса - покривка в екрю, драперия в оранжевата гама, 2-3 големи бели свещи с панделка и живо цветенце, аранжировка от естествени цветя /която ще ползваме и като ураса за кола - докато ние сме в църквата, агентката ще я сложи на масата/ и отново перлички
Столовете ще бъдат в екрю с оранжева панделка, а целият ресторант /който е на 2 етажа и има прекрасно мраморно стълбище/ ще бъде във воали и цветя.

Решихме да няма балони, защото става много претрупано, и да махнем тийшлайферите, за да се виждат перличките. Безалкохолните също няма да бъдат на масата, за да не се засенчи украсата.

Надявам се да бъде толкова красиво, колкото си го представям и стискам палци всичко да мине по ноти. smile
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: февруари 04, 2014, 09:11:25 »

Ice_Princess, не знам да ли си го представих добре, но ми се струва,че  цветовете твоята сватба доста се доближават до тези, които бяха на моята, както и общото внушение. Можеш да разгледаш снимки от моя албум, може нещо да ти допадне като идея. По въпроса с това да се вижда украсата въпреки бутилките, мисля че в моята украса има разрешение точно на този проблем. Аз също държах да се вижда украсата, но исках и на гостите да им е комфортно за времето от настаняването им в ресторанта до нашето влизане, т.е безалкохолно, алкохол, салати и каквото друго беше предвидено да е сервирано и мисля, че се получи добре и всички бяха доволни.
Успех в подготовката! give_rose
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: февруари 04, 2014, 11:29:08 »

Здравейте, нашата сватба е през май месец, но бюджета за украсата е ограничен , а искам красив сватбен ден  и за сега съм се спряла донякъде на варианта само агенция да украси, но първо искам мнение и съвети от Вас smile
Аз също ангажирах агенция само за украса.
Първо прегледах в гугъл какви има. Писах с няколко от тях. Имаше разлика в цените определено. Но аз търсех и човека, с който ще работя да ми допада. Видях се с трима. Двама от тях излезнаха некоректни тъй като ми казаха,че ще ме потърсят пак с по-точна оферта като за мен,но не го направиха - странна работа.
Накрая остана Дени от "Вълшебниците". Добре се разбираме.  good Мисля че така става,че всеки  сам накрая може да определи при кого иска да бъде. И това важи и за фотографи и  дж-ей и агенции и т.н.  tease
Аз също съм с горе-долу ограничен бюджет за украса,но съм сигурна че с нея ще направим така,че дори не с толкова голям бюджет  украсата за сватбата да е вълшебна!  heart
« Последна редакция: февруари 04, 2014, 11:31:22 от crazynelly » Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: февруари 04, 2014, 15:01:55 »

Aila, и нашите цветове са синьо и розово. Не сме напреднали много с организацията, защото се наложи да отложим сватбата, но съм събрала много идеи.

* Pink-and-Blue-Americana-Inspired-Table-Decor-2-300x449.jpg (68.28 KB, 210x314 - видяно 4194 пъти.)
Активен
artemida777
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: февруари 04, 2014, 15:03:25 »

и още една smile

* Pink-and-blue-wedding-inspiration-board.jpg (28.01 KB, 336x420 - видяно 4159 пъти.)
Активен
artemida777
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: февруари 04, 2014, 15:05:09 »

И последно засега

* XQARO70A_medium.jpg (43.53 KB, 253x448 - видяно 312 пъти.)
Активен
Aila
Ентусиаст
**
Публикации: 104

IBCLC

« Отговор #250 -: февруари 04, 2014, 15:44:14 »

artemida777 много благодаря за снимките  smile
Може ли да те помоля, ако не те притеснява и не ти е проблем да ми изпратиш на пощата снимки или линкове към подобна украса, защото явно аз не се справям с търсенето  smile Поща [email protected]
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: февруари 04, 2014, 16:00:11 »

Offtopic Alia ако искаш такива силни цветове опитаи да напишеш ' turquoise and fuchsia wedding ' в google images или teal или Hot pink
« Последна редакция: февруари 04, 2014, 16:07:52 от госпожица » Активен
formite
Професор
Публикации: 341

« Отговор #252 -: февруари 04, 2014, 19:21:27 »

Май без рози не може  Wink
Активен
kaia
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #253 -: февруари 05, 2014, 12:55:03 »

Аз за украсата по масите си мисля да имам червени лилиуми и бели кали и оттук ми идва питането... Септември месесец дали има кали? Търсих из интернет, но пишеше, че има зимата и пролетта или нещо от сорта...малко се притесних...
Активен
Ice_Princess
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: февруари 05, 2014, 17:25:21 »

Аз за украсата по масите си мисля да имам червени лилиуми и бели кали и оттук ми идва питането... Септември месесец дали има кали? Търсих из интернет, но пишеше, че има зимата и пролетта или нещо от сорта...малко се притесних...
Всичко има, не се притеснявай. Моята сватба също е през септември и агентката ми предложи калии, но на мен не ми харесват. Все пак, като тръгнат да се купуват цветя понякога се случва нещо да липсва /например, миналата година за сватба през септември не могла да намери никъде божури/, но тогава просто се прегрупирате и се насочвате към други цветя. Агентката искаше да ѝ дам 10-ина цветя, от които да избира, ако се наложи, както и поне 4-5 цвята, в които да може да бъдат.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: