Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 07:30:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кино Седмица - 18.02 - 24.02  (Прочетена 53879 пъти)

casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #45 -: февруари 19, 2013, 13:25:30 »

Да, точно това smile На първата снимка не се вижда, че срещу печката има нещо и после ми беше по-трудно да ги "наместя" tease Страхотна е good  И това, че печката и хладилника са "скрити" от общата част страшно много ми хареса Girl_hide
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #46 -: февруари 19, 2013, 14:03:54 »

casky , по- горе същото съм казала за алеята на славата. Аз в ЛА ходих да си видя сина, че тогава бягаше от войниклък и не се беше връщал 2 години. Пък ние, българските майки, като отидем при децата си в чужбина, не ходим на екскурзия, а да им готвим и чистим Wink. Синът беше на работа и едва намери време да ме заведе до по- интересните места. На мен рейсовете ми се движеха много бързо и ме беше страх, че ще си изпусна спирката /те не спират на всяка спирка, трябва да сигнализираш предварително/, та започнах да предприемам самостоятелни разходки почти към края на престоя. Хълмът с надписа и мен не ме впечатли, дори не можах да видя обсерваторията, че беше в ремонт. Научих се да ходя сама /с карта/ до Родео драйв и до музея Гети, до плажната ивица /там, където "спасителите на плажа" карат ролери и където се продава дрога Wink. Има много красиви кътчета...С приятелско семейство ходих до Малибу, там са вилите на звездите, но никого не видях blum. Със сина успяхме да идем до Гранд Каньон /това си заслужава/, Лас Вегас и в Сан Франциско. Е, сърцето ми остана в Сан Франциско, това се казва красота...На алеята на славата снимката ми е на звездата на Годзила 2  Wink, тя най- ми подхожда, имам и една със звездата на Никол Кидман. И на мен ми са много мили спомени. Сега, като гледам филми, направо подскачам от радост, че съм била там. Хихихи, да кажа, че снахата /тогава не ми беше снаха/си беше в България на почивка diablo
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: февруари 19, 2013, 14:09:07 »

Аз пък съм в чуденка какво отоплително тяло да сложим в банята scratch one-s head Тъй като в момента имаме майстори и след усвояването вече сме ние на ход и първо ще са банята, както и другите места, където ще трябват плочки /второто мокро помещение, коридора и кухненската част/. И тъй като в банята няма да се слага душ кабина, нито плъзгащи истории, а просто една стъклена преграда, която ще отделя душа /мястото за къпане/ от останалата баня, трябва да се вземе нещо, което наистина да стопля.
Вие имате ли отоплителен уред в банята?
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: февруари 19, 2013, 14:12:04 »

Минавам на бързо, че имам да уча, преди мъжът да се прибере  blum
Първо да споделя, че цитонамазката ми е супер, не съм имала съмнения, но поне съм доволна че минах профилкатичния  good
Мулан, добре дошла!
мирелка, мн. хубави сте двамцата - не бях те виждала  Bravo поканата е супер  smile smile
(ние вероятно септември сме на сватба на малката ми сестра, но в тесен кръг, тя така иска, не поради друга причина)
Все забравям нещо да напиша, ама така е, като напоследък съм затрупана със задачки  girl_impossible
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #49 -: февруари 19, 2013, 14:15:01 »

Оф като те чета такива спомени ми навяваш...така искам пак cray
Плажната ивица на LA е точно Ню порт, там е квартала на богатите blum Ей това си заслужава да се види heart Това верно е като по филмите, огромни плажни ивици, къщурките на спасителите, всичко си е същото heart
Другото, което може да се види е Дисниленд - първия в света е този в LA.

Дано всеки, които има желание посети това място някой ден heart И аз да се върна пак biggrin – имам много познати там и все ме питат, ама откъде 5 бона за билети cray (Даже малкия като се роди казаха, че му пазят безплатни билети за парка, в който работех blum ...дано някога ги ползва heart )

Аз се снимах с Том Джонс - любимия певец на татко heart То и само заради него се снимах де, после му показвах снимките heart
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 19, 2013, 14:18:46 »

Муунче нашата баня е вътрешна т.е. граничи все със стаи. Понеже родителите ни имат подобни апартаменти и нямат отоплителни уреди, ние също не сложихме. Но да ти кажа аз като влезна и пусна душа и вече е топло и не се налага. Имаме изведен един контакт в мокрото помещение, та да може да сгряваме за бебо, преди да го къпем, но в самата баня няма нищо.
Какъв бюджет сте си определили за банята, ако не е тайна?
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #51 -: февруари 19, 2013, 14:21:19 »

И ние нямаме нищо, но пък си зависи колко е голяма банята blush
Бяхме си взели една печка за баня (не знам точно как се казват) - те между другото не са скъпи, но така и не я сложихме...
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: февруари 19, 2013, 14:29:26 »

Пънк, много яка кухня, смело решение, обичам нестандартно обзавеждане и проекти.
муунче ,  печките за баня не са скъпи, а е по -добро от скапаната топлофикация. smile
Активен
svekarva

« Отговор #53 -: февруари 19, 2013, 14:34:31 »

За бани, в които ще се къпят деца и стари хора, препоръчително слагайте печки. При нас е изнесена връзка над лампата на огледалото /шкафчето/ над мивката. С два реотана е и стопля много бързо.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: февруари 19, 2013, 15:04:45 »

Аз съм много зиморничава и без отопление е абсурд! Още повече, че там, където ще правим банята /защото по проект не е там/, се пада изцяло външна /нали усвояваме малка част от терасата, няма как и да не е външна/, още повече, че се пада север /единствената северна страна/. Мисля, че изтъкнах достатъчно много доводи в полза на отоплението Wink Тези печки, за които говорите, ги знам - в момента имаме такава в сегашната баня, но не искам такава в новата nea Най са ми на сърце лирите, обаче са цифра angry

Какъв бюджет сте си определили за банята, ако не е тайна?

Ами, пънки, какво да ти кажа ... трудът е доста скъп във Варна - искат около 20лв. на квадрат ... не знам как е в другите градове, споделете Ох, то мен ако ме питаш, харесвам все най-скъпите неща - талант! blush Влизаме в магазин и аз веднага се захласвам по нещо - отивам и като му видя цената .... все е във високия ценови клас! biggrin С мъжа ми все се шегуваме, че имам набито око за най-скъпото навсякъде, където отидем Xixixi Иначе банята ще излезе около 5 квадрата /за мое съжаление, защото исках да я направим по-голяма, но ... /. Ако се спрем на 3 хилядарки ще е добре biggrin Не, че ще си купим най-скъпите неща, които все ми се набиват в очите, но и двамата сме на мнение, че с банята компромис няма да се прави, защото както се казва един път се прави smile
Еми, такова животно като топлофикация във Варна почти никъде не вирее, особено пък в района, в който ще се местим blum
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #55 -: февруари 19, 2013, 15:10:35 »

Момичета благодаря ви за топлото посрещане  Flower
Относно банята,аз мога да кажа ,че нашата е отделена по същия начин само със стъклен параван и не се отоплява с нищо.До сега никога не съм усещала да ми е студено като влизам вътре,но го има и факторът,че  е вътрешна и може би затова температурата е винаги близка до тази в другите стаи.
Аз пък съм направила огромна грешка,която не бих повторила вече  blush Купихме евтин вентилатор за баня и то по моя инициатива/ама така е като съм твърдоглава/.Първо,че няма клапа и някой като готви ,у нас започва да мирише я на лук,я на нещо друго nea и второ ,че не е много мощен и сега не мога да се отърва от този гаден мухъл  GROAN Единствено ме крепи мисълта ,че към втората половина на тази година ще сме си в наше жилище и такива подробности ще бъдат стриктно обмислени smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #56 -: февруари 19, 2013, 15:17:07 »

Мунче фаянс винаги е било от най-скъпия труд, ама и там има доста големи некадърници, така че по-добре малко повече. Аз съм строително чадо и общо взето от малка само строежи, проекти и теракоти са ми в главата biggrin Аз както теракот не слагам и никой покрай мен не се е занимавал с това, само от това, което съм видяла покрай баща ми (беше строителен техник) мога да ти кажа как е сложен...има големи бисери...
Наистина се прави веднъж и дано не се налага да се преправя, че и това е много важно...да се измисли точно и ако недай си боже се спука нещо, да не се свалят всички плочки angry Мисля, че ще ви стигнах тези парички girl_wink И един съвет - гледайте хубаво къде са ви тръбите smile Даже ако искате си ги начертайте, че да не ги забравите... После една дупка да пробиеш за нещо, може на тях да попаднеш. Като една приятелка наскоро си поставя сапунерката с фенерче, защото всеки момент можеше да шурне водата - не знаеха от къде да я чакат biggrin

Но наистина има страхотни неща и аз като теб все се зазяпвам в най-скъпото girl_impossible Той и мъжа е същия, ама аз като майка веднага хващам недостатъците на някой, избрани от него, защото веднага ми изскача в главата малката ни хала в банята tease

А вие какъв цвят искате Girl_hide
« Последна редакция: февруари 19, 2013, 15:24:25 от casky » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: февруари 19, 2013, 15:18:54 »

Муунче много скъп труда във Варна. На нас ни взеха 14 лв на квадрат.
Много зависи какви плоки си харесате! При нас плочките бяха среден клас/въпреки, че съм много доволна. Ще щракна някоя снимка като ходим другия път да ви покажа. Ние се спряхме на плочки на КАИ. Вие към кави сте се насочили? Мисля, че 3000 лв е добър бюджет, ако се примирите със среден клас неща ще се вместите!
Активен
svekarva

« Отговор #58 -: февруари 19, 2013, 15:26:36 »

punk_girl123, чак сега забелязах, че шкафовете са повдигнати на крачета. Има ли причина да ги направите така? Пералнята къде ще ви е? Едно време строяха апартаментите с помещение пред банята, при вас така ли е?
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #59 -: февруари 19, 2013, 15:35:01 »

Ето ме и мен  blum
Пънк много хубав проект сте си направили. Поне изглежда много практична.
Цвети и аз се надявам скоро да качиш една твоя снимчица. smile
Мариелка много хубави и стилни са поканите  Bravo Много ми харесаха smile
Тук цял ден е едно хубаво и слънчево време, а аз легнах и заспах  blush . Дано и утре е хубаво времето .
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: