Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 17:59:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Кино Седмица - 18.02 - 24.02
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
16
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Кино Седмица - 18.02 - 24.02 (Прочетена 53963 пъти)
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
Re:Кино Седмица - 18.02 - 24.02
«
Отговор #165 -:
февруари 22, 2013, 10:33:03 »
Добро утро!
Нареждам се и аз в клуба на заспалите
Но аз честно казано не помня от кога не съм спала непробудно цялата нощ и без да сънувам гадости и кошмари
носът не спира да ме тормози ... сега съм в търсене на един спрей, който се оказа, че вече ясно не го внасят и явно ще трябва да преобърна цяла Варна, за да намеря един евентуално... Скапана съм от умора, искам вече промяна и затова ще последвам съветите от цитата на деня, който
Еми
постна
Радвам се, че е петък, че най-после да свърши тази тежка и мъчителна седмица! Така започна, по всичко личи, че така и ще завърши. И в тон с настроението ми навън вали .. и в мен вали .................................................
Извинявам се за мрачното настроение, което навях
---------------
Мариелка
, и на мен ми стана много интересно за обувките
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #166 -:
февруари 22, 2013, 10:38:37 »
Мунче, кажи спрея, ако мога да помогна, да го пратя или намеря.
Ягодка, добър ден и добре дошла
«
Последна редакция: февруари 22, 2013, 10:40:41 от emmmmmy
»
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #167 -:
февруари 22, 2013, 11:19:43 »
Добро утро - все още
Вие от рано доста се изписали
Гери
, моя преди ме будеше всяка сутрин в 7, иначе през нощта си спеше
Езра
, още от вчера чета за тези пари (даже не знам, че ги дават и при какви условия), ама вече се реших да си кажа мнението
Изобщо не се занимавай, да си говорят
Устите на хората на можеш да ги затвориш, нито злобата да спреш, ама по-добре на хората в устата, отколкото в краката
Иначе то е ясно, че завиждат, защото не могат да имат нещо, което вие имате и се чудят какво да изтърсят, за да "уравновесят" положението
Мариелка
чакаме обувките
Ягодка
е киви
Предполагам, че не е тайна, защото може да се види назад, за по-сигурно
Нали Ягодка, не се сърдиш
Добро утро и на теб
«
Последна редакция: февруари 22, 2013, 11:21:28 от casky
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #168 -:
февруари 22, 2013, 11:40:17 »
Хихи,
casky
, и аз я "прислушах" ягодка, ама докато си намеря този аватар, ти ме изпревари да я разгласиш.
. Щях да се хваля, че съм я отнесла за украса
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #169 -:
февруари 22, 2013, 11:47:57 »
Ами аз съм много наблюдателна и отделно много помня
И още като влязох в темата
Ягодка
ми цъфна отпред, а помня че
kiwi
беше отворила темата и така
Дано не се сърди, но ме мисля, че е тайна като може да се види
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #170 -:
февруари 22, 2013, 12:45:42 »
Добър ви ден и от мен
Езра
не им се нервирай на тия патки твоите колежки, а те знаят ли , че ако не завършиш трябва да ги върнеш тези пари...да не говорим пак какви условия трябва да покриеш за да ги вземеш, хайде кажи им да се позаинтересуват малко и тогава да говорят, ако не както казва моята шефка "Да си намери някой да й го .....и ще се оправи".
Свекърва
много готино аватарче
.
Гери и Цвети
аз пък изобщо не се будя през нощта нито от ритане , нито за WC, ама за сметка на това се събуждам с болежки. Да се оплача днес се събудих с болки в ръцете, кръста и гърлото, до края на деня кой знае до къде ще стигна
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #171 -:
февруари 22, 2013, 13:03:50 »
Хахаха, Еме
Тая седмица като ние тръгнало на заместители на думи с точки, реших да се пробвам да ти заместя точките с глагол ...
Моето предложение е "постави", дори се римува
Идея си нямам как е репликата в оригинал
Цитат на: emetoem в февруари 22, 2013, 12:45:42
.... както казва моята шефка "Да си намери някой да й го .....и ще се оправи".
.........
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #172 -:
февруари 22, 2013, 13:11:33 »
Добър ден и от мен и честит петък
Аз днес също много трудно се измъкнах от топлото легълце и от сутринта ми е доста криво
Имахме планове с една приятелка да отидем малко да се разходим на въздух в Морската,а то...едно ,че е мрачно и студено и второ ,че вали
Тази зима ми се стори мнооого дълга и имам чувството ,че няма край.
Езра
аз уча последна година Електроснабдяване и Електрообзавеждане
Повечето хора като чуят и веднага последва едно "Ама това не е ли мъжка специалност?",та и аз да си кажа ,че не е чак толкова мъжка ,защото е свързана с проектирането на инсталацията на сгради и всичко си се прави на компютър
В началото като ме приеха ,цялата информация ми се струваше доста трудна,ама някак си нещата с ученето просто ми се получаваха
Сега като се замисля,май не съм усетила много много как минаха тези 4 години и сега началото на юни ще ни е абсолвентския бал
Относно изпита,наистина ми беше последен за този семестър и сега имам нещо като едноседмична ваканция
Мариелка
и на мен ми стана много интересно как изглеждат обувките и веднага се нареждам на опашката в очакване на снимка
Хубав ден ви пожелавам на всички и да не забравите да си изтанцувате петъчния танц
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #173 -:
февруари 22, 2013, 13:20:59 »
Да знаете само какво открих в унисон с посланието на деня
"Да разчистим"
- В голяма верига магазини, ще можем да връщаме дрехи срещу отстъпка за следваща покупка
http://www.viewsofia.com/article/15577/Varni-stari-drehi-za-novi---globalnata-eko-iniciativa-na-H-M
Мисля, че е страхотно, защото имам много запазени дрехи, които или вече не ми пасват или просто не обичам повече, а се оказва много трудно да дариш на Червен Кръст например. Когато се интересувах ми казаха, че трябва да са придружени с бележка от химическо чистене, че са почистени професионално.
Имате ли опит с даряване на дрехи? Какво се случва с вашите вече ненужни?
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #174 -:
февруари 22, 2013, 13:36:46 »
Ние сме дарявали дрехи, но на малкия в дом тук. Не са ни искали никакви бележки
Мои дрехи надали ще занеса, защото не съм мръднала от 13 годишна и повечето си ги ползвам...все някога
Давала съм мои, но на хора, които знам че нямат, не по червен кръст и т.н.
Но иначе това е доста добре, че се случва и в БГ
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #175 -:
февруари 22, 2013, 13:41:55 »
Ягодка
интересна статия. Замисли ме, защото имам много дрехи, които изобщо не са обличани, но за жалост им е махнат етикета / от магазина всичко влиза в пералнята и тогава в гардероба
/ и даже не мога да ги продам. Принципно имам по - малки братовчедки и ги давах на тях, но сега съм много далече и просто ги събирам в една чанта и ги оставям пред контейнера. Исках много да даря играчки и дрехи в дома за сираци, но в последствие разбрах че приемали само чисто нови с етикети.
Муунче
не се ядосвай идва нова седмица , а и със нея нов късмет
Свекърва
много ми харесва аватара ти, но ми стана любопитно защо точно змия?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #176 -:
февруари 22, 2013, 13:50:50 »
Маскирана
Ягодка
, дано да успее идеята. Не си спомням коя от големите модни марки пък беше започнала да прави дрехи от разграждащи се платове и багрила. 18%- те процента намаление определено ще бъдат калкулирани обаче в новите колекции
. Колко съм черногледа
.
Моите дрехи заминават по роднини. Слава Богу, всички са сръчни и могат да си ги преправят. Съпругът износва някои от нещата на децата. Дрехи, които нямат добър вид, правя на парцали и ги ползва благородничката. Преди си спомням, че баба ми носеше старите дрехи на дръндар /дали така се казваше
/ и ги връщаха във вид на прежда, от която пък тъчеше черги или пълнеше възглавници. Носила съм дрехи в църквата, а в службата събираме и даряваме на домове за болни стари хора. Пловдивските домове за сираци са препълнени с дрехи, храни и всякакви дарения, но отдалечените направо тънат в мизерия.
Миши
, ами нали съм свекърва, да ми имате страха
.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #177 -:
февруари 22, 2013, 13:54:45 »
Ягодке
не мисля, че е прилично да довършвам фразата, че е нецензурна
, а и казана от 57 годишна жена , да не ти казвам как ми звучи, ама свикваш
Относно даряването на дрехи от години се опитвам да разбера как става, даже толкова време събирах дрехи за червения кръст, имаше пункт до нас и най накрая като събрах прилично количество, те го били затворили. Тръгнах да се интересувам да ги оставя в някой дом, не приемали били вече...а бе луда работа.
Мариелка
и аз се нареждам на опашката за обувките, много интересни са
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #178 -:
февруари 22, 2013, 13:55:03 »
Наистина в България е много трудно да се дари, каквото и да било.Преди две години бях събрала почти всички плюшени играчки,които съм събирала през годините и доста дрехи,които реших да даря в дом за деца.Отидох с някак си приповдигнато настроение,защото си мислех ,че правя добро дело.Да ама не
Първо чаках на входа около 10-15 минути да ми отворят,после едва ли не ми грабнаха торбите от ръцете и бяха толкова нацупени,защото си мислеха ,че искам някакъв документ за дарението си
След това започнаха да ме разпитват дали знам колко деца има в дома и как щели да им разпределят нещата...общо взето луда работа.Накрая ми посочиха изхода и ми затвориха вратата под носа.Останах с много лошо впечатление от държанието им и си представих как може да се отнасят с децата.Стана ми много болно и от тогава не съм носила нищо.Но сега като се замисля имам много дрехи ,които съм слагала може би 1- 2 пъти и ще е добре да ги събера и да ги дам на някой ,който се нуждае от тях
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #179 -:
февруари 22, 2013, 14:01:23 »
При нас пък бяха много мили
И нещото, което най-много ме зарадва беше, че имаше пълна стая с дарения, събрани за два дни (по време на почивните дни по Коледа)
Ние бяхме събрали всички дрехи на синчето до три годинки, те без друго в този дом са до тази възраст...горките дечица
П.П. Аз съм на мнение, че трябва да се направи такава кампания, който има време и желание да им отделя по малко, защото те външни хора не виждат...даже без да се дарява нещо, ей така просто малко внимание...
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...