Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 01:48:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Kiksi - 26.07.2008  (Прочетена 78192 пъти)

Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: август 26, 2008, 13:28:09 »

Честито, госпожо!
Страхотен разказ, страхотни снимки, страхотни младоженци !
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот! Бъдете винаги влюбени! heart
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: август 26, 2008, 16:12:13 »

Честита пъвра месечеинка, госпожо!!!
Разказат ти е невероятен. Прочетох го на един дъх - смях се, плаках, пак се смях. Направо ме пренесе в атмосферата на сватбата ти. Въпреки перипетите, през които сте минали съм сигурна, че това е бил най-вълшебният ден за вас! *INLOVE*А и как може да не е с такава красива и слънчева булка и с толкова слънчогледи наоколо!
Искам да ви пожелая да сте много щастливи, влюбени, винаги един до друг и скоро да се похвалиш с прекрасна новина (сещаш се каква, нали?).

П.С. И аз подкрепям идеята за книгата! girl_wink
« Последна редакция: август 26, 2008, 16:19:38 от lilsan » Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: август 26, 2008, 17:15:56 »

Благодаря ви, beb4e и lilsan за хубавите думи!

Колкото повече гледам снимките и си спомням преживяното, толкова повече се радвам, че имам на какво да се смея, какво да разказвам и какво да си спомням!!!
За мен денят наистина си остава вълшебен, въпреки че далеч не изпипах всичко така както исках и въпреки многото перипетии.

Тъкмо се прибрах, ходих до ресторанта, в който ни беше сватбата, да резервирам една закътана сред зеленина масичка в градината, преди това си "спретнах" една икебана от слънчогледи и я занесох в ресторанта, за да я сложат на масата за украса.

Те казаха, че ще ни сложат свещи, ама аз така и така бях помъкнала едни мои свещници, оставих тях и казаха, че ще ни украсят масата както си му е редът за романтична вечеря по такъв повод.

И така милото още не знае каква изненада съм му спретнала с цел да отпразнуваме 1-та ни месечинка
семеен живот, ако имах време още нещо щях да измисля, ама и това ми се струва, че е нещо.

Сега си мисля да му кажа като се прибере, че излизаме, но няма да му казвам къде отиваме, мисля да му казвам: "Карай насам, карай натам". Е, като наближим ресторанта, сигурно ще се досети каква е изненадата, но със сигурност няма да очаква слънчогледи и свещи на масата.  Wink

А и той снощи много ме изненада, когато минути след като си бяхме легнали, малко след полунощ, ми честити 1-ви месец семеен живот.
Супер се зарадвах, че се е сетил и че го направи точно в първите минути след полунощ, ще кажеш, че го е чакал да дойде момента...

Хайде стискайте палци изненадата да успее и дано поне тази вечер не вали (не че има изгледи, де), че като не можахме цялата сватба да изкараме в градината поне романтичната вечеря по случай 1-та месечинка да мине навън, на същото място  Wink

Ох, и една картичка купих, ама тъй като не я бях надписала, не я оставих в ресторанта да я сложат на масата и сега се чудя как да му я дам да е по-тържествено crazy
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #258 -: август 26, 2008, 18:07:02 »

Супер Кикс !! Много яко си го намислила, намирам, че е безкрайно подходящо за случая - ще ви върне в моментите от сватбата и ще си спомните с лека носталгия тържеството и кой какво каза, и какво направи тогава...  good good good

Нашият първи месец мина абсолютно незабелязано покрай лудницата около 17.

Но пък в първата година след като се събрахме, всеки месец на датата му правех изненади и той беше страшно очарован (такъв тип е, че много оценява такива неща). Видях в друга тема, че си имала подобна идея и ако имаш възможност - направи го.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: август 27, 2008, 02:57:02 »

Честита месечинка! (при мен все още е 26-ти). Надявам се сте изкарали страхотна вечер! Бъдете винаги влюбени!
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #260 -: август 27, 2008, 11:29:50 »

Ей, няма ли да се включиш с разказче как изкарахте снощи. Трогна ли се милото? Пилучи ли се изненадата?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #261 -: август 28, 2008, 14:48:34 »

look гледам, че се моташ онлайн. Де разкажи как мина месенчинката  Eeager
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: август 30, 2008, 21:42:34 »

Честита месечинка и 5 дни  biggrin Не можах да се включа навреме, но надявам се това не е от значение за да ви пожелая от всичко хубаво по МНОГО  give_rose

Едва днес успях да прочета всичко и да ти кажа че не си ме изгубила като читател, ама пусто ежедневие като ни завърти и понякога не остава време .

Радвам се много че сватбата е свършила добре, все пак нещата са хубаво тогава когато свършват хубаво  girl_wink
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: септември 07, 2008, 14:50:20 »

Благодаря, Краси за хубавите думи!  give_rose

С малко закъснение да разкажа как мина месечинката!

Изненадата се получи само отчасти, прибра се милото, аз бях в банята, но го чух, че отключва и надникнах в коридора, а той вместо да ме целуне, го видях да в другия край на коридора да се придвижва бързо...Поядосах се и продължих да се къпя, а като излязох, освен целувка получих и много красиво опаковано цвете в саксия (и цветето е красиво), решил да не ми подарява букет, който ще увехне, а нещо, което да остане и да ми напомня за месечинката :danceg:Та затова бързал да го скрие и не ме целунал, когато съм си подала главата от банята lol

После, аз за да има изненада уж, му подхвърлих, че ми се излиза, а той си мислел, че ще си прекараме романтична вечер вкъщи, приготвяме се да излизаме, слагам аз една рокля малко по-така и виждам милото по къси гащи  Oh my ... и му викам да се преоблече, а той мрънка, горещо му било и т.н.
Не че е проблем, ама накрая ме изнуди да му кажа защо толкова държа на облеклото, след като половин час се разправяхме по темата и аз накрая дори се разплаках:)) и му издадох къде ще ходим...

А нашият си мислел, че просто спонтанно съм решила да излезем и че ще се мотаме някъде по плажа да пием бира - нещо, което аз много обичам през лятото и не допуснал дори, че няма да е това...Та накрая му казах къде ще ходим, ядосах се, че заради неговите къси гащи ми е развалил изненадата lol
Посдърнкахме се още малко, той се преоблече и най-накрая излязохме и закъсняхме за резервацията с 40 мин.!!!

И все пак остана изненадан - когато видя слънчогледите и свещите на масата, тъкмо се беше стъмнило, масата ни чакаше адски карсива, сгушена сред зеленина...После ми каза, че в 1-вия момент си е помислил, че заведението си е променило политиката и е започнало да украсява всяка маса, но като се поогледал, видял, че само нашата е така и наистина остана изненадан!!!
Поне тази част не успя да провали!!! lol

Не валя smile, беше приказно, много романтично и както каза, Инка, постоянно си спомняхме моменти от сватбата  twohearts
Управителката много ни се зарадва и дойде да ни поздрави, всичко беше вълшебно!

Така че това се оказа много добра идея за празнуване на месечинка!!!
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: септември 08, 2008, 15:06:58 »

Bravo Все пак най-важното е, че сте си изкарали добре. А на мъжете им е в природата да се хващат за глупости, така че не му обръщай внимание. Предполагам, че е осъзнал грешката си и следващия път сам ще пита какво да облече  blum
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: септември 08, 2008, 15:57:01 »

Кикси, браво за изненадата! Мъжете в повечето случаи са недосетливи  pardon Дори и да не е била на 100% изненадата, съм сигурна, че самият жест на старание го е оценил подобаващо! Най-важното е, че сте изкарали една прекрасна и запомняща се първа месечинка!  heart

ПП: blush която съм забравила да ви честитя  blush Честито на големи и счупени патерици. Пожелавам ви още хилади още по красиви и щастливи месечинки!
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: октомври 26, 2008, 14:12:46 »

още една неусетно изтъркулила се месечинка! бъдете много влюбени и сплотени!  heart
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: октомври 26, 2008, 18:41:09 »

И тук да ви честитя месечинката!
И да ви пожелая и още много сбъднати мечти! give_rose
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: октомври 27, 2008, 08:59:44 »

Честито,3-месечие,Кикси! yahoo
Пожелавам ви винаги да се обичате и уважавате както досега!
Дано всеки следващ месец да ви носи все повече взаимно щастие!

* Yellow_Calla.jpg (13.35 KB, 300x398 - видяно 1946 пъти.)
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: октомври 27, 2008, 11:06:20 »

Честита месечинка малко на патерица! Много любов ви желая!
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: