Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 16, 2025, 21:46:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 231349 пъти)
Katy
Новак
Публикации: 12
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #495 -:
март 24, 2008, 15:53:34 »
Здравейте момичета,
да ви попитам смятате ли да ходите на солариум за да придобието малко тен? Аз смятам от сега да започна( сватбата ми е на 07 Юни) за да мога постепенно да почернея и да не се "излагам" продължително време на тази светлина, тъй като отзивите дали е полезен солариума или е вреден са различни.
Бихте ли ми препоръчали вертикален, защото аз съм ходила само на хоризонтален и ме обзема клаустрофобия:)
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #496 -:
март 24, 2008, 16:01:04 »
аз лично също смятам от другия месец да тръгна на солариум малко за по свеж тен, защоот по принцип съм леко бледа, инъче сватбата е чак лятото и до тогава сигурно и на естествено слънце ще се подложа стига да имам време разбира се, просто не мисля да прекалявам защото все пак и много тъмна булка не ми харесва, в смисъл освен когато си е естествено разбира се, така че те подкрепям но в умерени граници, просто тена става по свеж и равномерен.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #497 -:
март 24, 2008, 18:25:08 »
Цитат на: Alucinado в март 24, 2008, 09:01:18
анита - спокойно, и при нас е така. Платихме 6лв, и получихме документ, на който е записан деня и часа за ритуала. Цялата сума се плаща, когато занесете всички нужни документи няколко дни преди сватбата.
Ох, благодаря ти, бях се притеснила, че може нещо да не е наред, но сега се успокоих
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #498 -:
март 26, 2008, 00:06:34 »
misskapriss според мен трябва да си отстояваш твоята позиция, в крайна сметка това е твоята сватба и нещата трябва да са така , както ги искаш ти. от моя разговор с управителката Жечка не ми стана много симпатична и още от първия момент се опитваше да ме убеждава в нейните виждания, може и да съм била предубедена, защото като цяло аз не исках д се женя в Джия Бийч по мои лични съображения и отидахме просто да видим как стоят нещата.Управителката се опитваше да ме убеди че е невероятн апривилегия да сключиш брак в Джия биич. Тя си мисли че нейни яресторант е най уникалния в града и се опитва да си налага мнението за всичко, мисля че даже не пуска външни агенции за украса, но не съм сигурна.
В крайна сметка ти си клиента и трябва да стане както искаш ти, и не мисля че искаш нещо сложно или нестандартно. не се отказвай, в крайна сметка сте се спряли на този ресторант, запазила си си дата от отдавна, мисля че заслужаваш да имаш сватбата на мечтите си
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #499 -:
март 26, 2008, 01:17:16 »
misskapriss, напълно съм съгласна с roumyana.Това е вашата сватба и трябва да бъде точно такава каквато я искате вие, и управителката на ресторанта трябва да се съобрази с това, така че действай
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #500 -:
март 26, 2008, 02:05:36 »
misskapriss, аз също подкрепям другите момичета, ако можеш тънко-тънко да си го направиш на твоето, опитай се. Няма смисъл да ти казвам, че трябва да го направиш дипломатично, тъй като в противен случай ще ти се получи доста напрегнато, но се опитай да постигнеш някакво средно положение, в което и ти, и тя сте ок. Няма пък да ти се налага на всичко, нали в крайна сметка ти плащаш!
Katy, аз ще трябва да посетя солариум, защото иначе съм бледа като смъртта.
Аз от миналата година не съм ходила, но винаги използвам този, в който си права, защото иначе ми се получава голяма разлика под мишниците, иначе не ми пречи, защото пък заспивам и ми действа отпускащо.
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #501 -:
март 26, 2008, 13:11:07 »
misskapriss
по нои наблюдения Жечка не е отракана, а леко простоватичка жена.Абсолютно съм "За" това да искаш нещата да се по твоя начин, тя пък вече прекалява...да не иска каретата да свали...Ядосвам се, защото много се прави на интересна, все едно тя е собственичката. Опитай, но наистина много деликатно да си извоюваш желанията, а за Dj според мен намери негови координати и се свържи предварително с него, каквото и да ти говори Жечка, той за мен е най-важният човек на сватбата/е, след вас де
/, няма как без предварителна среща!!! Ако ли пък не, напиши си изискванията на едно листче, песните които искаш задължително да ти пусне, поздрави, ако имаш такива към определени хора и искай от УПРАВИТЕЛКАТА да го връчи задължително!
Roumyana
на нас също ни заяви че било "привилегия да се ожениш в Джия Бийч", което направо ме изкара извън релси! Абе нямам думи, момичета отстоявайте си желанията, това е вашият ден!
Активен
LIONITA
Новак
«
Отговор #502 -:
март 26, 2008, 14:52:18 »
момичета кажете нещо за ресторант "Чановете" на гребната база
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #503 -:
март 26, 2008, 15:12:07 »
Ей сладурки, няколко дни не съм гледала форума и за това не съм писала. Много ви благодаря за подкрепата. И аз мисля че имам право да получа своята мечтана сватба. В крайна сметка, който плаща той поръчва музиката. На мен не ми е казала че е "привилегия да се ожениш в Джия Бийч". Градината там ми харесва и като цяло ресторанта не е лош, като се поукраси малко. Проблема че тя си има собствено мнение по въпроса и не знам до колко ще е съгласна с моите идеи. Както и да е. Може пък да се наредят нещата, знае ли човек
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #504 -:
март 26, 2008, 15:12:23 »
това мисля че е стария Ловен парк, там преди се правеха много сватби, знам че сега е ремонтиран, но не съм ходила. Но мисля че е такъв по битов стил.
Естесвено че ще се наредят нещата, споко човече всичко ще е ок и след това ще се чудиш защо си се притеснявала за много от нещата. Всъщност отстрани много лесно се приказва, но инъче и аз съм същата шашка.
Ще си направим страхотни сватби, нали за това сме тук да се подкрепяме и даваме идеи.
«
Последна редакция: март 26, 2008, 15:14:18 от ani4ka1710
»
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #505 -:
март 26, 2008, 15:35:29 »
misskapriss
ресторантът определено е много хубав, най-подходящ е за изнесен ритуал, абе чудесен избор. Проблемът там е управителката, която както ти казваш си има собствено виждане на нещата и трудно приема,че това евашият ден и той трябва да е съобразен с вашите желания. Успех мила и вярвай че всичко ще се нареди, а ако не, това пък не е най-важнот
о в крайна сметка!
Активен
fan4eto
Новак
«
Отговор #506 -:
март 26, 2008, 16:48:18 »
Цитат на: LIONITA в март 26, 2008, 14:52:18
момичета кажете нещо за ресторант "Чановете" на гребната база
Ресторанта е много хубав, била съм там на сватба преди още докато беше "Ловен парк", също и преди година. Много е приятно, само дето има нещо като стена по- средата и ако има повече гости на сватбата все някой ще бъде от другата страна на стената и няма да вижда нито масата на младоженците, нито дансинга. Иначе има прекрасна градина, която става за лятна сватба, стига времето да не си изиграе лоша шега. Преди шест години бях там на сватба в края на юли, адска жега,булката много настояваше да сме в градината,но в крайна сметка младоженецът някак си я убеди сватбата да е вътре. Веднага след като влязохме в ресторанта заваля много силен дъжд и не спря през цялото време. Като свършо сватбата излизахме по обърнати каси от безалкохолно, за да не се намокрим.
Обаче си прекарахме страхотно!!!
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #507 -:
март 26, 2008, 16:54:59 »
LIONITA, градината е разкошна, но е за 500 души. Ако искате сватбата ви да е навън и да няма външни лица в градината трябва да платите някаква минимална сума (която не е никак малка) - нещо от рода на 500 места по някакъв минимален куверт.
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #508 -:
март 26, 2008, 18:13:51 »
LIONITA чановете е по-битов стил, малко наподобява механа. Вътре лично за мен не е много удачно за сватба. Но отвън е разкошно наистина, стига да няма проблем с комарите. Незнам лятото как е до тази водичка...
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #509 -:
март 26, 2008, 18:36:48 »
Чановете е доста чалга заведение, била съм на чалга фирмени банкети там(такава беше политиката на фирмата) иначе е битов стил -като на механа, заведенеито ако сте вътре е ок. Ако сте вън както казват другите момичета ще има и други клиенти на свободна консумация,което според мен е неприатно.Иначе добре готвят, имат оркестър , кючекчийки, чевермета правят и на сватбите даже,така че ти си преценяш.Разказваха ми за една сватба,която е била на двора-доста хора са билиобаче, не еимало чалга-така че както се договориш.
Ако ти харесва заведението и офертата е добра действай смело
Активен
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36