Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 07:54:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив?  (Прочетена 224935 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #480 -: март 21, 2008, 15:01:43 »

момичета личните разговори на лични ако може да ги водите
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #481 -: март 21, 2008, 15:08:59 »

не е по темата , но Да се посмеем малко преди сватбата blum blum blum
 http://fishki.net/comment.php?id=32803
Активен
Bisunka
Любопитен
*
Публикации: 39

ЧОВЕК НЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ, АКО НЕ ОБИЧА ВЕчНО!

Моят сватбен албум

« Отговор #482 -: март 21, 2008, 16:00:29 »

Между другото, само да вметна, роклите в Асеновград най си струват. Аз намерих точно това, което търсех, там. Естествено всеки с вкуса и претенциите си, но аз лично от Пловдив нищо не харесах, а и всичко е много надуто. Там и всички останали акесоари са на по-ниски цени. Просто това ми направи впечатление:) SunshinecheeSunshine
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #483 -: март 21, 2008, 17:11:49 »

fan4eto,аз също съм се отиентирала към студио Дит за фото и видео заснемане,но без DJ,защото сватбата ще е в Джия Бийч,а там Жечка не дава друг DJ,може ли да ми кажеш как им варират цените,може ли поотделно да ги наемаш? А иначе наскоро бях на сватба,където те бяха,но DJ Дидо,а не Миро и беше много весела сватба,снимките са много хубави,а диска и той беше направен добре.
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #484 -: март 22, 2008, 19:21:14 »

И ние ангажирахме DJ Дидо! Bravo Бяхме на сватба, която той водеше и си го харесахме много!!
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #485 -: март 23, 2008, 12:23:11 »

Момичета, можете ли да ми помогнете и да ми кажете къде мога да разгледам рокли на "АЗ и Ти" Смолян, в Пловдив. Видях модели само в Централния дом на младоженците, но бяха само няколко рокли. Благодаря ви предварително give_rose
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #486 -: март 24, 2008, 03:15:19 »

Момичета, като си запазвахте дата и час в гражданството, веднага ли платихте таксата за ритуала или само 6 лв за молбата, понеже родителите ни запазиха часа и жената от централния дом на младоженците им казала да пуснат молбата  която е 6 лв и че като занесем медицинските тогава ще си изберем ритуала и ще платим таксата. При вас така ли е или платихте цялата такса при самото записване на часа? Да не се окаже после че нямаме час  nea
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #487 -: март 24, 2008, 09:01:18 »

анита - спокойно, и при нас е така. Платихме 6лв, и получихме документ, на който е записан деня и часа за ритуала. Цялата сума се плаща, когато занесете всички нужни документи няколко дни преди сватбата.
Активен
fan4eto
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #488 -: март 24, 2008, 13:15:59 »

fan4eto,аз също съм се отиентирала към студио Дит за фото и видео заснемане,но без DJ,защото сватбата ще е в Джия Бийч,а там Жечка не дава друг DJ,може ли да ми кажеш как им варират цените,може ли поотделно да ги наемаш? А иначе наскоро бях на сватба,където те бяха,но DJ Дидо,а не Миро и беше много весела сватба,снимките са много хубави,а диска и той беше направен добре.
preslava_82 , разбира се, че можеш да наемеш само видео операторите от Дит или само фото, още повече щом си имате DJ. Най-добре е да си направите среща и и те да ти обаснят какво точно предлагат. Предварителната среща е абсолютно неангажираща(не като някъде където ти искат пари преди да си прекрачил прага). Иначе на нас ни казаха 300 лв за видео и 280лв за снимки, ние капарирахме само видоето, за снимки май ще ни снима един познат.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #489 -: март 24, 2008, 14:05:48 »

Момичета, да ви кажа какво ми се случи вчера. Ходихме до нашия ресторант Джия Бийч да говорим с управителката. Общо взето всичко мина добре, но не иска да махаме червените карета, които са върху жълтите покривки, а аз много не ги харесвам. Обаче ми показа снимки с пълна маса и те не се виждат чак толкова много. Може би има шанс да я накарам да махне червените карета, но пък сега се чудя дали има смисъл при положение че така или иначе не се виждат. Другото неприятно е че не остава никакво място за украса по масите като се сервира всичко. И столовете не ми харесват много, че са им малко захабени дамаските. Ресторанта си предлага калъфи, обаче първо- не ми харесват и второ-по 3лв калъфа ми идва малко повече като цена. Говорихме и за ритуалите и музиката и всичко в общи линии изглежда ок, но нямало да се видя с DJ-я по-рано, което ми се стори странно. Само с нея можело да си общувам, нямало нужда да се срещам с него. Та така, хем ми изглежда добре, хем се чудя дали наистина ще се получи хубаво както го говорим...И не знам какво да си мисля вече. И ми е едно притеснено такова  cray
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #490 -: март 24, 2008, 14:43:46 »

misskapriss,да ти кажа и аз съм слушала за Жечка,че е много нахакана pleasantry,но наскоро моя зъболекар си правиха там сватбата и останаха много доволни като цяло.Може би,защото ни се иска всичко да е перфектно в този ден и обръщаме внимание на малки неща,които след като мине всичко и ще ни се сторят незначителни smile,но сме си в правото да искаме всичко да е перфектно....,но дали ще стане не се знае,винаги има някой гаф,колкото и да се стараеш smile
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #491 -: март 24, 2008, 14:55:01 »

Важното е да има настроение yahoo, а и не вярвам гостите да обърнат внимание на тези неще,цялото внимание и всички погледи ще са насочени към булката smile
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #492 -: март 24, 2008, 14:57:38 »

Аз вече спрях да се притеснявам толкова за ресторанта и такива работи, в крайна сметка никога всичко не е идеално, така че от нас зависи най вече да е весело, инъче за ДЖ миналия път когато си говорихме с нея , тя каза че предния ден или някъде там преди сватбата се срещаме с него и си говорим, аз и не виждам смисъл да е по - рано да ти кажа, сега и да го видя няма много файда.Когато бяхме на кръщенето и той беше пак водещ, много приятно се получи.Така че Ели споко, всичко ще е ок.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #493 -: март 24, 2008, 15:01:11 »

preslava мерси за успокоението. И аз си мисля че ще е все тая дали на столовете ще има калъфи или не и дали ще има украса, обаче като си имам една представа как искам да изглеждат нещата и като виждам колко се отдалечавам от нея по ред причини и ми става тъжно. Все пак един път се жени човек и иска всичко да е по неговия начин, както на него му харесва. За това ми е едно такова смотано, не че украсата е кой знае какъв проблем  girl_wink
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #494 -: март 24, 2008, 15:32:21 »

Аз да си призная съм доста спокойна smoke,може защото сватбата е чак октомври и има време,но сигурно като наближи ще почна и аз да се "побърквам"...
Активен
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: