Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 16, 2025, 22:11:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 231382 пъти)
vesi1983
Сватбар
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #135 -:
януари 24, 2008, 14:10:34 »
Цитат на: misskapriss в януари 24, 2008, 13:52:26
vesi1983
леко ме стресираш да си призная с тези записвания. Ще взема да пратя брат ми на проучване, защото аз няма как да отида в работен ден.
А някоя от вас ще прави ли изнесен ритуал. Интересува ме каква му е цената в Пловдив. Оказва се че навсякъде е различно
Незнам за коя цена точно питаш, но цените в дома са;
Организиране на сватбен ритуал-126лв.
Орган.на Сватбен ритуал "Тракийска сватба"-198
Организиране на Сватбен ритуал "извън рит.зала 222лв.и 290 за Тракийска
Вече в ресторантите незнам как стоят нещата.
А в Църквата Св.Богородица цената е 125лв.
Активен
sheli
Любопитен
«
Отговор #136 -:
януари 24, 2008, 14:15:03 »
Ние ще сме в Св.Петка.От 18h-120лв.За сега-40лв. капаро.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #137 -:
януари 24, 2008, 14:47:21 »
vesi, това че са ви отказали да правят венчавки след 17:30 е нормално (макар, че в малко църкви го спазват). Принципно по църковните канони е забранено да се "венчава в събота срещу неделя", т.е. от определен час в събота нататък (явно този час е 17:30) И предполагам, че става въпрос за масово въвеждане на именно такава забрана - да се извършват венчавки след 17:30, а не да се спрат венчавките в събота. Верно е, че това е най-удобния ден за сватбено празненство, но пък църквата си е църква
Колкото до украта - малко странно ми се струва. Още повече, че църквата която ние сме си избрали има толкова красива украса за сватби. И си е собственост на църквата и те сами я предлагат. (църквата е Св.Св. Петър и Павел).
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #138 -:
януари 24, 2008, 15:31:08 »
Здравейте и от мен , както misscaprise вече осведоми моята сватба е ден преди нейната на 08.08.08 бих искала да попитам какав избор да направя за църква за венчавката, двоумя се пред "Св. Богородица" и "Св. Иван Рилски", незнам и как стои въпросът с украсата за църквата. Потърсих в нета някоя агенция сватбена, която да предложи само украса под наем, но нещо не мога да харесам, а съм решила в църквата да има бели постаменти с цветя.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #139 -:
януари 24, 2008, 15:42:52 »
Mariana, пробвай Нина-стил. Ние ходихме да се видим с Нина преди няколко седмици, това което ми направо най-силно впечатление, като плюс за агенцията е, че правят всичко точно както го поискаш и няма проблем да вземеш от тях само украса за където и да е. В цената влиза монтаж и демонтаж. Ако ти трябва доп.инфо, попитай ме - ще ти изпратя на лични.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #140 -:
януари 24, 2008, 15:57:07 »
На мен управителката на нашия ресторант ми каза да отида да си запиша час в гражданското след 01,02,08 защото трябвало шест месеца преди сватбата,ама незнам дали става въпрос само за изнесен ритуал. Каза че тя ще ми звънне да ми напомни. А освен това при нас ритуала ще е след 18,00часа и църковния и гражданския защото ще са там на едно място.
А за цюрквите които питаш MMariana и двете според мен са много хубави, Иван Рилски беше реконстроирана преди няколко години и ми допадаше че е по светла църква. За украсата мога да питам една пиятелка тя като се жени се жени в СВ.Мина над Иконома, окрасата беше хубава, ще ти я сложа в галерията ми ако искаш я погледни.
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #141 -:
януари 24, 2008, 16:09:41 »
Относно украсата.И Св.Богородица си има собствена украса и като бях да си запазим часа я видях, но просто сватбената консултантка с която говорих ми каза, че вече е забранено, но незнам подробности, може и да не е така.За часа ми е ясно че след 17.30 неможе, защото има вечерна литурги след това, затова казвам, че е по-добре по отрано за да не ви се налага да си сменяте датата, като нас.Пожелавам ви всичко по подготовката да ви е ок и да нямате проблеми, защото аз много държах на датата 17.05 и бях разочарована, като не стана, но сега нещата се нареждат добре и вече съм оптимист че всичко ще бъде чудесно.
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #142 -:
януари 24, 2008, 21:06:07 »
момичета, вече съм почти сигурна, за това че няма да има венчавки в събота, вижте това
http://www.dveri.bg/content/view/5737/29/
Ужас
Какво ще правя, ако не се отмени.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #143 -:
януари 24, 2008, 21:23:01 »
ама те наистина имат предвид целия съботен ден
ей сега ще намалеят значително венчавките...
от друга страна си е повод да празнувате на два пъти
веднъж с ритуалната зала и ресторанта, и веднъж по-тесен кръг в църква
майтапа на страна, но сигурна ли си, че това е официално и вече е в сила. Според мен трябва да си проверите в църквата, която сте запазили (най-малкото сте дали вече капаро).
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #144 -:
януари 24, 2008, 21:41:19 »
Утре ще ходим до църквата, ако имаше начин още сега бих отишла.Първо си смених датата, заради църквата, после смених 2 ресторанта и отидохме в трети, сменихме кумовете, а сега и това, направо съм се побъркала, на нас мечтата ни беше първо да отидем в дома после в църква.Сега ако се наложи да няма венчавка, ако е в друг ден с какво ще се облека, нали не е хубаво да обличаш роклята друг ден.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #145 -:
януари 24, 2008, 21:45:49 »
поне няма смисъл да съжаляваш, че сте сменили 17.05 - обявиха го за ден за отработване.
иначе.... дано да не е влязло в сила дотогава. ще стискам палци
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #146 -:
януари 24, 2008, 21:46:11 »
Цитат на: vesi1983 в януари 24, 2008, 21:41:19
Утре ще ходим до църквата, ако имаше начин още сега бих отишла.Първо си смених датата, заради църквата, после смених 2 ресторанта и отидохме в трети, сменихме кумовете, а сега и това, направо съм се побъркала, на нас мечтата ни беше първо да отидем в дома после в църква.Сега ако се наложи да няма венчавка, ако е в друг ден с какво ще се облека, нали не е хубаво да обличаш роклята друг ден.
Миличка, не се притеснявай. Може да направят компромис, искрено ти го пожелавам.
Благодаря ти и за информацията за цените на различните ритуали. Ако можеш да ми дадеш телефон на който мога да звънна в гражданското ще съм много благодарна.
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #147 -:
януари 24, 2008, 22:49:00 »
Благодаря ти много за успокоението misskapriss.Утре ще видим какво ще стане.
63-11-49 е тел.в дома от 8.30-12.00 и 13.00-16.00 работят поч.ден събота и неделя.
Активен
sheli
Любопитен
«
Отговор #148 -:
януари 24, 2008, 23:22:42 »
Ние си записахме венчавка за 24.05. миналата седмица и жената в църквата нищо не каза,че има забрани или нещо подобно.Но за всеки случай-утре като пристигна в Пловдив ще отида да проверя.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #149 -:
януари 25, 2008, 10:37:04 »
Вчера имах работа на вън и случайно минах през един сватбен салон, за първи път ми беше да влезна и да се представя за бъдеща младоженка... много ми беше странно незнам защо, жената се отнесе много мило и ми обърна подобавачно внимание, от близо час, разглеждах и какво ли не правих, без да меря за сега. Чесно казано толкова много модели видях и уж всички са много красиви, ама ...... като че ли моята просто не беше сред тях, май съм голяма претенция, но по скоро просто си мисля че като я видя ще си я позная, надявам се де.
Инъче салона беше Принцес, имаше красиви работи.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...