Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 09:15:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 225365 пъти)
pep_5
Новак
Публикации: 11
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #420 -:
март 15, 2008, 21:19:54 »
Момичета, искам да ви кажа, че пътят за гр.Раковски е затворен и тр.да се мине по магистралата
.Казвам го за тези, които ще ходят до там за да знаят. Ние ходихме днес и си поръчахме халките. Там грамът злато с изработката и безплатно гравиране на халките е 38лв. Има много голям избор, а продавачките са мноооого търпеливи и любезни
Ще бъдат готови края на месеца
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #421 -:
март 15, 2008, 21:22:09 »
Цитат на: pep_5 в март 15, 2008, 21:19:54
Момичета, искам да ви кажа, че пътят за гр.Раковски е затворен и тр.да се мине по магистралата
.Казвам го за тези, които ще ходят до там за да знаят. Ние ходихме днес и си поръчахме халките. Там грамът злато с изработката и безплатно гравиране на халките е 38лв. Има много голям избор, а продавачките са мноооого търпеливи и любезни
Ще бъдат готови края на месеца
Честито! В Раковски главния офис на Сара Трейд ли е или аз нещо не съм разбрала? Вие какъв модел избрахте?
Активен
pep_5
Новак
«
Отговор #422 -:
март 15, 2008, 21:35:41 »
Да в Раковски е главният офис на Сара Трейд и има мегааа голям избор
Ние избрахме тези
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=984&cat=0&page=1
, като мъжката ще бъде без камъче!
Харесват ли ти?
[/quote]
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #423 -:
март 15, 2008, 21:37:03 »
Цитат на: pep_5 в март 15, 2008, 21:30:56
Да в Раковски е главният офис на Сара Трейд и има мегааа голям избор
Ние избрахме тези
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=984&cat=0&page=1
, като майката ще бъде без камъче!
Харесват ли ти?
Много са хубави! Страхотен избор!
Сега тъкмо разказвах на милото че сте отишли до Раковски и ст поръчали халки директно от там и той се нави и ние да отидем. Нашата сватба е август, обаче като гледам как се вдигат цените на всичко се чудя дали не е по-добре по-рано да поръчаме и купим каквото може, че след 3 месеца не се знае какво ще е...
Активен
pep_5
Новак
«
Отговор #424 -:
март 15, 2008, 21:41:50 »
Мерсииии
Според мен отидете,защото предстоят и балове и нищо чудно да вдигнат още цените *crazy*Като гледам само как всичко се вдига....
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #425 -:
март 15, 2008, 21:49:39 »
Ами ще се обадим да видим дали работят в неделя, ако работят може другия уикенд да отидем, така и така ще си идваме до Пловдив.
pep_5 а вашата сватба къде ще е? Извинявай ако вече си писала за това, но не помня. И като цяло до къде сте стигнали с подготовката?
Активен
pep_5
Новак
«
Отговор #426 -:
март 15, 2008, 22:04:21 »
Амиии сватбата ще е в Долна Баня
мястото е много красиво и е в подножието на Рила планина. Капарирали сме ресторанта, имаме вече DJ,фото и камера. Поръчахме и роклята
,подаръчетата за гостите, халките и май това е за сега..... *crazy*Сега си търся обувки, защото на 5 април съм на проба и тр.да съм с тях!!!Дано намеря....Поканите са ни готови и др.седмица започваме да ги раздаваме! *YAHOO*Ще искаме потвърждение от гостите задължително! Ако нещо съм изпуснала - питай!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #427 -:
март 15, 2008, 22:09:38 »
Ехааа, че вие сте си направо готови, но тя и сватбата си наближава. Много се радвам за вас! И ние трябва да се захващаме вече, но все изскача нещо по-важно и така си минава времето...
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #428 -:
март 16, 2008, 01:39:35 »
Момичета искам да ви кажа че 50 % от халките,които се продават в пловдив, а май и в цяла България ги правят в Сара Трейд Раковски-даже май само там правят халки от платина, на няколко места в Пловдив направо ми дадаха каталога на Сара трейд. Така че в общи линии можеш да си купиш същите халки от Пловдив, разликата в цената ще е колкото бензина до Раковски. В един от магазините ни казаха че можем да си изберем какавто модел халка искаме -да си занесем снимка от интернет и те ще направят 1 халка пробна, ако ни хареса си поръчваме и другата, а ако не ни хареса се отказваме и нищо не плащаме. Така че първо обиколете магазините в Пловдив
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #429 -:
март 16, 2008, 01:58:01 »
Не знам дали това е подходящата тема, но все пак да си кажа. Преди време се обадих в офиса Ваня Стил да попитам за сватбени калъфи за столове, отговориха ми че Ваня я няма в момента, да си оставя номера и тя ще ми се обади. До ден днешен- никакъв отговор. До сега не съм чула, прочела нито едно отрицателно мнение за тази агенция, но наистина не разбирам защо не ми се обадиха... Както и да е, не че е толкова важно, просто сега пак се сетих и пак си се ядосах на ум...
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #430 -:
март 16, 2008, 09:20:53 »
ееймомичета, май всички пловидвчанки сме си купили халките от Сара Трейд
roumyana
аз лично съм обиколила доста златарски магазини в Пловдив и наистина почти навсякъде работят с каталози на Сара Трейдq, но показват не повече от 10 халки изработени. Струва си определено да изгориш бензина до Раковски, за да видиш модела на живо, защото има огромна разлика от това да го видиш на снимка и да го сложиш на ръката. А това златарско ателие, където изработва модела ти и ако не го харесаш, не плащаш-ако наистина е така, евала.
misskapriss
защо не пробваш пак да им звъннеш-може пък да са забравили или да са изгубили телефона ти, всичко се случва. пробвай пак, не се притеснявай
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #431 -:
март 16, 2008, 11:52:39 »
misskapris, ние сме ангажирали Ваня-Стил, но досега винаги така се е получавало, че сме говорили само с Ваня. Според мен е възможно момичето, с което си говорила да не е предало обаждането ти.... кофти, но се случва.
Ние сме много доволни от отношението на Ваня. Абсолютно всяка наша идея я обсъждаме и виждам, че се взима насериозно. В други агенции направо си ми казаха - това имаме, с това работим - подреждаме го по този начин, точка.
Ако не сте ангажирали още някой друг - пробвай пак да им се обадиш. Да се видите и тогава да прецениш....
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #432 -:
март 16, 2008, 12:11:45 »
и аз определено мисля да се разходя до Раковски, защото за мен е важно а видя модела на живо, тъй като съм си патила с други пръстени по каталози които съм харесвала, не е гаранция че нещо ще ми хареса, но да знам че съм била и съм видяла какво има. Но аз лично сега имам толкова много работа и работя и в събота, че почти ми е невъзможно да правя нещо друго, но това ще е до края на април, така че май месец мисля де се залавям с подготовката по сериозно и тогава ще отидем, но тези цени.... всичко се вдига.
roumyana
кое това ателие, където изработват пробни, аз незнам освен ако не ти е познат така да правят.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #433 -:
март 16, 2008, 16:24:18 »
Аз също съм чувала само положителни отзиви за тази агенция, дори по-назад в темата съм писала за тях. Не че е кой знае какъв проблем че не ми се обадиха и без друго управителката на нашия ресторант е малко по-особена...Мисля следващия уикенд да отидем до там и да и кажа какво искам, да видим как ще реагира. И след това може пак да звънна на Ваня Стил.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #434 -:
март 17, 2008, 08:13:20 »
Аничка този магазин е на Отец паисий,казва се Ситела Голд, намира се до Чевермето(май така с еказваше-сега май му прават ремонт),по принцип в този магазин има доста кичозни пръстени и аз влязах просто ей така да проверя, но имаше изложени окло 50 модела халки поне, казаха че ако си дадеш злато няма фира при тях (другаде има 10%а) и наистина ни казаха че така работят носиш модела от интернет да кажем правят те една халка и ти иа показват и ако ти хареса взимаш ако не не. По принцип за 2 седмици ставали но сега имали много работа по абитуриебнтските балове така че можело и да се забавят
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...