Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 27, 2025, 23:21:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 175194 пъти)

sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юли 26, 2011, 08:44:05 »

Момичета, сега и ние сме на вълна видеооператори. Ще ми дадете ли някакви координати на Александър и Га? Не откривам техен сайт. Да не би да става въпрос за Александър Маринов?
« Последна редакция: юли 26, 2011, 08:46:18 от sunset » Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #151 -: юли 26, 2011, 09:31:01 »

sunset, точно така, за Александър Маринов и съпругата му става дума. Доколкото знам, в момента работят върху сайта си. Студиото им е точно зад ателието на Димитър Яков. Там могат да ти пуснат сватбени клипчета, които са правили и да отговорят на всичките ти въпроси. Повярвай ми, няма да ти се излиза от там  smile. Спирам, за да не звучи като реклама, но още съм под въздействието на "нашето филмче" и затова влагам повеме страст, стане ли дума за тях.
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #152 -: юли 26, 2011, 09:46:47 »

Barborana, имахме от всичко  smile - и клипче в началото, а и по принцип цялата сватба е оформена стегнато, като филм  yahoo. Най-важното - имаше красота и емоция. Ще видиш - и при вас ще е така. Клипа само снощи го въртях  8 пъти!!! Мисля, че ще останете много доволни. Щом аз "критикарката" съм толкова впечатлена... А като си мислех в началото, при започване на организацията за сватбата, че няма да отдавам голямо значение на видеоматериала, защото смятах, че е просто едно "документиране" на събитието.  smile. Добре, че попаднах на тях  yahoo Всъщност, сама ще се увериш  smile  good.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юли 26, 2011, 12:38:07 »

И аз мога да дам само положително мнение за Сашо Маринов- той снима сватбата, на която кумувахме. Невероятен професионалист! Има фейсбук- там могат засега да се видят негови клипчета.
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #154 -: юли 26, 2011, 22:56:09 »

И аз се дoверих на тях. Уникални са
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #155 -: юли 27, 2011, 10:14:48 »

Освен това работят в екип с Яков. Нашият филм също е уникален, просто е хванат "духа" на сватбата. Аз не съм голям специалист, но музикалното оформление е страхотно. На сватбата имаше две чужденки, които работят във филмовия бранш, едната в Америка, другата в Англия. И двете са възхитени от видеото.
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #156 -: юли 27, 2011, 11:18:42 »

Нали?  smile svekarva е много права - улавят духа на сватбата...освен това предразполагат много. При нас например - половинката ми е много притеснителен и самият той казваше, че е голямо дърво и няма да се чувства удобно. Но този екип така предразполага и са заредени с изключително положителна енергия, че в един момент се отпускаш и всичко си тръгва "по вода"  danceg
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Сключихме брак на 10 Септември 2011

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юли 27, 2011, 12:09:41 »

Момичета smile Aз и моя приятел също най-много държим на видеото и си избрахме оператора Димитър Димитров - Студио 1. smile Гледахме много сайтове на видеооператори с клипове от сватби, но неговите най-много ни впечатлиха smile и вече сме убедени, че сме се спряли на един от най-добрите видеооператори. smile Сега на 30 юли в събота сме на сватба на наши приятели и те също са избрали Димитър Димитров да им снима сватбата, а пък той преди две години е снимал сватбата и на брата на моята приятелка, която се омъжва в събота. smile Тя се изкефи също като и казах, че сме избрали именно Димитров да ни снима сватбата и каза че е невероятно добър и ще ни направи уникално видеото. smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юли 27, 2011, 13:38:00 »

MilenaOga, мисля, че си направила чудесен избор smile и аз резервирах Димитър Димитров и като мине сватбата ще дам отзиви. Но това, което гледах от неговите сватби е невероятно. Определено той и Сашо Маринов са най-добрите за нашия град (поне според мен и според това, което правих като проучване) техните сватби са като филми, които можеш да изгледаш на един дъх smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юли 30, 2011, 07:33:17 »

Момичета, здравейте. И аз да се отчета. Вчера бяхме при Александър Маринов, който се оказа много мил и забавен човек. Отдели ни близо два часа, въпреки че отидохме при него в 19.00 часа. Пусна ни различни сватбени филмчета и на нас ни харесаха идеите му. Личи си, че човекът влага сърце в работата си. Ангажирахме го за сватбата. Мисля, че с Димитър Яков ще бъдат чудесен екип. Умеят да се допълват и често работят заедно. Равносметката е: имаме си ресторант, фотограф, видеооператор, които сме ангажирали вече. Остват ни църквата, ритуалниата зала и диджеят. Датите за граждански брак се запазват чак от ноември, така че има време. Харесахме си диджей Алекси, но все още не сме напълно сигурни, затова изчакваме. Това е от мен. Пожелавам ви приятно прекарване на почивните дни.  smile
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #160 -: юли 30, 2011, 13:52:10 »

Sunset, поздравления!! Организацията ви е "желязна". Отхвърлили сте едни от най-важните неща. Успех нататък!  good
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #161 -: юли 30, 2011, 13:56:11 »

За диджей може да говорите и с екипа Яков - Маринов. Ще ви препоръчат човек, точно по вашите вкусове.
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юли 30, 2011, 23:05:18 »

Момичета, дайте  ми линк към страницата на Сашо Маринов във фейсбук или някаква идея как да го потърся там. Искам и аз да му разгледам видеотата, минах през всички Александър-Мариновци, но не можах да го открия.  sad
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #163 -: юли 30, 2011, 23:08:05 »

За теб винаги, pink smile http://www.facebook.com/profile.php?id=100001036937067&ref=ts
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юли 31, 2011, 04:00:17 »

Сега разгледах страницата на Александър Маринов във Фейсбук и просто нямам думи. Страхотно творчество, много хубави клипчета виждам, не мога да преценя кое от кое е по-хубаво, понеже всичките ми харесват smile определено ме завладяха и мисля че тези които са ги избрали няма да сгрешат. А и хубавото е че никое с никое не се повтаря по абсолютно нищо, всяко е за себе си, много идеи, нещо което липсва при много други оператори.А бихте ли ми казали каква им е тарифата?
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: