Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 26, 2025, 23:49:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 175038 пъти)

temida_k
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юли 24, 2011, 18:14:23 »

и аз подкрепям идеята за срещата под надслов  "младоженки 2011" и бих присъствала с удоволствие....
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юли 24, 2011, 18:53:14 »

Малко се позагубих тези дни, но от много работа и не остава време за писане във форума sad да дам малко отчет: роклята е при мен от няколко дни, но няма да кача снимки, защото съм суеверна smile всичко е перфектно изработено и като отидох да си я взема, само я премерих и дотам- нямаше нужда от никакви корекции. Младоженеца също е почти готов, има си костюм, риза, само обувки трябва да купим, но това е лесно smile Също така поръчах в едно магазинче на наши познати в Асеновград всички дреболийки- украсено шампанско, бокал, украсата за чашите, възглавничка за халки, украсена кошница с 41 бр. късмети, жартиер, 15 бр.малки цветенца за закичване на най-близките (кумовете и ние обаче ще сме с бутониери като моя букет); ще бъдат готови една седмица преди сватбата, цената е 140 лв. на всичко smile Обадиха ми се от салона за красота, че косата за удължаване е пристигнала и трябва да отида във вторник да си я взема, дано всичко е както трябва. И това е от мен, май доста неща съм свършила в рамките на два-три дена smile
Hypnose, менюто съм си го сформирала от 10 варианта, които ни предложиха от ресторанта, като окончателно не съм го уточнявала с управителката, защото мисля, че е рано. Украсата ми ще бъде следната: бели калъфи за столовете с лилава панделка, като на масите на гостите ще има тейбъл картички, лилава лента по средата на масата и в средата висока стъклена ваза с цветя, нищо друго, за да не стане претрупано. За масата на младоженците- ще заложа на повече цветя и два високи свещника в двата края на масата, а зад нас ще има светеща стена, съответно бяла покривка с лилави драперии отпред на масата. Всичко това, обаче, ще го коментирам тепърва с агенцията, защото само сме подписали договор и не сме уточнявали детайлите. Балони няма да имам, защото по-принцип не ги харесвам за сватбена украса, но пък и няма да ми се връзват на останалата част от украсата.
Sunset, видях, че си питала за Чепишев и Яков- те работиха заедно по едно време, сега Чепишев се е отделил. Който и от двамата да избереш няма да сгрешиш- невероятни професионалисти са! Ние се спряхме на Чепишев, като го избрах, след като снима сватбата на нашите кумци и оттогава казах, че ще е той smile Относно срещата и съм за smile
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #137 -: юли 24, 2011, 22:28:55 »

Момичета, относно срещата - Пишете ме и мен в списъка (стига да е събота или неделя) Чудесна идея!  yahoo
Малко се притеснявам, че напоследък нищо не съм свършила по организацията, а времето си тече.... следващата събота съм на проба за роклята и се надявам да видя нещо красиво  Curtsey
Купих си чаши на Nachtmann. Като ги снимам ще ги кача в галерията smile
С обувките - ударих на камък.  sad  cray Нищо не мога да си харесам  cray
За сега - това е от мен.

Вие ще имате (имахте) ли нещо като балони, конфети и т.н. по време на първия сватбен танц? Споделете, моля, как сте го организирали, освен ако ресторантът не го предлага, разбира се...
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #138 -: юли 24, 2011, 22:44:13 »

Barbarona, що се отнася до обувки...аз случайно открих една фирма в Асеновград, която изработва булчински обувки по поръчка. Те също собствени модели, които са около 50лв. А ако ти им поръчаш твоята идея е около 100лв. Според цените са много добри. И са коректни.
Аз лично си харесах от техните модели. Много са удобни и цветът много добре си пасна с роклята.  yahoo
Ако искаш мога да ти дам координатите на ЛС.
За срещата съм "ЗА", а и крайно време да се видим, Tonina danceg
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #139 -: юли 24, 2011, 22:47:35 »

И аз съм на вълна обувки и също съм доста затруднена, Garfield, ще ми дадеш ли и на мен координатите на фирмата? smile
Някой по-горе попита за алкохола - ние следим промоциите в Метро, Кауфланд, Карфур и вече купихме уискито, бялото вино и водката.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юли 24, 2011, 23:08:01 »

Момичета, много се радвам, като ви чета. Вашите сватби наближават и сигурно вълнението е голямо. Ние вече капарирахе основния ресторант в Санкт Петербург. Утре ще се срещнем с Димитър Яков. Избрахме църква и ритуален дом. Мисля, че това са най- важните неща. До нашата сватба има време, но с удоволствие ще следя темата.
« Последна редакция: юли 24, 2011, 23:10:31 от sunset » Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #141 -: юли 24, 2011, 23:27:45 »

Митко Яков е уникален човек. И задължително го попитай за видео - ще ти препоръча едни от най-добрите в града.  smile
Активен
armira
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #142 -: юли 25, 2011, 13:27:24 »

Момичета дайте ми идея за някаква, малка красива зала? Ще бъдем само 5 човека и искам да я украсим красиво и да се почерпим за тържеството.Всички ресторанти за който се сетих са  все са огромни..
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #143 -: юли 25, 2011, 14:31:45 »

Момичета дайте ми идея за някаква, малка красива зала? Ще бъдем само 5 човека и искам да я украсим красиво и да се почерпим за тържеството.Всички ресторанти за който се сетих са  все са огромни..
armira, не знам къде ще подписвате, но в обредния дом в Стария град имат и малък ресторант, който е приятен и стилен като атмосфера. Друг вариант е ресторант Райа (малката, бяла зала), но аз от там, последния път не останах доволна. Това ми хрумва на "първо четене" като по-малки помещения. Ако се сетя още нещо, ще сигнализирам  Wink  smile
Момичета, довечера ще пиша относно срещата какви са ми идеите.
Хубав ден и успешна седмица на всички!!
Активен
armira
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #144 -: юли 25, 2011, 15:15:44 »

Tonina,благодаря за отговора,но в Райа ходим доста често и ми се ще да е някъде на друго място.А за другият ресторант Филипополис ли е? Ходих там да видя как стоят нещата,но залата все пак е музей и ми е малко станно..Виж, вън  градината е невероятно красиво,но празника ми е октомври и ме е старах от времето..Ако се сетиш друго място пиши пак give_rose
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #145 -: юли 25, 2011, 16:11:59 »

Не, мила, говорих ти за ресторанта в Обреден дом Пълдин http://www.svatbabg.net/fandb.php?lang=bg, целия р-нт е само 22 места и е за семейни тържества в тесен кръг. Относно Филипополис, там съм била  на Коледа и беше много хубаво парти, но и двата ресторанта са все пак в стилистиката на Стария град. Ако това не ти допада, трябва да се търси нещо друго. Няма начин да не откриеш нещо подходящо. Мисля, че към повечето големи ресторанти има и малки зали, така че все нещо трябва да има smile.
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: юли 25, 2011, 19:12:58 »

Ааа, пишете ме и мен за срещичката!  yahoo
И аз съм го закъсала с организацията. Нещо за други неща се вълнувам, пък и не знам с какво точно да се занимавам. Поканите довършваме, роклята още се колебая, но имам идеи, обувки си бях купила преди, никога не съм носила а са перфектни като за булченски, но ми се иска да си купя и някакви други. Онзи ден бях в Сара Пен в Стара Загора и там ми харесаха няколко модела, но мнооого високи. Ама много! Аз колкото високи нося, тези са още повече! Та ги пропускам. За чашите и късметчетата ще се погрижи кумата ми. По украсата на ресторанта се занимава главно бъдещата ми свекърва- голямо вдъхновение я е ударило.  Bravo Нека!  И до там съм. Роклите на шаферките са купени вече ( в галерията са). Не знам просто какво друго трябва да се прави. 
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #147 -: юли 25, 2011, 23:33:13 »

Момичета, не мога да не споделя   smile. Днес си получихме видео материала от сватбата и тази вечер естествено седнахме уж малко да погледаме. (бях казала, че ще си гледам "Гласът на България") и... какво ти "поглеждане"?? Приковахме погледи в сватбата, все едно гледаме финал на Световно по футбол или Листопад smile. Александър и Га са направо вълшебници!!! Щом от една съвсем "сватба като сватба", каквато си мисля, че беше нашата, са направили толкова увлекателен филм, представям се какво биха направили със едно по-мащабно организирано сватбено тържество и с не толкова щура булка  Wink  yahoo. Направо съм страшно впечатлена... Може би усещането ми е такова, защото всичко ми мина като един миг и нямах много спомени от самия ден, сега ми беше страшно забавно и много мило и...отново преживях страхотни моменти....
Така, извинете ме за "лирическото отклонение"  smile
pink_panter, не се притеснявай, мила. Мисля че при теб нещата са под пълен контрол. Остава да си изясниш желания модел рокля и всичко ще е ок. Раздайте поканите, уточнете сравнително точния брой гости, които ще присъстват (естествено винаги има + - няколко) и така постепенно всичко ще се подреди.
Относно срещата, мисля да я направим някоя от съботите на октомври, какво ще кажете? Тогава ще са минали голяма част от сватбите през годината и естествено есенните булки пък, които желаят да присъстват, ще могат да получат съвети от "първа ръка". Какво ще кажете?
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #148 -: юли 26, 2011, 06:30:09 »

Звучи супер, отсега си казвам, че първите 2 седмици от октомври сме на сватбено пътешествие  yahoo
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #149 -: юли 26, 2011, 08:34:22 »

Ох, Тонина, така ме развълнува. chee chee chee И аз съм при Александър и Га и вярвам, че ще направят нещо страхотно. Като ми показваха техни сватби си мислех, че са се получили прекрасни видеа, защото сватбите са били интересни и си казвам ..... "ами моята сватба сигурно няма да е нещо впечатляващо. Сватба като сватба..." и тайничко се надявам да се получи хубав филм. Начално клипче имахте ли? Разкажи ни повече...  Dance2

За срещата нямам търпение! Октомври ще съм ваша, момичета smile
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: