Въпрос за халките-2 част

<< < (85/87) > >>

блясъчко:
момичета, много красиви халки показвате, нека всяка от вас си я носи с много любов и щастие   @}->-- за пръв път чувам за comfort fit, звучи доста удобно, макар че ние сме много доволни от нашите халки - избрахме сравнително класически халки. най-накрая пускам тяхна снимка   :danceg:

dorina79:
Plamik, мисля че не си разбрала въпроса ми. Аз имам в предвид дали след златната баня се заличават такива надрасквания? Или това става само чрез полиране? Естествено ми е ясно, че всяко едно бижу се драска или губи първоначалния си вид при носене - нали и аз нося бижута все пак!

dafni85:
Момичета много са ви хубави халките  :bravo: сега и аз да покажа ншите предварително се извинявам за качеството ако не се виждат добре =]

Това е моята

А това е неговата

Това са кутийките в които са халките много са сладки

roumyana:
Дафни,много са ви хубави халките , интересни и различни, браво за избора, може ве1е да си казала, ако е така извинявай, но откъде ги поръча?

dafni85:
Благодаря мила  @}->--ами майка ми ги испрати от Либия са  :girl_wink:ама сигурно и тук ще има такива те са еднакви навсякъде моделите само че нашите са с 18 карата злато *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница