Въпрос за халките-2 част

(1/87) > >>

pretty:
Момичета - помагайте!
Гледам за халки сте писали 250-350 лева, ние ходихме в няколко ателиета и ни обявяват цена за грам 45-50 лева и като гледам 500 лв не ни мърдат - дайте координати на златари в София

Модератор: Старата тема е ето ТУК!  *THUMBS*

Арлина:
pretty, аз за халки още не съм ходила, но си купувах злато декември месец и ми направи впечатление повишението на цената. После се порових малко и разбрах, че златото доста се е качило за една година и 45-50 лв. на грам за бижута вече е нормално :(

Алексчето:
Да наистина има увеличение на златото, ние нашите ги купихме от Сватбен център София, за 38лв. грама декемри месец. Наши познати казаха, че са ходили ,не си спомням къде, и вече е 45лв.  ohmy

renka_87:
Нашите халки ги правихме преди седмица-две,дадохме си злато и ни взеха 120лв за изработка и ръчно гравиране и по 35лв за всеки следващ грам.Тоест ние дадохме към 9.50грама злато,а халките ни излязоха към 10грама,което прави към 140лв за халки =]

блясъчко:
ние си поръчахме халките от сватбен център софия, комбинация от бяло и жълто злато е 42 лв/грам, а 38 лв/грам е за халка - само от един вид злато. имаше и по-скъпи халки (май 45 лв/грам), но бяха много сложни като изпълнение. нашите излязоха около 420 лв (тъй като говорим за цифри, мисля, че още сме в темата ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница