Въпрос за халките-2 част

<< < (87/87)

cveteto:
Цитат на: fidelia в април 11, 2008, 21:28:15

И ние си имаме халкииииии! Вече почти сме готови за сватба! :P

така както бях споменала нашите халки са като на fidelia,и трабваше да са готови вече,но не са първо ни се обадиха че са готови,но се оказа че са с преобладаващо жълто злато,а ние искаме да е бяло златото,инзи ден звънали на милото и му казали,че са готови само са объркали вместо 6мм са ги направили 4мм. ohmy *crazy*да отидем да ги пробва ме и ако не ни харесат ще ги правят наново :angry: }:->,в събота ще отидем да видим,а съм толкова ядосана,че незнам дали ще се ударжа да не избухна P-(

gerjo_k:
cveteto, ако това ще те успокои поне малко, тези неща се случват не рядко, за съжаление :(
На нас на първото място, където си бяхме поръчали халките също ни направиха коренно различен модел и ние ги отказахем и поръчахме на друго място. За мен това е безотговорно и непрофесионално отношение  от страна на фирмите и най-вече хората, които работят там.
Но не се напрягай, както казах случват се такива неща, но когато се установи своевременно грешката е поправимо и без нерви ;)
 *THUMBS*

cveteto:
благодаря ти,но се ядосах,че едън път грешка добре,но втори път,а и времето си напредва,сега като наново ги започнат сугурно ще станат/надявам се/две седмици преди сватбата това ме напряга *crazy*

Pisetata:
Цитат на: cveteto в май 27, 2008, 11:39:56

благодаря ти,но се ядосах,че едън път грешка добре,но втори път,а и времето си напредва,сега като наново ги започнат сугурно ще станат/надявам се/две седмици преди сватбата това ме напряга *crazy*

Миличка,не се напрягай излишно!Важното е да поемат ангажимент да поправят нещата и както разбирам ще ви направят нови...което е  *THUMBS* На нас ни се наложи след сватбата да правим нова халка на мъжа ми и то ние си поехме всичко :( Надявам се,че при вас няма да се стигне до там. Неприятно и изнервящо е но ... понякога се случват. Успех! @}->--

maria_lakova:
Въпрос за халките-3 част

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница