Въпрос за халките-2 част
ellie_bellie:
Напълно покрепям мнението на Gery79. Нашите халки са comfort fit и нямаше проблем с гравирането. По-точно моята халка не можеше да бъде гравирана заради камъните по нея, затова гравираха пръстена ми. Вътрешната страна не е изпъкнала навън, а си е плоска, затова не виждам как може да има проблем с гравирането. Просто халките нямат остри ръбове, а отвсякъде са заоблени.
За тези, които са заоблени отвътре, също могат да се гравират, знам, че няма ограничение и опцията съществува (дори всеки един уеб сайт, който продава такива халки го предлага).
dorina79:
Цитат на: didda в май 16, 2008, 09:22:54
Eто я и моята красива, изчистена халкица *YAHOO*
Моята излезе 7.30 грама, а на Димитър - 9.50.
И аз толкова много и се радвам, че днес чак я "разносвам" :insane:
Страхотна халка - честито didda! Как мислиш дали така добре ще изглежда и от бяло злато?
didda:
Цитат на: dorina79 в май 19, 2008, 22:07:34
Страхотна халка - честито didda! Как мислиш дали така добре ще изглежда и от бяло злато?
Мисля, че и от бяло злато ще стои чудесно, дори може и да е по-добре *THUMBS*.
Но ние твърдо си искахме от жълто злато!
Само не знам как ще стои с другите ми наи-разнообразни като материал бижута. Понеже аз нося много камъни и бял метал ... Тук Димитър е по-лесен, той има да съчетава халката само с един часовник, но не и аз ... :girlhide:
Diavolitsa:
Момичета я да ви питам не мислите ли, че тези съвсем гладки халки могат лесно да се издраскат. Знам, че зависи и от пробата на златото но... Аз също искам такива и се притеснявам от това. Просто мисля, че ако е с нещо грапаво отгоре поне нямя да си личи много. Все пак това е пръстен за постоянно носене. Ако мове и момичетата със "стаж" в носенето на халка да споделят.
Dorina 79 виж това в бяло злато:
didda:
Цитат на: Diavolitsa в май 20, 2008, 10:33:08
Момичета я да ви питам не мислите ли, че тези съвсем гладки халки могат лесно да се издраскат. Знам, че зависи и от пробата на златото но... Аз също искам такива и се притеснявам от това. Просто мисля, че ако е с нещо грапаво отгоре поне нямя да си личи много. Все пак това е пръстен за постоянно носене. Ако мове и момичетата със "стаж" в носенето на халка да споделят.
Dorina 79 виж това в бяло злато:
Ауууу, много е хубава тази! Класика! Браво! :bravo: Колко мм е широчината й, знаеш ли?
Аз не мисля, че ще се надраска чак толкова. Вярно ще се поотърка, но с годините няма начин да не стане това. Нима матираните не се търкат, или камънъните не падат? Всичко с времето се износва... =]
Освен това от време на време може да бъде носена на златар за "освежаване".
Навигация
[0] Списък на темите