Въпрос за халките-2 част
roumyana:
момичета сега явно навлиза в България тази мода, казаха ми го в един магазин, като са заоблни така халките е много по-удобно, казаха ми че със всеки модел можбе да се направи и аз мисля да искам да са така.
Gery79:
Искренно се надявам да навлиза модата на Comfort fit пръстените. Много са удобни и предимно на хора, които не са свикнали да носят каквито и да било пръстени.Просто не драска пръста и така леко се плъзга около пръста.
kopche:
Еййй, ми то на нас такива пръстени ни трябват, ама ние искаме и гравирано да има от вътрешната страна =]
Gery79:
Ами супер! Какъв е проблема да се гравират дори и да са заоблени отвътре? На всякъде дори и в интернет ако си ги вземете например от USA дори и да са заоблени пак могат да се гравират. Те хората не откриват сега топлата вода.Да не би в цял свят двойките, които са с такива пръстени да не могат да си ги гравират.Мисля си всеки златар може да ги гравира. Нашите са такива и златаря ще ги гравира на ръка.Аз не се притеснявам дали ще е супер перфектно или не.Все пак и Матиас и аз си знаем какво е написано там и едва ли едно име от 7-8 букви може да се окепази толкова та да не може да се чете.След седмица като ги вземем ще дам по прясна информация.
Lupercola:
На мен майстора се колебаеше дали ще стане добре, точно защото гравира ръчно по принцип. Това е фина работа и формата на повърхността има значение. Като видях, че не е убеден реших да се откажа от гравирането. Той е много добър майстор - от поколения е наследствен златар, но е ясно, че ако няма опит с тази точно техника, може да не се справи перфектно.
Може твоят майстор да е по-опитен. Свиркай за инфо как се е получило ;)
Навигация
[0] Списък на темите