Въпрос за халките-2 част

<< < (82/87) > >>

Zahira:
Аз също много харесвам класическия тип халки. Мисля, че дори да се надраска нищо не пречи от време навреме да се носи на златар и да се полират. Ние халките ще ги поръчваме от бижутерска къща UVEL. Четох добри отзиви във форума за тях.

Diavolitsa:
 Цитат

Колко мм е широчината й, знаеш ли?

Диде, 7 мм е ширината на халката. Тъй като моите "мечтани" халки са на колосална цена, май това са ми новите фаворити. Иначе е вярно, че могат да се полират (не бях се замислила изобщо  *crazy*).

plamik:
Момичета ние също сме с класическа халка. И да знаете, че всяко носене на златар за "освежаване" ви смъква от грамажа на халката. Имайте го в предвид това. И да драскат се, но пък и кой пръстен не се драска, ако си го носиш постоянно?!  ;)

Diavolitsa:
Пламик май не сме виждали снимки на вашите халки?  ;)
Мен драскането както казах най ме притеснява. В смисъл, че на тази супер гладка и лъскава халка много ще личи. Ама пък е толкова хубава.

Lupercola:
Нормално е - за да се полират златните изделия се шлайфат с шкурка (по едра или по фина, зависи от нараняванията), след това се полират с абразивна паста. Всичко това отнема фин слой от повърхността.
Грамажът се намалява също и от самото носене. С времето, част от материала се "изтрива".
Е, да, нищо не е вечно... :girlsigh:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница