Въпрос за халките-2 част

<< < (79/87) > >>

Gery79:
Ние си поръчачме хълките при един златар до нас от платина.Каза ни че прави по две проби преди да ги завърши.Вчера бяхме на първата.Хълката на Матиас е станала доста тежка и започвам да се притеснявам че ако я изгуби защото прустите му са малко странни-не както на повечето чора еднаква дебелин аотгоре до долу ами като конуспо дебели отгоре и се смаляват надолу и тази хълка като нищо ще се изплъзне ама да видим.Дебела е 5мм и теши 13гр ужас направо.Моите са две малки хълкички по 2мм които ще слагам от двете страни на годежния пръстен и така ще има по завършен вид.Ще направя снимки като ги взема.А най интересното е че прочеточ в Интернет че в Швеция било традиция преди да се дават две хълки на сватбата- една която симболизира брака и една майчинството.Така че без да искам май ще я спазя тази традиция. Златаря е руснак така че ще може да гравира моето име на кирилица.
Абе много пари се оказаха тези хълки ама карай.

kopche:
Аз мисля да си нося само халката и нищо друго. И без това не обичам да нося бижута, затова и не държах на годежен пръстен :)

Lupercola:
Гери това, че могат да ти ги гравират на кирилица е супер. Ама твоето име ще е на неговата халка, нали ? И ние искахме така - моето на неговата на кирилица и неговото на моята на латиница, но се спрях на модел, който е полуобъл отвътре (много е удобно на пръста), така че гравирането отпадна. Но намирам идеята за много оригинална.
А иначе нашите са от бяло злато 18к без покритие (малко жълтее, защото е 18, но не исках родий). Излязоха по-малко от 10г двете. Прави ми ги бившия ми шеф в София (бях бижутер преди) и съм много доволна. Много добре работи човека (арменец е).

krasunkata:
Месечинка мерси за инфото  @}->-- 

Днес поръчахме нашите халки, ама се оказа че ги нямат в интернет каталога си и нямам как да ги покажа  =] Много ни хареса модела, ама едно ме притеснява и това е точно това полуобло отвътре сечение. Аз досега съм имала само обикновени плоски пръстени и много се притесних дали ще ми е удобно (като мерих в магазина имаха само големия номер халка и не можах да преценя).  Сега като видях inaxastra какво е писала ми олекна  *blush* Дано да става дума за едно и също нещо, нашето е като на снимката.

Иначе ние ще си гравираме само датата

Lupercola:
Дааа, точно същите ! Хиляда пъти са по-удобни от обикновените. Най-вече за някой, който не е свикнал да носи пръстени (като бъдещия ми). Но как ще ви ги гравират ? Не съм убедена, че ще стане добре...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница