Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 03, 2024, 14:09:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Диетите и другите начини за отслабване!
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Диетите и другите начини за отслабване! (Прочетена 208935 пъти)
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
Отг: Диетите и другите начини за отслабване!
«
Отговор #255 -:
март 11, 2008, 11:12:38 »
не обичам мед !!! не ме дразни ябълката !!!!! днес съм си направила кафенце 3 в 1, че да не ми падне кръвното с ниско кръвно съм !!!!! и сега като спра колата и сладкото, да не се люшкам !!!
а иначе съм чувала , че и една чаша само топла вода вършело работа !!!! но аз по принцип проблем с тоалетната нямам, редовна съм си !!!
Активен
Zahira
«
Отговор #256 -:
март 11, 2008, 11:15:28 »
Аз всяка сутрин на гладно пия гореща вода - много е полезно, защото очиства токсините и шлаките наслоили се в организма. Също става и с няколко чаши чай. А за да се напълнее от мед не знам какви количества просто трябва да се изконсумират - той е природен продукт - не е изкуствено създаден каквато е бялата захар.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #257 -:
март 11, 2008, 11:16:12 »
Цитат на: Ели . в март 11, 2008, 11:12:38
не обичам мед !!! не ме дразни ябълката !!!!! днес съм си направила кафенце 3 в 1, че да не ми падне кръвното с ниско кръвно съм !!!!! и сега като спра колата и сладкото, да не се люшкам !!!
а иначе съм чувала , че и една чаша само топла вода вършело работа !!!! но аз по принцип проблем с тоалетната нямам, редовна съм си !!!
И аз съм си редовна ама знам че прочиствала топлата вода.Мила взимай си кола лай.тя е без захар и може.Айде успех слънце.
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #258 -:
март 11, 2008, 11:17:08 »
Цитат на: prin4ipessa в март 11, 2008, 11:12:03
Права си напълно. Това е страшно полезно нещо и освен че помага да се изходиш, потиска и чувството за глад. Много жалко че диетата не ти го позволява. Медът е толкова полезно нещо.
Преди няколко месеца и запачнах да пия чаша топла вода сутрин. В началото ми беше доста непривично, даже малко гадно да не кажа..но е въпрос на навик явно.Всъшност слагам и малко лимон във водата за по добро очистване и ходенето до тоалетна мисля, че ми се урегулира...абе чувствам се много добре....даже мисля, че малко съм отслабнала
«
Последна редакция: март 11, 2008, 11:19:20 от pleasure
»
Активен
Mrs.™
«
Отговор #259 -:
март 11, 2008, 11:21:33 »
ако не можете да пиете топла вода,може да я замените с чай,както и преди хранене пак да пиете топъл чай,по възможност без захар или мед,иначе аз на една предишна диета когато ми се приядеше сладко ядях мед и пак си отслабвах<говоря за една малка лъжичка мед на ден-два>....иначе и аз нямам проблем с ОО ,на мен разхлабващо понякога ми действа и чаша кафе на гладно
Активен
Mrs.™
«
Отговор #260 -:
март 12, 2008, 16:05:22 »
Gucci реших да мина на втори етап от диетата и въпроса ми е може ли през ПЗ дните да ям главно салата от зеле и зелена салата като към едната да добавям яйце,а към другата да добавям пилешко или да я комбинирам с риба....
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #261 -:
март 12, 2008, 16:14:47 »
Дам може няма проблем.може и да не слагаш месо в тея салатки.Но е хубаво поне веднъж на ден да слагаш и нещо протеиново.колко свали в първия етап.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #262 -:
март 12, 2008, 16:18:07 »
Eми срам не срам не знам,нямам кантар тук и не мога да се премеря в събота у дома като се премеря ще кажа,но не е много максимум 2-3 кг.но не и повече
. Aз питам понеже ми казаха,че задължително към салата трябвало да има нещо протеиново,а щом не е задължително само веднъж на ден ще добавям,че ми писна от яйца,пил.пържоли и риба
.Mерси
.
Активен
Rou
Сватбар
«
Отговор #263 -:
март 12, 2008, 19:24:03 »
Аз имах мноооооого прегрешения, то всъщност не беше прегрешения ами една дълга почивка от диетата с много вкусни неща. От понеделник пак се върнах към диетата на Дюкан и за 2 дни свалих кг-те които бях сложила през 10 дни вкусотии! Много съм доволна, най-после да намерия начин да хапвам любими неща и да мога да свалям кг за бързо време.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #264 -:
март 12, 2008, 19:30:01 »
извинявам се за невежеството но не е ли вредно за самия организъм да се свалят връщат и после пак набързо да се свалят килограми! =]това не разтройва ли самия метаболизъм и всичко
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #265 -:
март 13, 2008, 09:33:32 »
Руми не е хубаво за организма на много лишения и на много прегрешения.Защо не пробваш една система дето аз пробва преди време.6 дена пазиш диета а един ден ядеш каквото искаш.Можеш и да пробваш на 10 дневка за да има повече ефект.така хем сваляш хем не изперкваш от диетата
Активен
elenceto
Ентусиаст
«
Отговор #266 -:
март 13, 2008, 11:20:16 »
И аз развалих много диетата.....направо не знам ,какво да правя...ужасно ми се яде сладко и колата лайт вече ве помага
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #267 -:
март 13, 2008, 11:28:03 »
И аз от 6 дни съм много серизно подложена на диетата на Дюкан. Странното е, че сега ям много повече отколкото преди да съм на диета, а отслабвам
, което е чудесно! Проблрмът ми е, че вече много ми омръзна месото и най вече пилешките дробчета
- не мога да ги гледам!
А положението със сладкото го решавам по следния начин: имам тавичка с керм карамел в хладилника и всеки ден за закуска си правя шоколадов кекс от трици в микровълновата - става доста вкусен и шоколадов
.
Сега ми остават още 4 дни само на месо,но с нетърпение чакам да си хапна зелена салатка
Активен
Mrs.™
«
Отговор #268 -:
март 13, 2008, 20:29:46 »
Ударният може да се прави и 7 дни,даже е препоръчително,10 дни се прави само след консултация с лекар,сега не знам ти може и да си на смесен но при П дните е хубаво да не са повече от 7
Ох на мен ми е много трудно,особено в дни когато имам от 9 до 19 лекции и не ме питайте как я карам...а с кафета и чайове пък ми пада много кръвното,а кока кола в Бл-град е рядкос тук има само на конкуренцията дето нямат лайт
*crazy*ама не се давам.....
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #269 -:
март 13, 2008, 21:52:58 »
На мен ударният ми период беше 5 дни и започвам 5 дни само месо и след това 5 дни месо със зеленчуци!
Ако съм разбрала правилно смесения режим се започва пак само с месо и така се събират 10 дни месо, месо, месо ...
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...