Сватбените агенции

<< < (11/86) > >>

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Лелелееее, направо съм шокирана от това, което прочетох!!!  8P

Аз също предпочитам всичко да си ораганизирам сама, но за съжаление нямам много свободно време, да не кажа никакво!  :( И затова се доверих на "Сватбен агент - МАМА" :loving:, тя се справи с всичко, намери ресторант (наистина чудесен, на съвсем прилични цени и обстановката е чудесна), беше обиколила повечето магазини за булченски рокли и аксесоарии беше пресяла, така да се каже, цените, качеството и асортимента на предлаганите неща, както за мен, така и за младоженеца и за цялата организация!!!  *YAHOO*

Та като излязохме и за 1 ден видях всичко, каквото тя е харесала! Много време ни спести!!! Ние само отидохме да си изберем поканите и да одобрим ресторанта и да си уточним менюто  :hiphip:

Вече наближи времето и за няколко часа ще се напазарува и за Младоженеца! Както и за булката, разбира се, но нали знаете, че за нас (бъдешите булки) има повечко приготовления  :[ O:)

И така, това е от мен! Хубаво е да се довериш и на някой близък, така се спестява време, неприятни емоции и..., но всеки си решева сам!!!  :)

на всички бъдещи Малдоженци, най-искрени пожелания за прекрасно Сватбено тържество и само хубави емоции!!!  :dance: *INLOVE* *INLOVE* :loving: :loving: :dance: :* :*

lovepil:
za pruv put pro4etoh vsi4ki otgovori!!!Na mesta mi be6e mnoooogo zabavno-sqka6 se namiah na kafence s priqtelki :))
Sega oba4e razbiram 4e trqbva da razpitam za tova proslovuto osvetlenie za restoranta a i....mi ide da zvunna na Marielka da vidim kakvo tolkova predlaga :hiphip:

iliana:
Много интересно...развитието на темата беше доста интересно за мен, тъй като си търся сватбена агенция в България.
Прегледах няколко сайта на Български агенции, които открих в google. Долу горе се ориентирах, кои са големи и кои малки. Явно трябва да потърся още доста информация за да подбера тези, които ще ни свършат работа.
Имам един въпрос към тези, които вече са използвали агенция: Дават ли ви гаранции с неустойки, ако нещо по тяхна вина или по вина на доставчика, се случи...?

От агенциите, които разгледах видях две, които са поставили на сайта си логото на Световната Асоциация на сватбените агенти. Въпроса може да прозвучи глупаво, но дали има значение това (говорим за България).
Още нещо на сайта на http://www.bridalassn.com/yourarea.tmpl като избереш България и излиза само един член?! Тези от Приказен Ден не са в списъка?

Ще се радвам да продължите да споделяте мнения

Яни:
Жалко е, но от всички теми,  в които се коментират агенциите ми стана ясно само едно-някой си вършат работата през пръсти и само вземат пари... P-( Да спомена за горчивия опит на Silvererrow.. :'( Така че, избирайте внимателно! *THUMBS*

Elena:
Цитат на: iliana в септември 04, 2006, 11:07:58

Още нещо на сайта на http://www.bridalassn.com/yourarea.tmpl като избереш България и излиза само един член?! Тези от Приказен Ден не са в списъка?

хм, сигурно са пропуснали да си платят членският внос  %)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница