Сватбените агенции
ani4ka:
ние сами се справихме с цялата организация и това е част от тръпката, но според мен агенциите спестяват време и малко нерви около организацията...стига да можеш да отделиш пари за това....на нас ни се струваше излишен разход
DIVA:
И ние не бяхме с агенция :\
То всичко от само себе си си тръгва ;)
Ако имаш достатъчно сериозни близки, разбира се, които да ти помогнат *db*
animoni_78:
Чух много хубави отзиви за "Приказен ден".Някой чувал ли ги е?
Наистина е допълнителен разход, може и да отпадне като идея,но смятам да разуча въпроса.
А и повечето близки са далече за да помагат, така че се колебая все още.
silverarrow:
animoni_78,
Лоши новини - в момента ползвам Приказен ден. Агенцията се води от две сестри - Мариела и Николета. Николета се занимава предимно със украсата на сватбата, и си личи че има много добър вкус и т.н. Тя всъщност беше причината поради, която искахме да имаме агенция. Иначе самата организация не ми тежи, въпреки че сам във чужбина. За Мариела ми е думата. Никога не сам виждала някои толкова много да приказва и толкова малко да върши. Значи ние си намерихме ресторант, кола, покани, видео, фото като аз съм седяла до посред нощ да търся по интернет, защото явно на моята агентка не може изобщо да се разчита. Всеки път годеника ми като ходи да се среща със нея, тия все бърза за някъде, никога не е подготвена, и има набор от 1 (един!) фотограф, 1 (един!!!) DJ, една цветарка , и 3-4 ресторанта във, които тя прави сватби. Ако случайно вземеш да поискаш нещо по-добро, забрави! Нейните били най- добрите и тя не можела да намери други и практически ако искаш нещо по-добро, ти си търси... Което и направихме. На всичкото отгоре, всеки път като си позволим да изкажем мнение за нещо което искаме, се започва една словесна борба и ни се обяснява как не можело нашия вариант по една или друга причина. За капак на всичко, държанието и е много невъзпитано, виждали сме я на сватба... забрави Дженифър Лопез във the Wedding Planner!... ... тука си говорим за облекло тип ежедневно, млящене на дъвка (само дето балончета не ми правеше) и абсолютно никаква заинтересованост по организирането на събитието. Мога и още много детайли да дам, но ми се изписа писането. Утре имаме уредена среща и ако Ники не мойе пак да присъства, мисля, че ще прежалим депозита от 300лв, които дадохме и няма да си губим времето със приказен ден.
За мене сватбеният агент е много голяма необходимост, когато се харчат сериозни пари по сватбата (говоря за украси, отделни церемонии във градини, класически оркестри, etc.) поради голямата координация, но агента както аз си го представим е човек, които търси вместо тебе и ти предлага милиони варианти докато ти, клиента, се спреш на нещо. Агента трябва да е представителен и учтив, да те търси и да показва че върши работа, да не ти се налага и да спори със тебе, а да предлага. Нищо от това не получих от приказен ден!!! За съвети относно как се справихме, моля пишете, можем да разменим телефони по private massage и ще съм happy да помогна.
DIVA:
O_O Уау .... наистина пренебрежително звучи ... :\
Навигация
[0] Списък на темите