Сватбените агенции

<< < (10/86) > >>

DIVA:
Щом сте решили да имате едно незабравимо тържество, според мен е най-добре сами да си го органзиирате, а не да се надявате на идеите и вкусовете на други!!! За да няма след това лоши спомени, кофти изказвания и късане на нерви.... Айде да се успокоим... все пак целта на този форум е, да обменим идеи, да се дадат съвети, да е приятена комуникацията!  ;)
И нека който е минал през бялата пътека да сподели изживяването  =]
ЧАКАМЕ  :[

dgudge:
Аз обаче имам нещо напротив да плащам 3,000 лв (да правилно!) за осветление на залата и 7 хиляди лева (!!!!) за обличане на стените с воал!!! Това са факти които не си измислям. В последствие се уговорихме да платим 800 лв за първото и 350 лв за второто!!!
[/quote]

Ами нашият ресторант е облечен с воали и от това се спести доста, много е красив и ако някой желае може да се възползва от него. Там се побират 150 човека и е в центъра, ние ще сме 120 така че е идеаен и почти не ти е нужна украса понеже самият ресторант е украсен с прасковен цвят воали които са невероятно красиви.

silverarrow:
djudje,
От чисто  любопитство,  би ли споделила името на ресторанта. При нас остава само месец до сватбата така че няма да правим смени, а и на дегустацията бях супер доволна от храната, но просто  ми беше интересно да видя за кой ресторант става въпрос. Иначе ние сменихме планерките THANK GOD  *YAHOO*
и новата ни планерка ни намери сериозно осветление за 650лв а ние си намерихме човек да ни ушие пердетата за 50лв, като  самите пердета са 200лв. Та така от 9,000 и 3,000 (предложени от всички знаем кой) слязохме на сегашните суми.

hrisi:
Тези суми звучат доста по нормални от предишните.

mariya:
Цитат на: silverarrow в юли 13, 2006, 16:39:18

Та така от 9,000 и 3,000 (предложени от всички знаем кой) слязохме на сегашните суми.

silverarrow, супер  *THUMBS* това вече са прилични цени....защото в повечето случаи явно щом се спомене само, че става дума за сватба и веднага се слага една нула поне към цената отзад P-(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница