Сватбените агенции

<< < (12/86) > >>

silverarrow:
Цитат на: iliana в септември 04, 2006, 11:07:58

От агенциите, които разгледах видях две, които са поставили на сайта си логото на Световната Асоциация на сватбените агенти. Въпроса може да прозвучи глупаво, но дали има значение това (говорим за България).
Още нещо на сайта на http://www.bridalassn.com/yourarea.tmpl като избереш България и излиза само един член?! Тези от Приказен Ден не са в списъка?

Ще се радвам да продължите да споделяте мнения

Ха! Ново 20!
Илиана, аз имах удоволствието (със и без кавички) да работя и с двете агенции - за Приказен Ден си прочела, виж и за Ади (единствената, която се появява на сайта по-горе) в раздел "Жалби и Похвали". Снимки можеш да видиш на www.weddingswithadi.com - нашата сватба е тази на 13 август. Ще се радвам да помогна със съвет.

Kaka:
Мога да препоръчам на всички една кетъринг компания, която организира по невероятен начин всичко - Дели кетъринг - http://delicatering.bg/ . Няма подробност, която да пропуснат. Само си казвате изискванията и  никакви грижи. Дори и сами да си организирате сватбата - нищо не ви пречи да си направите среща с тях - само ще ви обогатят като идеи - неща, които изобщо не сме се сетили. Те ми правиха сватбата преди месец и съм възхитена. Казах си бюджета и те ми направиха няколко предложения, като определено бяха уникални. Дори ми беше трудно да избера, защото всичките бяха много добре измислени. Сватбата ми наистина стана като събитие, което впечатли всичките ми гости. Те са на принципа, че не е пиенето и яденето и веселбата само - трябва да има неповторимо усещане. Това го казвам само за тези, които наистина искат денят да е уникален. Ще се радвам, ако по някакъв начин успея да помогна за организирането. Това ми беше втори брак и определено ми спестиха много разправии и нерви.бпървият път - сами го правихме -много нерви! :girl_cray2:

dgudge:
Ншият ресторант- с воалите беше "Александър" това е бившият Апогей на позитано 20.  *THUMBS*

bibi:
здравйте,днес за пьрви пьт попаднах в този форум и с интерес прочетох мненията ви за сватбените агенций,явно не сте попаднали кьдето трябва аз ползвах услугите на една нова агенция направо са невероятни страхотни професионалисти от тези хора които знаят какво кога и как да предложат

Petra:
Здравей, биби ;)
Определено с годеникът ми сме се насочили към сватбена агенция. Би ли споделила малко повечко инфо относно тази, която ти си ползвала? Може и на лични, разбира се.
Предварително ти благодаря.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница